Oppskrift: hjemmelaget hundemat for hypothyroidisme

Skjoldbrusk sykdommer er ikke uvanlig hos hunder. Typisk er de behandlet. Imidlertid forstår jeg at det er ganske overveldende å høre veterinæren din, si at hunden din har blitt diagnostisert med denne tilstanden. Det er sannsynlig at veterinæren din vil anbefale en endring i kostholdet, og dette Hjemmelaget hundemat for hypothyroidisme kan være riktig for kjæledyret ditt.

De fleste forstår ikke hva begrepet & # 8216; hypothyroidism `betyr. For å forstå det, må du forstå funksjonen som skjoldbruskkjertelen utfører i hundekroppen.

Hjemmelaget hundemat for hypothyroidism Oppskrift - En videotilgangSkjoldbruskkjertelen er en kjertel som ligger i hundens nakke, og ja, du har også en (bare i tilfelle du lurte på). Det produserer mange forskjellige skjoldbruskhormoner, inkludert tyroksin. Skjoldbruskkjertelen er litt som kroppens termostat. Det regulerer stoffskiftet, og kan forårsake alvorlige problemer hvis det ikke holdes i balanse.

Når hundens kropp ikke skaper nok skjoldbruskhormoner, vil han lide av hypothyroidisme. Denne tilstanden fører til at metabolismen reduseres vesentlig og vil påvirke alle organsystemene i kroppen.

Det er viktig at du søker veterinærpleie hvis du mistenker at hunden din har skjoldbruskkjertelproblemer. Du kan ikke behandle disse problemene selv. Det er også viktig at du spør din veterinær om denne hjemmelagde hundematen for hypothyroidisme. Det vil ikke oppfylle alle hundens ernæringsmessige behov, og det er sannsynlig at veterinæren din vil oppmuntre deg til å legge til kosttilskudd for å gjøre det ernæringsmessig balansert for din valp.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Hjemmelaget hundemat for hypothyroidism Oppskrift

Hjemmelaget hundemat for hypothyroidisme

Ingredienser

  • 2.5 kopper kokt kylling
  • 1/2 kyllingelever
  • 1 kopp hundevennlige grønnsaker
  • 1/2 kopp hundevennlig frukt

Veibeskrivelse

Koke eller bake kylling og kyllingelever. Steking eller mikrobølgeovn Kjøttet vil redusere sin næringsverdi.

Hjemmelaget hundemat for hypothyroidismeJeg brukte epler og blåbær som min hundevennlige frukter og erter i pod, grønne bønner og gulrøtter som mine hundevennlige grønnsaker. Mest frukt og grønnsaker er sunt for hunder, men noen er giftige. Sørg for å gjøre et raskt online søk før du bestemmer hvilke frukter og grønnsaker som skal brukes i din hjemmelagde hundemat for hypothyroidisme.

Purée fruktene og grønnsakene i en matprosessor. Bland alle ingrediensene sammen i en mellomstor bolle. På dette tidspunktet kan du også legge til kosttilskudd som veterinæren din har anbefalt.

Hjemmelaget hundemat for hypothyroidismeDen anbefalte serveringsstørrelsen er omtrent 1/2 kopp for hver 20 pund kroppsvekt per porsjon. Du må mate 2 porsjoner per dag. Din veterinær kan gi deg en nøyaktig serveringsstørrelse basert på hundens unike ernæringsmessige behov.

Leftovers kan lagres i kjøleskapet i en lufttett beholder i opptil 5 dager. Hvis du ønsker å forberede denne oppskriften i bulk, kan du også fryse denne hjemmelagde hundematen for hypothyroidisme i en lufttett beholder for oppbevaring på opptil 3 måneder! Hvis du forbereder en batch av denne maten hver dag i en uke, vil du ha nok til å lagre i måneder med enkle doggy middager.

Les neste: 20 Fordeler, ulemper og myter om hjemmelaget hundemat

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat for hypothyroidisme