Beste hjemmelaget hundematoppskrift med kylling og ris

Det er mange fordeler å lage hjemmelaget hundemat. Langt, det beste med det er å være i stand til å imøtekomme hvert måltid og snack til hundens individuelle ernæringsmessige behov. Dette Beste hjemmelaget hundematoppskrift er en av mine favoritter fordi det er trygt, sunt og lett å lage.

Som jeg forklarer i videoguiden min, er dette ikke en 100% ernæringsmessig balansert oppskrift. Du kan enten bruke den som topper for hundens kommersielle kosthold eller bruke det sammen med andre oppskrifter for å gi kjæledyret ditt riktig ernæring som hans kropp trenger.

Når du gjør bryteren til hjemmelaget hundemat, Det er viktig at du jobber med veterinæren din eller en utdannet hundens ernæringsfysiolog for å skape riktig kosthold. Basert på hundens rase, størrelse, vekt, aktivitetsnivå og den generelle helsetilstanden, vil den trente profesjonelle som du jobber med, kunne fortelle deg prosentandelen av protein, karbohydrater, fett og andre næringsstoffer som burde være i yppen din s Daglig diett.

Serveringsstørrelsen for denne oppskriften er 1 kopp for hver 25 pund som hunden din veier. Det skal deles i minst to måltider.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Beste hjemmelaget hundematoppskrift med kylling og ris

Beste hjemmelaget hundematoppskrift

Ingredienser

  • 2 pounds av utbenet kylling
  • 1/2 kopp brun ris
  • 1 kopp makaroni
  • 1 stor gulrot (hakket)
  • 2 stengler av selleri (hakket)
  • 1 ss. kylling saus blanding
  • 5 kopper vann

Veibeskrivelse

Brun kyllingbrystet i en panne med en liten mengde olje, slik at den ikke holder fast. Jeg liker å bruke kokosnøttolje fordi den har mange helsemessige fordeler for hunder. Kokosolje hjelpemidler i fordøyelsen, styrker immunsystemet og hjelpemidler i hud- og frakkhelse. Men hvis du ikke har kokosnøttolje på hånden, kan du bruke noen form for matolje.

I 2 kopper vann, lag ris og makaroni sammen til øm. Rist kyllingen og sett den i en mellomstor kasserolle. Legg til 3 kopper vann og hakkede grønnsaker.

Beste hjemmelaget hundematoppskriftSom jeg nevner i min video guide, hogge grønnsakene i stykker som er hensiktsmessig størrelse for hunden din. Jeg forlot min om størrelsen på kvart fordi jeg har en Labrador Retriever. Hvis du har en tekanne eller en liten rase, kan du bruke en matprosessor til å hogge kyllingen og grønnsakene i mindre stykker.

Kok kylling og grønnsaker i ca 20 minutter til grønnsakene er ømme. Legg til makaroni og risblanding. Tilsett kyllingbuljongblandingen og rør til oppløst. Kom med til koking og la denne beste hjemmelagde hundematoppskriften simre i ytterligere 15-20 minutter, omrøring av og til.

Så snart hunden maten har avkjølt, kan du mate den til din valp. Lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 3 dager. Du kan også fryse maten i en lufttett beholder i opptil 2 måneder.

Les neste: 6 må-vite tips for å lage din egen hundemat

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hjemmelaget hundematoppskrift med kylling og ris