Gjennomgang: jord vet naturals superfood for hunder (2018)

Legge til kosttilskudd til hundens mat er en enkel måte å øke næringsinnholdet i hans diett. Per definisjon er superfood spesielt rike på næringsstoffer og svært gunstig for generell helse og velvære. Som kosttilskudd, og legger til superfoods til hundens diett, er en enkel måte å øke innholdet på næringsstoffet. Jord Vet Naturals Superfood for hunder kombinerer fordelene med superfood og kosttilskudd i et lett å mate pulver.

Mange superfoods, som gresskar og søtpotet, er naturlig appetittvekkende til hunder. Andre, som linfrø og alfalfa, må kanskje være forklart i mat eller godbiter for at valpen din kan spise dem villig. Dette tillegget for hunder blander flere superfood ingredienser sammen i et tiltalende pulver.

Jord Vet Naturals Superfood for hunderJeg var interessert i å se akkurat hvor appetittvekkende Jord Vet Naturals Superfood pulveret ville være. Vår beagle er litt kresen, så jeg var skeptisk at hun ville spise pulveret, med mindre jeg blandet den med litt appetittvekkende, hjemmelaget mat.

Hvordan gjorde våre jenter som Jord Vet Naturals Superfood for hunder? Du kan se det i min video gjennomgang ovenfor. For alle detaljer om helsemessige fordeler som dette tillegget tilbyr, fortsett å lese!

MER: 11 beste superfoods for hunder som kan forbedre helsen sin

Earth Vet Naturals Superfood for Dogs Review

Jord Vet Naturals Superfood formel for hunderDette hunden supplementet er laget med hele mat ingredienser som er rike på naturlige antioksidanter, aminosyrer, fordøyelsesenzymer, vitaminer og mineraler, proteiner og phytonutrients. Superfoods som brukes er også sertifisert organisk.

Som nevnt, er Earth Vet Naturals Superfood for hunder ernæringsmessig designet for alle hunderaser og aldre. Dette er en stor fordel for multi-dog familier. Vi har en stor sjokolade Labrador (Saddie) og en mindre Beagle Mix (Molly). Det er hyggelig å ha et supplement som jeg kan bruke for begge jentene våre.

Ingrediensene som brukes er 100% naturlige og trygge. Full liste inkluderer:

Aktive ingredienser: Biff bein buljong protein, organisk gurkemeie rot, organisk spirulina, organisk chlorella, dimetylglycin, hamp protein og reishi sopp. Vitaminer og mineraler: Vitamin A, vitamin B1, vitaminb2, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin E, folat, kalsium, omega 6 fettsyre, klorid, jod, jern, magnesium, mangan, fosfor, kalium, selen, natrium og Sink. Aminosyrer: Alanin, arginin, asparaginsyre, cystin, glutaminsyre, glycin, histidin, isoleucin, leucin, lysin, metionin, fenylalanin, prolin, serin, treonin, tryptofan, tyrosin og valin.

Jord Vet Naturals Superfood for hunderFordelene med disse ingrediensene er mange. Noen av fordelene som sto ut til meg gjennom min forskning er:

  • immunsystem støtte
  • muskel, bein og felles helse
  • Hjelp med allergi problemer
  • Hud- og frakkhelse
  • Tilbyr en naturlig detox-metode og hjelp i riktig fordøyelse
  • Anti-aging egenskaper
  • Hjelp med stress og angstproblemer

Faktisk var jeg så imponert over helse- og velværefordelene som jeg oppdaget gjennom min forskning som jeg skulle ønske jeg kunne ta dette tilskudd meg selv.

Earth Vet Naturals Superfood for hunder er laget i USA, men jeg er ikke sikker på at alle ingrediensene er hentet her. Det sier ikke på produktetiketten eller på Selskapets nettside nøyaktig hvor ingrediensene er hentet.

I min video gjennomgang vil du legge merke til hvor lett det er å dispensere dette supplementet. Det er en liten scoop som er inkludert i beholderen, og fôringsanvisningen skal sprinkle 1/2 scoop over hundens mat for hver 25 pund kroppsvekt.

Jord Vet Naturals Superfood formel for hunderEn annen ting du vil legge merke til i min videoanmeldelse er at våre hunder spiser dette pulveret uten problemer i det hele tatt. De har aldri slått nesen opp på det. Selv når jeg dryser den på tørr kibble, går de opp sitt måltid som om det ikke var noen supplement tilsatt i det hele tatt.

Mens jeg ikke kan garantere at alle hundene vil spise dette tillegget, kan jeg si at Molly er litt av en kresen eater og fortsatt nyter det. Jeg var skeptisk i begynnelsen, men hun snuset det litt ekstra for første gang jeg la den til maten og begynte å spise den rett opp!

Earth Vet Naturals Superfood For Dogs Packs Mange helsemessige fordeler i en liten pakke, men det er litt dyrt. Du kan kjøpe en 7.1-ounce container på Amazon for $ 34.99. Selskapet sier at det er omtrent 67 scoops av pulver i en beholder.

Beholderen varer bare oss ca 6 uker for våre to hunder. Jeg vet at dette ikke er et rimelig alternativ for alltid kjæledyrseiere, men husk at det faktisk kan spare penger i det lange løp. Hvis hunden din er sunnere, trenger du ikke å bruke så mye penger på veterinære regninger, andre kosttilskudd eller medisiner.

Les neste: 7 veterinær anbefalte kosttilskudd for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: jord vet naturals superfood for hunder (2018)