Oppskrift: grunnleggende hjemmelaget hundemat som er lett å lage

Jeg fant det slags vanskelig å skrive tittelen for denne artikkelen. Begrepet Grunnleggende hjemmelaget hundematoppskrift er en oksymoron. Det er ikke noe grunnleggende eller enkelt om hjemmelaget hundemat. Faktisk vil fôring av et hjemmelaget kosthold være det vanskeligste som du må gjøre når det gjelder daglig omsorg for hundens følgesvenn.

Å finne oppskriftene er den enkle delen. Men gir oppskriften næringsstoffene dine hunden din? Tilbyr det et balansert kosthold eller vil du trenge å bruke flere oppskrifter for å gi hunden din næringsstoffene hans kropp krever?

Er oppskriften som du har funnet selv sunn for hunder?

Bare fordi noen legger inn en oppskrift på bloggen sin og forteller deg at det er anbefalt av en veterinær, betyr det ikke at en oppskrift kommer til å bli et godt valg for kjæledyret ditt. For å begynne med kan de gjøre hele tingen opp. Men la si at bloggeren er ærlig (som forhåpentligvis alle bloggere er).

Min favoritt grunnleggende hjemmelaget hundemat somBare fordi en veterinær har anbefalt en oppskrift på en hund, betyr det ikke at de vil anbefale det til hver hund. Hver hund har sin egen unike ernæringsmessige krav. Selv hunder i samme alder, sex og rase har fortsatt forskjellige behov, fordi deres generelle helse og velvære er annerledes.

Noen hunder er overvektige, mens andre kan stå for å få noen få pund. Hunder i ulike stadier av livet trenger forskjellig ernæring. Hunder har også individuelle ernæringsmessige behov basert på deres aktivitetsnivå. For eksempel, en hund som forblir innendørs hele dagen mens hans eier er borte på jobb, vil ikke brenne nesten så mange kalorier som en arbeidshund som er på farten hele dagen lang.

Hvor passer hunden din i?

Det er et spørsmål som bare en utdannet profesjonell kan svare. Den anbefalte Serveringsstørrelse for dette måltidet er omtrent 1/2 kopp per 20-25 pounds av vekt per dag. Ideelt sett bør dette deles i to porsjoner (en om morgenen og en om kvelden). For eksempel, hvis hunden din veier 80 pund, ville han trenge å spise om 2 kopper mat per dag splittet i minst 2 måltider.

Men før du fôrer hunden din denne grunnleggende hjemmelagde hundematoppskriften eller noe annet hjemmelaget diett, er det viktig å sjekke med veterinæren din eller en utdannet hundens ernæringsfysiolog. Disse ekspertene kan undersøke hunden din, stille noen spørsmål om sin livsstil, og deretter anbefale det riktige kostholdet som vil møte hans ernæringsmessige behov uten å gi for mange ekstra kalorier eller forlater eventuelle nødvendige vitaminer og mineraler.

Flere oppskrifter her: Hjemmelaget hundemat og godbit oppskrifter

Grunnleggende hjemmelaget hundematoppskrift

Grunnleggende hjemmelaget hundematoppskrift

Ingredienser

  • 1 ss. fiskeolje
  • 1 kopp bakken kjøtt (jeg brukte Tyrkia, men du kan bruke en proteinkilde som kjæledyret ditt nyter)
  • 1/2 kopp kyllingelever (du kan også bruke biffelever)
  • 1/2 kopp tilberedt ris
  • 1/2 kopp kokte (eller hermetisert) hundevennlige grønnsaker
  • 1 hardkokt egg med skall
  • 1/2 kopp hermetisert gresskar

Veibeskrivelse

Hvis du ikke bruker hermetiserte grønnsaker, må du forberede dem på forhånd før du gjør resten av denne grunnleggende hjemmelagde hundematoppskriften.

Grunnleggende hjemmelaget hundematoppskriftTilsett fiskeoljen til en skillet, og kok bakken kjøtt og lever på middels varme. Når kjøttet er ca 3/4 av veien ferdig matlaging, legg til ris, grønnsaker og hardkokt egg til blandingen. Jeg mash egget før du legger det til skillet, da det gjør det lettere å røre inn i blandingen.

Tillat kjøttet å fullføre matlaging, og så kan du servere denne grunnleggende hjemmelagde hundematoppskriften til kjæledyret ditt - når det er avkjølt, selvfølgelig. Du kan lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet ditt i 5-7 dager. Du kan også forberede denne oppskriften på forhånd, og lagre den i en lufttett beholder i fryseren i opptil 3 måneder.

Les neste: 20 mest sunne hjemmelagde hundematoppskrifter

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: grunnleggende hjemmelaget hundemat som er lett å lage