Oppskrift: hjemmelaget hundemat til ibd, ibs og kolitt

Prøver å ta vare på en hund med tarmproblemer er ikke morsomt i det hele tatt. Du må se hunden din ligge der føler deg ubehagelig og noen ganger i smerte. Hunder som lider av disse typer helseproblemer, vil absolutt trenge veterinær oppmerksomhet. Og det er sannsynlig at du må endre Fido`s Diet. Kanskje dette Hjemmelaget hundemat til IBD, IBS og kolitt vil være en god passform for din elskede følgesvenn.

Selvfølgelig er alle disse forholdene forskjellige. Mens de alle påvirker tarmene på hunden din, deres symptomer og alvorlighetsgrad. Av denne grunn er det viktig å ha hunden din evaluert av en veterinær og sjekke med dem for å sikre at denne maten vil møte hundens unike ernæringsmessige behov.

Irritabel tarm-syndrom (IBS)Den beste hjemmelaget hundemat til IBD, IBS og kolittoppskrift er kjent som en funksjonell lidelse. I utgangspunktet ser fordøyelseskanalen normal ut, men fungerer ikke som den burde. Symptomer inkluderer magesmerter, diaré og / eller forstoppelse. Med livsstil og diettendringer kan denne tilstanden vanligvis enkelt administreres.

Irritabel tarmsykdom (IBD) På den annen side kan forårsake irreversibel skade på hundens tarm. Symptomene er også mer alvorlige, inkludert smertefull abdominal kramper, feber og blodig diaré. Symptomene kan være kronisk eller intermitterende.

Kolitt er begrepet som brukes til å beskrive betennelse i tykktarmen. Det vanligste symptomet er hyppig og veldig løs (nesten flytende) diaré. Det kan skyldes stress, traumer, parasitter, infeksjon eller til og med allergier. Årsaken til kolitt vil bestemme hvordan det blir behandlet, men ganske ofte vil veterinærer anbefale en diett som ligner på denne hjemmelagde hundematen til IBD, IBS og kolitt.

MER: Hunden har diaré? 9 måter å forebygge og behandle det

Hjemmelaget hundemat til IBD, IBS og kolitt

Hjemmelaget hundemat til IBD, IBS og kolitt

Ingredienser

  • 1 lb. Boneless, skinnfrie kyllinglår eller bryst
  • 3 gram kyllingelever
  • 1 lb. søtpotet med hud
  • 1/2 lb. brokkoli stilker
  • 1/2 kopp hermetisert gresskar
  • 2 eggskjell
  • 1/4 ts. jodisert salt
  • 5 dråper vitamin E

Veibeskrivelse

Hvis hunden din lider av en tarmlidelse, må du sjekke med veterinæren din før du bytter kostholdet. Din veterinær kan gi anbefalinger for den beste kommersielle maten til kjæledyret ditt basert på hans alder, vekt, aktivitetsnivå og helsetilstand.

Hjemmelaget hundemat til IBD, IBS og kolittHvis du er interessert i å gi hunden din en hjemmelaget hundemat til IBD, IBS og kolitt, spør veterinæren din før du starter Fido på denne oppskriften. De vil sannsynligvis anbefale å mate pooken en diett som er høy i fiber og hypoallergen. Veterinæren din kan også anbefale å legge til en pre- og / eller probiotiske eller andre kosttilskudd til denne oppskriften.

Det første trinnet for å forberede denne oppskriften er å lage kyllinglår og kyllingelever. Jeg koker dem sammen i en skillet over lav / middels varme. Du må også bake eller mikrobølgeovn den søte potet. Hold huden på og kutt den søte poteten i bite-størrelse stykker som passer for hunden din.

Hjemmelaget hundemat til IBD, IBS og kolittDamp eller kok brokkoli stilker til myknet. Bland nå alle ingrediensene sammen i en middels størrelse bolle.

Den anbefalte serveringsstørrelsen for denne hjemmelagde hundematen til IBD, IBS og kolitt handler om en 1/2 kopp for hver 25 pund kroppsvekt per servering. Du må mate 2 porsjoner per dag. For eksempel, hvis hunden din veier 50 pund, ville han trenge 1 kopp mat om morgenen og 1 kopp om natten.

Du kan lagre rester i kjøleskapet i 5-7 dager. Du kan også lage denne maten i bulk og lagre den i fryseren i 2-3 måneder.

Les neste: Hjemmelaget hundemat for diaré oppskrift

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat til ibd, ibs og kolitt