Oppskrift: biff og nyre bønne crock potten hundemat

Jeg elsker å dele oppskriftene mine med dere alle, Men jeg får ofte svar fra lesere og seere som sier at de ikke har tid til å lage sin egen hundemat. Med all den hype som omgir kommersiell kjæledyrmat som gjøres med dårlige ingredienser, blir hjemmelaget hundemat blitt et populært kostholdsvalg blant eiere. Men hva kan du gjøre hvis du er for opptatt til å tilbringe timer hver dag å forberede mat?

Sakte komfyrer er en livredder når det gjelder å forberede deilige måltider i en hast - for de menneskelige og hundene i familien din. Med litt vann og noen av dine favoritt sunne ingredienser, Din sakte komfyr vil forberede mat til hunden din når du er på kontoret.

Jeg liker å forberede måltider på forhånd og fryser dem. På den måten kan jeg gjøre nok mat i en måned på bare noen få dager. Hvis du foretrekker å mate hunden din et nytt måltid, kan du kjøpe en sakte komfyr som er spesielt for å lage hundemat og lage en annen hundematoppskrift hvert par dager.

Mengden mat du trenger vil variere (selvfølgelig) avhengig av antall hunder du har, deres størrelse, alder og aktivitetsnivå. Noen eiere, som meg, supplerer et kommersielt kosthold med hjemmelaget hundemat. Dette gir hunden et mer fristende måltid og kan adressere noen spesifikke kostbehov han måtte ha.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Biff og nyre bønne crock potten hund mat oppskrift

Biff og nyre bønne crock potten hund mat oppskrift

Som med enhver hjemmelaget hundematoppskrift, kan du erstatte en annen proteinkilde hvis hunden din ikke liker grunnbiff. Du kan også erstatte noen andre grønnsaker som er sunne for hunder hvis du tilfeldigvis har dem på hånden.

Ingredienser

  • 2.5 pounds bakken biff (som magert som mulig)
  • 1.5 kopper brun ris
  • 1 (15-oz.) Kan av nyrebønner
  • 1.5 kopper hakket butternut squash
  • 1.5 kopper hakket gulrøtter
  • 1/2 kopp frosne erter
  • 4 kopper vann

Veibeskrivelse

Den beste delen av å bruke en sakte komfyr for å forberede hundens mat er at når du legger til ingrediensene, trenger du ikke en tendens til. I motsetning til matlaging på komfyren, er det ikke nødvendig å stadig røre maten eller kontrollere den hele tiden for å sikre at den ikke brenner.

Legg til alle ingrediensene i langsom komfyr og sett den til lav. Det må lage mat i ca 5-6 timer. Du kan også lage matmat på høy i 2-3 timer hvis du skal være hjemme i tide for å stenge den av.

Biff og nyre bønne crock potten hund mat oppskriftDu vil røre maten av og til for å bryte opp bakken biff, men ingen bekymringer hvis du ikke er hjemme for å gjøre det. Du kan alltid bruke en stor skje for å bryte bakken i mindre stykker når maten er ferdig med matlaging.

Du kan lage mat denne hunden matoppskriften om dagen mens du er borte på jobb, eller over natten mens du sover. Når det er ferdig med matlaging, bare la det kult og du kan tjene det umiddelbart. Rester kan lagres i kjøleskap i en lufttett beholder i opptil 5 dager.

Som nevnt, kan du også fryse denne maten i en lufttett beholder for oppbevaring på opptil 3 måneder! Hvis du forberedte en batch av denne maten hver dag i en uke, ville du ha nok til å lagre i flere måneder med enkle doggy middager.

Les neste: Hvordan lage hjemmelaget hundemat - en instruksjonsveiledning

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: biff og nyre bønne crock potten hundemat