Gurkemeie for hunder - fordeler, farer, administrasjon & vanlige spørsmål

Gurkemeie for hunder - Fordeler, farer, administrasjon og vanlige spørsmål

Gurkemeie er et krydder eller urt til noen. Det kan forbedre matlaging og skape deilige smaker, men har også noen naturlige helsemessige fordeler. Men hva med gurkemeie for hunder? Kan det være til nytte for hundens helse eller er det faktisk en risiko for din valp?

Hvis du lurer på om du skal tillate din hund å spise gurkemeie, Da vil vi oppsummere de ærlige fordelene og risikoen for denne bestemmelsen. Din venns helse er din prioritet, og vi vil sørge for at du føler deg helt sikker i din beslutning om å tilby eller forebygge gurkemeie kosttilskudd for hunder.

Kan hundene ha gurkemeie

Gir hunden din Gurkemeie i små mengder er trygt. Det er imidlertid Veldig lite forskning På dette tillegget blir de undersøkte fordelene og risikoen fortsatt blitt lært. For en stund, bekymringer rakket om fôring av hunder gurkemeie på grunn av sin mangel på evne til å bli ordentlig fordøyd av hunder, eller så var det tenkt. Denne myten blir utvidet med påstander om at det bare kan fordøyes riktig med forbruket av pepper.

CanineGold Forsket på dette kravet og disproved det i 2020. Derfor viser dette å vise hvor nylig forskningen er og hvordan vi fortsatt har mye å lære.

Studien konkluderer med at vanskeligheter eksisterer med absorpsjon av gurkemeie på grunn av at den ikke er veldig vannløselig. I motsetning til mange har hevdet, hjelper hunden din til å påvirke pepperen ikke denne faktoren. Denne misforståelsen oppsto fordi mennesker var i stand til å fordøye gurkemeie mer tilgjengelig når du bruker pepper sammen med den. Dette er imidlertid knapt merkbart hos dyr som hunder. Det er andre ingredienser som kan hjelpe hunden din til å fordøye gurkemeie og dermed tillate hunden din å få tilgang til noen av de store fordelene dette krydderet har å tilby. Dette inkluderer aloe vera sammen med forskjellige former for spiselig olje.

kan hundene ha gurkemeie
Gurkemeie har mange helsemessige fordeler!

Fordeler med gurkemeie for hunder

Din hund inntak av gurkemeie gir faktisk mange forskjellige fordeler for hundens helse. Vi har oppsummert og forklart de fem beste under.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Det er flere studier som viser bevis mot gurkemeiehjelp og modulerer hundens immunsystem. Den positive innflytelsen Dette gjelder for hundens immunsystem hjelper hunden din til å bekjempe sykdom. Dette inkluderer hundens naturlige kroppsrespons på betennelse. Derfor vil betennelse ofte ikke nå et høyt nivå av alvorlighetsgrad eller vil helbrede mye raskere når en hund forbruker gurkemeie.

Cytokiner refererer til en gruppe proteiner som kan forårsake betennelse. En studie fant gurkemeie for å undertrykke disse proteinene og dermed forhindre betennelse. De antiinflammatoriske egenskapene som dette krydderholderen kan rettes mot interne og eksterne skader etter inntak. Videre kan betennelsen være fra en skade eller kan være en jevnlig forekommende smerte som leddgikt.

Dette krydderet har blitt brukt sammen med veterinærforeskrevet antiinflammatoriske legemidler for å minimere smerte og hjelp helbredelse for hunden din. Herbal rettsmidler kan tilby effektive og naturlige former for behandling i de aktuelle situasjonene.

Hindrer kreft

Gurkemeie har nylig blitt oppdaget forstyrre kreft vekst og til og med begynne å drepe cellene. Ifølge American Cancer Society, de hevder "curcumin interfererer med kreftutvikling, vekst og spredning. Nylig har curcumin fått mye fokus på grunn av sin evne til å redusere tumorstørrelsen og drepe kreftceller."

Ulike kreftformer har blitt studert sammen med gurkemeiebruk for å observere de fordelaktige egenskapene det har. Brysttumorer, blærekreft, hjernesvulster, og mange andre har sluttet å vokse eller til og med minimert i størrelse med vanlig gurkemeie bruk. Med bevis så sterkt som dette, er det ikke rart at forskere er veldig interessert i fordelene med gurkemeie mot kreftforebygging.

Videre, som forskere har konkludert med at gurkemeie har en positiv fordel for å forebygge kreft. Med mer forskning og bevis, er det håp om at gurkemeie kan brukes til å minimere og forhindre kreftvesker for hunder i fremtiden.

Behandler gastrointestinale lidelser

Begrepet gastrointestinal uorden gjelder for mange forskjellige helseproblemer knyttet til å spise, fordøyelsen og den generelle forbipasserende mat. Alt fra tarmbetennelse til feil pH i hundens mage kan føre til dårlig helse. Igjen, det er gurkemeie`s anti-inflammatoriske egenskaper som hjelper hundens fordøyelse.

