Oppskrift: hjemmelaget hundemat for felles og hofthelse

Visste du at 1 av 4 hunder vil lide fra leddgikt eller andre fellesproblemer i deres levetid? I noen hunder utvikler disse problemene med alderen. I andre er hofte- og fellesproblemer genetiske og kan påvirke dem i en svært ung alder. Hvis hunden din viser tegn på felles eller hofteproblemer, dette Hjemmelaget hundemat for felles og hip helse kan være hensiktsmessig å legge til kostholdet.

Akkurat som leddgikt hos mennesker, hofte og leddsmerter kan være svekkende. Du bør søke veterinær omsorg umiddelbart hvis du tror at hunden din viser Tegn på leddsmerter. Forebyggende omsorg kan bidra til å avværge disse helseproblemene, men når hunden din begynner å vise tegn, trenger han et behandlingsregiment for å stoppe degenerasjonen.

Et av verktøyene i behandlingen Arsenal vil være riktig ernæring. Det er mange ingredienser og kosttilskudd som du kan legge til hundens mat for å hjelpe med betennelsen og smerten forbundet med felles og hoftesmerter. Hvis du planlegger å gjøre denne hjemmelagde hundematen til felles og hiphelse, må du sjekke med veterinæren din for å sikre at det vil tilfredsstille hundens ernæringsmessige behov.

MER: Hvordan skal du mate hunder med leddgikt

Hjemmelaget hundemat for felles og hip helse

Hjemmelaget hundemat for felles og hip helse

Ingredienser

  • 6 kopper vann
  • 1 pund bakken kalkun
  • 1 kopp selleri
  • 2 kopper gulrøtter
  • 2 kopper kale
  • 3 fedd hvitløk
  • 1.5 kopper bygg
  • 1/2 kopp brun ris
  • 1/2 kopp linser
  • 1 kopp persille (fersk eller tørket)
  • 1 kopp Nettles (fersk eller tørket)
  • 1/2 kopp tørkede tranebær

Veibeskrivelse

Saken jeg liker best om å bruke en sakte komfyr for å forberede hundens mat er at når du legger til ingrediensene, må du knapt ha en tendens til. I motsetning til matlaging måltider på ovnen toppen, er det ikke nødvendig å stadig røre maten eller sjekke på det hele tiden for å sikre at den ikke brenner.

Legg til alle ingrediensene i langsom komfyr og sett den på lavt. Det må lage mat i ca 6-8 timer. Du kan også lage mat på middels / høy varme i 3-4 timer hvis du skal være hjemme for å ha en tendens til. Du må røre den om hvert 20. minutt hvis du slår på varmen.

Hjemmelaget hundemat for felles og hip helseHvis du lager mat på lav, vil du røre maten av og til for å bryte opp bakken kalkun, men ingen bekymringer hvis du ikke er hjemme for å gjøre det. Du kan alltid bruke en stor skje for å bryte bakken i Tyrkia i mindre stykker når maten er ferdig med matlaging.

Du kan lage mat denne hunden matoppskriften om dagen mens du er borte på jobb, eller over natten mens du sover. Når det er ferdig med matlaging, bare la det kult og du kan tjene det umiddelbart. Rester kan lagres i kjøleskap i en lufttett beholder i opptil 5 dager.

Hvis du vil forberede denne oppskriften i bulk, kan du også fryse denne hjemmelagde hundematen for felles og hiphelse i en lufttett beholder for oppbevaring på opptil 3 måneder! Hvis du forberedte en batch av denne maten hver dag i en uke, ville du ha nok til å lagre i flere måneder med enkle doggy middager.

Les neste: 6 Naturlige kosttilskudd for å berolige hundens leddsmerter

Pin og del med andre hundeeiere:

Min beste hjemmelaget hundemat for felles og hip helseoppskrift

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat for felles og hofthelse