Oppskrift: gresskar gurkemeie dog behandler for leddgikt

En av de beste måtene å hjelpe en hund som lider av leddgikt, er gjennom riktig ernæring. Det er viktig å mate artritt kjæledyr en diett som fremmer en sunn vekt og inkluderer ingredienser som reduserer hevelse og betennelse. Disse gresskar og gurkemeie Hunden behandler for leddgikt er laget med noen superfood ingredienser for å hjelpe hundene som lider av ømme ledd.

Curcumin, et stoff funnet i gurkemeie, har vist seg å bidra til å redusere betennelse i hjørnetenner i Nylige studier. Det har også vist seg å redusere smerte forbundet med slitasjegikt og leddgikt. Det er en vanlig ingrediens i smerte rettsmidler.

På samme måte er gresskar pakket med beta-karoten, vitamin B6 og vitamin C, som er alle betennelsesfightere. Disse er begrenset ingredienshundbehandler for leddgikt som passer for nesten alle kjæledyr. Hvis du har spørsmål om hva du skal mate hunden din, må du kontakte din veterinær.

Gresskar gurkemeie hund behandler for leddgikt oppskrift

Gresskar gurkemeie hund behandler for leddgikt oppskrift

Ingredienser

  • 1 lb. bakken vilt
  • 1 kopp havre
  • 1 kan organisk gresskarpuré
  • 75-100 mg. av gurkemeie for hver 5 kg. av kroppsvekt
  • 2 egg med skall
  • 1 kopp ground linfrø

Veibeskrivelse

Forvarm din ovn til 250˚ f.

Kombiner alle ingrediensene i en mellomstor blandeskål. Bland helt til en myk deig skjemaer. Denne oppskriften skal gi 45 godbiter. Hver godbit vil kreve ca. 1 ss. av deigen.

Hvis du vil kutte ut formede kjeks, kan du rulle deigen ut på en melert overflate til den er ca 1/4 & # 8243; tykk. Jeg tok den enkle veien ut og brukte deigen til å fylle mini muffin-bokser. Du kan også bruke små silikonform.

Bake de godbitene i ca 3 timer. De bør være helt tørket ut før du fjerner dem fra ovnen. Din hund bør bare motta en av disse godbitene per dag.

Hjemmelaget hundebehandler har ingen konserveringsmidler, så det er best å lagre dem i kjøleskapet i en lufttett beholder. Disse godbitene skal holde i ca 2 uker på denne måten. Du kan også fryse dem i en lufttett beholder i opptil 2 måneder.

Les neste: Spør en veterinær - hva er den beste hundematen for leddgikt?

Ønsker å dele dette?

Oppskrift på gresskar gurkemeie hund behandler for leddgikt

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: gresskar gurkemeie dog behandler for leddgikt