Reduserende tarmbetennelse kan fremme sunne bakterier og normal fordøyelse. Dette kan forhindre flere forskjellige bekymrende atferd som diaré, oppkast, sløvhet, en motvilje mot å spise eller drikke, og til og med aggresjon på grunn av smerte. Hvis du merker noen av disse atferdene, må du alltid konsultere en veterinær først. Men hvis det er en opprørt mage eller betennelse, vil det ofte være gurkemeie med deres utvinning.

Bestemmelsen av gurkemeie kan faktisk føre til positivt tilhørende hundadferd. Disse kan inkludere en sunn appetitt, som regelmessig drikker, avføring på riktig måte, og regelmessig. Mange gastrointestinale problemer kan anerkjennes fra uregelmessig krakk eller avføringskjemaer. Dette kan bety diaré, forstoppelse, en annen avføringstekstur, farge eller til og med lukt. Fremme Goof Gut Helse Aids Hunden din er full Fordøyelsessystemet, og gurkemeie kan bare gjøre det.

gurkemeie for hund fordøyelse
Gurkemeie aids hund fordøyelse.

Forbedrer hjertehelsen

Det er to typer kolesterol som påvirker hundens kropp, Lavtetthet lipoprotein (LDL) og High-Tensity Lipoprotein (HDL). Vanligvis kjent som godt kolesterol, er HDL nødvendig, men ikke i høye mengder. LDL, kjent som dårlig kolesterol, er det som kan påvirke hjertehelsen negativt. Dette er hvor gurkemeie kommer inn for å hjelpe hundens hjertehelse.

Ikke bare kan denne krydderhjelpen bidra til å senke valpens kropps LDL-kolesterol generelt, men spesielt i deres hjerte. LDL kan bygge opp blokkeringer i hundens arterier. Dette stammer sitt hjerte som det må jobbe ekstra hardt for å presse blodet rundt hundens kropp. Dette øker hundens risiko for blodpropper, slag og til og med hjerteinfarkt.

Ved å gi hunden din en liten gurkemeie regelmessig, kan ikke bare dette senk hundens dårlige kolesterol Men også forbedre hundens hjertes helse generelt! Fra å redusere sjansen for at valpen din har hjerteinfarkt, blodpropper, og til og med reduserende brystsmerter, kan dette være like effektivt som mange veterinærer foreskrevne hjerte-meds. Men stopp aldri veterinær foreskrevne medisiner, urte rettsmidler kan ganske enkelt nytte eller øke hastigheten på de gunstige prosessene.

Allergi Relief

Som oss kan hunder oppleve allergier. Disse kan ha ubehagelige bivirkninger fra nysing til hudirritasjon, som kan gjøre hunden din ulykkelig. Selv om disse allergiene kan være like vanlige som høfeber eller en sjelden matallergi. Derfor kan det være vanskelig å identifisere den direkte årsaken, med mindre du bruker prøveversjon og metode. I løpet av denne tiden kan bruken av antihistaminer bidra til å lette hundens symptomer. Det skjer bare at gurkemeie er et naturlig antihistamin for hunder.

Gurkemeie fungerer som en Naturlig decongestant så vel som anti-inflammatoriske elementer, og derfor er ideell til å bruke for å hjelpe hunden din til å føle seg mer komfortabel under en allergisk reaksjon. Selv om hunden din blir behandlet og varen er fjernet fra hundens liv, og gir dem et naturlig antihistamin, som gurkemeie, vil hjelpe dem til å føle seg bedre under utvinningen.

Å gi bare litt i hundens mat vil hjelpe dem til å føle seg mindre kløende, irritert i huden, og til og med forhindre en rennende nese.

Risikoen for gurkemeie for hunder

Dessverre er det noen risiko med å gi hundene dine gurkemeie. Du må være oppmerksom på disse risikoene før du supplerer dette krydderet i hundens kosthold. Les derfor de to hovedproblemene med gurkemeie på hundens helse under.

Mageproblemer

Selv om gurkemeie kan hjelpe gastrointestinale nød og sykdommer, kan det også forårsake mageforstyrrelser. Forstoppelse, generelt føler seg syk og syk, og magesmerter kan alle bli indusert ved å gi hunden din gurkemeie. Hvis hunden din allerede føler seg syk, og du tar sikte på å bruke gurkemeie i hundens kosthold for å hjelpe magen, kan dette faktisk gjøre det verre. Dette er grunnen til at du må være så forsiktig med denne bestemmelsen.

Noen sier at mageforstyrrelser ofte skyldes for mye gurkemeie eller for plutselig av en introduksjon til urt. For å forhindre denne reaksjonen, sørg for å starte med å gi svært små mengder i hundens mat, for eksempel en veldig liten klemme. Gjør dette sjeldent, for eksempel en gang hver annen dag, og bygg den opp når de ikke har reagert negativt på det. Hvis hunden din allerede har hatt en negativ reaksjon på ingrediensen, fjern det fra kostholdet. Hvis en veterinær mener dette, kan det være en allergisk reaksjon, ikke introdusere det. Men hvis de ikke tror det, kan du gradvis gjeninnføre krydderet i en mye mindre dose, og mye mer sjeldent.

