Oppskrift: kylling mince hund mat måltid

Kylling er en av de vanligste Proteinkilder brukt i kommersielle hundematvarer. Så, det er trygt å si at det er en god kilde til protein å vurdere når du gjør pooch hjemmelaget måltider. Dette Kylling mince hund mat oppskrift er laget med begrensede ingredienser og bør være et egnet måltid for de fleste voksne hunder.

Husk at hjemmelaget hundemat vanligvis ikke er 100% ernæringsmessig balansert for hver hund. En kjent studie Utført av forskere ved University of California Davis, viser School of Veterinary Medicine dette å være sant.

Oppskrift på kylling hakkede hundematStudien testet 200 oppskrifter fra 34 forskjellige kilder, inkludert veterinær lærebøker, kjæledyrpleiebøker og nettsteder. Forskere evaluerte ingrediensene og instruksjonene for hver oppskrift. De brukte et datamaskinbasert program for å kvantifisere næringsinnholdet i hver oppskrift, samt spesifisiteten til instruksjonene.

Dessverre, De fant at bare 9 av de 200 oppskriftene ga alle essensielle næringsstoffer i konsentrasjoner som møtte minimumsstandardene etablert for voksne hunder av Association of American Feed Control-tjenestemenn. Av de 9 ga bare 5 essensielle næringsstoffer i konsentrasjoner som møtte National Forskningsrådets minimumskrav til voksne hunder.

Hva betyr dette for deg? Det betyr at uansett hvor du finner hjemmelagde hundematoppskrifter (selv de som er opprettet / levert av veterinærer), bør du alltid jobbe med en hundens ernæringsfysist for å sikre at du legger til Riktig kosttilskudd og multi-vitaminer for å gjøre måltidet ernæringsmessig balansert for hundens unike behov.

Kylling mince hund mat oppskrift

Kylling mince hund mat oppskrift

Ingredienser

  • 3 kopper vann
  • 1 ss. oliven olje
  • 3 pounds kylling hakk (bakken kylling)
  • 1.5 kopper tørr brun ris
  • 3 kopper baby spinat (hakket)
  • 2 store gulrøtter (riflet)
  • 1/2 kopp frosne erter
  • 1 courgette (riflet)

Veibeskrivelse

Kok risen i henhold til instruksjonene på emballasjen. Varm olivenoljen i en stor gryte på middels varme. Legg til kyllinghinnen til gryten og kok til brun.

Kylling mince hund mat oppskriftLegg til kokt ris til kyllinghinnen og rør til kombinert jevnt. Rør i spinat, riflet gulrøtter, frosne erter og ristet courgette. Dekk gryten og kok på lav i ytterligere 5 minutter.

Når kylling mince hunden mat oppskriften har avkjølt, kan du mate den til din valp. Den anbefalte serveringsstørrelsen er omtrent 1/2 kopp mat for hver 20-25 pounds kroppsvekt per porsjon. Denne anbefalingen er for 2 porsjoner per dag.

La deg si at du har en 50 pund hund. Han burde spise om 1 kopp mat per porsjon, Så 1 kopp om morgenen og 1 kopp om kvelden. Hvis du foretrekker å mate hunden min mindre måltider, ta det daglige anbefalte beløpet - i dette tilfellet 2 kopper - og del den i 3 eller 4 mindre porsjoner som skal serveres hele dagen.

Du kan lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i 5-7 dager. Du kan også gjøre oppskriften i bulk og lagre rester i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: Den reelle prisen for hjemmelaget hundemat - hvordan jeg personlig budsjett

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: kylling mince hund mat måltid