Oppskrift: hjemmelaget hundemat for små hunder

Mange hundematoppskrifter er formulert for å gjøre mange pounds av mat. Mens disse store måltidene kan være riktige for kjæledyr eiere med flere hunder eller store raser, kan noen med en enkelt liten pooch ikke være interessert. Dette Hjemmelaget hundemat for små hunder oppfyller ikke bare næringsbehovene til små raser, det vil heller ikke gjøre nok til å mate en hundens hær.

Små raser har unike ernæringsmessige behov. Uten riktig ernæring, kan små hunder utvikle forhold som diabetes, næringsdefekter eller fedme. Denne oppskriften er egnet for de fleste voksne små rasehunder, men sørg for å sjekke med veterinæren din for å se om de anbefaler å legge til kosttilskudd for å møte hundens behov.

Kommersiell hundemat er ernæringsmessig balansert for gruppen spesifisert på emballasjen, men dessverre kan det samme ikke sies for hjemmelagde oppskrifter. De fleste oppskrifter som du finner online eller i bøker er ikke ernæringsmessig balansert for hjørnetenner, Selv oppskrifter som hevder å bli anbefalt eller formulert av veterinærer.

Den eneste personen som kan fortelle deg nøyaktig hva hundens unike ernæringsmessige behov er, er din veterinær eller en hundens ernæringsfysiolog. Disse kravene varierer basert på hundens alder, vekt, rase, aktivitetsnivå, generell helsetilstand og mange andre faktorer. Derfor er det ekstremt viktig at du diskuterer endringer i hundens diett med en utdannet profesjonell.

I SLEKT: 13 Dog Nutrition Tips som faktisk er vitenskapsbaserte

Hjemmelaget hundemat for små hunder Oppskrift

Hjemmelaget hundemat for små hunder

Ingredienser

  • 1 kopp 90% magert kjøttbiff (fett drenert)
  • 1 kopp brun ris (kokt)
  • 1 kopp ikke-fettost
  • 1/2 kopp gulrøtter
  • 1/2 kopp brokkoli

Veibeskrivelse

Du må lage kjøttbiff og tømme fettet før du forbereder denne hjemmelagde hundematen for små hunder. Du må også lage risen i henhold til instruksjonene på emballasjen.

Hjemmelaget hundemat for små hunderJeg brukte gulrøtter og brokkoli i denne oppskriften, men er velkommen til å erstatte andre hjørnetennlige grønnsaker som du har på hånden. Disse kan inkludere:

  • grønne bønner
  • Beets
  • spinat
  • kål
  • rosenkål

Uansett hvilke grønnsaker du velger, må du koke eller dampe dem for å myke dem for enkel tygging. Når alle ingrediensene er forberedt separat, er det på tide å kombinere dem alle sammen i en mellomstor blandeskål.

Hjemmelaget hundemat for små hunderNår ingrediensene har avkjølt og kombineres grundig, kan du mate denne hjemmelagde hundematen for små hunder til kjæledyret ditt. De Serveringsstørrelsesanbefaling er ca 1/4 kopp for hver 10 pund kroppsvekt.

Lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 5 dager. Hvis du vil gjøre det i bulk, kan du fryse rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 3 måneder.

Les neste: 13 Hjemmelaget hundematoppskrifter for små raser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hjemmelaget hundemat for små hunder