Nyrestein

En mye mer om bivirkning av å gi hunden din med gurkemeie er muligheten for nyrestein. Selv om dette nesten alltid er sett hos personer som allerede har hatt nyrestein, er det bevis som sikkerhetskopierer ideen om at gurkemeie vil bidra til å produsere dem. Dette skyldes at hundens urinoksalatnivå er det som bidrar til en nyresteindannelse. Gurkemeie er kjent for å øke hundens urinoksalatnivåer, derved fører til oppbygging av krystaller fra enten kalsium, oksalat eller urinsyre.

Hvordan inkludere gurkemeie i hundens diett

Gurkemeie kan være vanskelig å fordøye uten oljebaserte produkter for å hjelpe. Legger til i noen gurkemeie og en liten spiselig olje blandet i hunden din, vil hjelpe dem til å innta det og ikke la det være på siden. Blandingen av olje og gurkemeie skal bli en pasta med nok omrøring. Da kan dette blandes i hunden din, og nesten uten at hunden din merker.

Bare vær sikker på at du ikke legger til det rette pulveret til hundens mat, som uten at oljen blir lagt til den eller andre forsterkere, kan det ikke bli effektivt fordøyd. Det er også muligheten til gjøre Noen gurkemeiebaserte godbiter med en liten dosering i hver behandling. Du kan spore hvor mye du gir daglig, samtidig som de ikke har for mye gurkemeie eller for mye på en gang.

Om gurkemeie for hunder - FAQs

Noen flere spørsmål om helsepåvirkningen av gurkemeie for hundene dine eller hvordan du bruker den? Les mer nedenfor for å finne ut alle svarene du trenger.

Hvor mye gurkemeie er trygg for å gi hunden min?

Det er vanskelig å anbefale et bestemt beløp fordi det avhenger av hundens individuelle kvaliteter som deres rase, vekt og høyde. Vets har imidlertid rådet eiere å gi 15 mg per pund av hundens kroppsvekt, noen anbefaler noen til og med 20 mg. Prøv å unngå å gi hunden din hele beløpet i ett måltid for å unngå en opprørt mage. I stedet, gi hunden litt med hvert måltid mashed i den. Pass på å legge til gurkemeie til olje for enkel av fordøyelighet for hunden din.

Hva er fordelene med gurkemeie for hunder?

Vi har oppsummert noen av de mest nyttige fordelene ved å bruke gurkemeie for hunder under:

  • Anti-inflammatoriske egenskaper
  • Hindrer kreft
  • Behandler gastrointestinale lidelser
  • Forbedrer hjertehelsen
  • Allergi Relief

Imidlertid er disse ikke de eneste fordelene som dette krydderet gir til hunden din når de inntas. Det kan også være en naturlig smertestillende. Dette brukes spesielt til hunder som har leddgikt, da denne konstante, smertefulle smerten kan redusere og til og med mobilitet. Naturlig smertelindring hindrer antall meds hunden din må settes på, men gir dem fortsatt komfort og minimert smerte. Videre er det langt mindre bivirkninger med naturlige smertestillende til menneskeskapte.

Kan gurkemeie gjøre hunder syk?

Hvis en hund er gitt for mye, ikke blir gitt en mild introduksjon, eller er gitt riktig dose i bare en servering kan føre til en sykdom hos hunder. Kjæledyret ditt kan også være syk hvis de er allergiske mot gurkemeie eller hvis de allerede har hatt nyrestein.

Opprørt mage kan skyldes gurkemeie når den inntas feil. Dette er grunnen til at du må være forsiktig når du legger gurkemeie til hundens mat. Det har mange fordeler, men som alt, eksisterer risiko. Hvis du noen gang er bekymret, må du kontakte veterinæren din.

kan gurkemeie gjøre hunder syk
Ikke gi hunden din en overdreven mengde gurkemeie.

Kan jeg gi hunden min human gurkemeie?

Du kan imidlertid gi hunden din human gurkemeie, men, Vær forsiktig med ingrediensene i krydderet, spesielt hvis det er en blanding. Vær forsiktig med giftige ingredienser inkludert løk eller hvitløk som disse kan være helserisiko og føre til alvorlige problemer i hunden din. Sjekk alltid ingrediensene på en krydderblanding som noen kan være dødelig. Du er alltid bedre å kjøpe hundespesifikk gurkemeie eller ren gurkemeie.

Så der har du det, fordeler og ulemper med å bruke gurkemeie for hunden din. Det har mange forskjellige fordeler, men bør brukes etter riktig forskning og med en veterinær anbefaling for sårbare hunder.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gurkemeie for hunder - fordeler, farer, administrasjon & vanlige spørsmål