Oppskrift: sunngjørende hjemmelaget hundemat med kylling

Proteinkilden pleide å lage hjemmelaget hundemat vil ha størst innvirkning på kostnaden av måltidet. Av denne grunn søker mange kjæledyrseiere å bruke sunne, men rimelige alternativer. Kylling er rimelig og veldig lett å finne i hvilken som helst matbutikk. Dette sunneste hjemmelaget hundemat med kylling er en populær oppskrift som passer for de fleste voksne hjørnetenner.

Denne hunden matoppskriften er enkel å forberede, og de fleste hunder finner det appetittvekkende. Visste du at de fleste hjemmelagde hundematdieter er ikke ernæringsmessig balansert for hunden din? Fidos ernæringsmessige behov er unike for ham, og de varierer basert på hans alder, vekt, rase, aktivitetsnivå og generell helsetilstand.

Den eneste personen som kan fortelle deg om denne sunneste hjemmelagde hundematen med kylling vil gjøre et passende kosthold for hunden din er din veterinær eller en utdannet hundens ernæringsfysiolog. De vil sannsynligvis anbefale å legge til ekstra kosttilskudd til oppskriften for å sikre at den oppfyller alle hundens ernæringsmessige behov.

Du trenger ikke å mate denne oppskriften som kjæledyrets viktigste diett. Du kan også bruke den som en mat topper for å lokke kresen eaters eller å legge til ekstra næringsstoffer til kjæledyrets kommersielle kibble.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Sunneste hjemmelaget hundemat med kyllingrecept

Sunneste hjemmelaget hundemat med kylling

Ingredienser

  • 1 ss. kokosolje
  • 1 lb. Boneless, Skinless Chicken Breast
  • 1 kopp quinoa
  • 1 kopp grønne bønner
  • 1 kopp rødbeter
  • 1/2 kopp hermetisert gresskar
  • 2 Zucchinis (hakket)

Veibeskrivelse

Som jeg nevnte, er denne oppskriften veldig enkel å lage. Først må du lage quinoa i henhold til instruksjonene på emballasjen. Du må også kutte kyllingen i stykker som vil bli på riktig måte for kjæledyret ditt.

Sunneste hjemmelaget hundemat med kyllingSmelte kokosnøttoljen i en skillet. Legg til kyllingen og kok på middels varme. Når kyllingen er ferdig koking, legg til grønnsakene og kokt quinoa til skilleten. Dekke og la den sunneste hjemmelagde hundematen med kylling for å simre i ca 15 minutter eller til kucchini har myknet.

Når måltidet er ferdig med matlaging, vent på at det skal avkjøles før du betjener den til hunden din. De Anbefalt serveringsstørrelse er omtrent 1/2 kopp for hver 20-25 pounds kroppsvekt. Husk at hunder som er veldig aktive, vil kreve flere kalorier hver dag. På samme måte trenger hunder som har en lazier livsstil ikke så mange kalorier i kostholdet.

Du kan lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i ca 5 dager. Hvis du vil gjøre denne hundematen i bulk, kan du lagre rester i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: Hvilke kosttilskudd du trenger for hjemmelaget hundemat

Pin og del med andre hundeeiere:

Sunneste hjemmelaget hundemat med kyllingrecept

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: sunngjørende hjemmelaget hundemat med kylling