Oppskrift: hjemmelaget ground beef dog food

Protein er en av de viktigste deler av hundens diett. Proteinet i kjæledyrets mat hjelper kroppen til å bygge muskelvev, lage nye celler og utføre mange andre nødvendige oppgaver. Det bidrar også til å holde immunsystemet sterkt og gir FIDO med energien han trenger. Dette Hjemmelaget Ground Beef Dog Food Recipe gir rikelig med protein sammen med andre essensielle næringsstoffer som hunden din trenger.

Hvis du bruker grunnbiff i hjemmelaget hundemat, må du være sikker på at den er magert. Bakken biff med mer fett er mye billigere per pund enn magert kjøttbiff, men det vil legge til for mye fett inn i din venns diett. Du bør bruke bakken biff som er i det minste 93% LEAN.

Ground Beef er et godt valg for proteinkilden i hjemmelaget hundemat, som det er rimelig og ekstremt lett å finne i noen butikk. Det er rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer. Ground Beef er også veldig lett å forberede.

Dette er en av mine favoritt hjemmelagde kjøttbiffdogmatoppskriftsalternativer. Det er bare 4 ingredienser, og det er enkelt å forberede. For ikke å nevne, mine hunder blir galne for disse sunne kjøttbullene. De er flotte å tjene som et fullt måltid eller å blande med kibble for å legge til noen ekstra næringsstoffer til valpens mat.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Hjemmelaget Ground Beef Dog Food Recipe

Hjemmelaget Ground Beef Dog Food Recipe

Ingredienser

  • 2 lbs. Lean Ground Beef
  • 2 egg
  • 1 kopp brun ris
  • 1/2 kopp blandede grønnsaker

Veibeskrivelse

Først, lag risen i henhold til instruksjonene på boksen. Du må også dampe eller koke grønnsakene. Jeg brukte erter, gulrøtter og butternut squash. Du kan bruke hvilken som helst type hundevennlig grønnsak for å velge.

Hjemmelaget Ground Beef Dog Food RecipeForvarm din ovn til 400 °.

Når ris og grønnsaker er tilberedt, bland dem med biff og egg i en stor mikseskål. Hvis du noen gang har gjort hjemmelagde kjøttboller før, vet du hva du skal gjøre herfra.

Når ingrediensene er tilstrekkelig kombinert, er det på tide å sette denne hjemmelagde bakken biffhundens matoppskrift sammen. Først smør et kakeblad. Neste, rull kjøttbullene mens jeg demonstrerer i videoguiden ovenfor.

Jeg elsker denne oppskriften fordi du kan gjøre kjøttbullene bite-sized for hunden din. Hvis du har en teacup rase, bare rulle virkelig små kjøttboller. For en ekstra stor rase kan du lage kjøttboller som er hans størrelse. Den beste delen av å lage hjemmelaget hundemat er at du kan imøtekomme dine pups individuelle behov.

Hjemmelaget Ground Beef Dog Food RecipePlasser kjøttbullene på det godt smurt kakebladet. De burde ikke røre hverandre, eller de vil holde seg sammen mens du lager mat. Bake kjøttbullene i 400 ° ovnen i 45 minutter.

Når kjøttbullene er kule, kan du umiddelbart tjene dem til hunden din. Lagre rester i kjøleskapet i en lufttett beholder i opptil 7 dager. Du kan også fryse kjøttbullene (tilberedt eller rå) for oppbevaring på opptil 3 måneder.

Les neste: 11 beste superfoods for hunder som kan forbedre helsen sin

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget ground beef dog food