Bestem den beste fiskematen for tropisk fisk

Mange akvarium fisk mat valg, hvordan valgte du?

Behovet for å velge kvalitetsmat for tropisk fisk kan ikke overemphasized. Mange vanlige fiskene kan stammer i den lille krukken av fiskemat som du, uvitende, henter på salg. Men det er vanskelig, selv for den mest erfarne fisken, vil du vite om en mat er tilfredsstillende til du gir den en grundig test. På den tiden har du kanskje allerede påvirket fiskens helse med feil mat. Hvordan kan du da navigere i den viktige oppgaven med å opprettholde fiskens vitalitet? Det er enkelt: Bare vær mer oppmerksom på ingrediensene som finnes i maten og mindre til prisen og markedsføringen på etiketten.

Balansert ernæring for fisk

Alle levende ting trenger balansert ernæring for både å overleve og trives. Ta for eksempel vitamin D, et næringsstoff som anbefales for tropisk fisk. Riktig mengder vitamin D, så vel som andre vitaminer, må være til stede og også absorberes for å få sunn fisk. En ordentlig blandet mat vil være rik på proteiner, lavt i karbohydrater, og inneholde passende vitaminer og mineraler som er nødvendige for at fisken din skal leve lykkelige, sunne liv. Kjøp en anerkjent og veletablert "stift" mat som fungerer for de fleste, om ikke alle, av fisk i akvariet ditt. Spør din Pet Store Manager for en anbefaling på merkevarer før du snakket bare noe av hyllen. Deretter mate fisken din to ganger om dagen, som de kan fullføre helt på 3-5 minutter.

Har fisken smakløk?

Bare fordi fisken din gobble opp maten deres betyr ikke at det er bra for dem. Faktum er at de fleste fisk er ikke spesielt koselige. Hvis du river av et stykke brød og kaster det i tanken, vil de sannsynligvis angripe den med Vervor. Det kan være veldig dårlig for fisken din, men likevel veldig velsmakende for dem. En god fiskemat må være både ernæringsmessig balansert og velsmakende til fisken i akvariet ditt. Igjen, be om anbefalinger på din dyrebutikk, og prøv deretter maten i noen dager for å se om fisken din liker det. Hvis de gjør det, bruk det merket som din stiftfôr.

Supplerende ernæring for fisk

Du kan ikke bare ta en stiftfôr til ditt tropiske akvarium og kalle det godt. Hvis du har ulike typer steinbit eller andre vegetariske varianter av fisk, du må legge til Spirulina til kostholdet. Spirulina (blågrønne alger) kan kjøpes billig på dyrebutikker og kommer i runde synkende tabletter. Bare slipp en eller to i vannet, la dem synke til bunnen, og se på at vegetarisk fisk forbruker dem. Mollies er spesielt glad i denne behandlingen.

Akkurat som deg, setter fisken din setter pris på et variert kosthold. Frysetørket levende matvarer som inneholder krill og blodormene fungerer bra for en sporadisk godbit, som frosne saltlake shirmp;"iskrem" av fiskedesserter. Supplerer deres fôr på denne måten - med spirulina, frysetørket godbiter, og sporadisk frossen saltlake reker-gjør for en sunn tropisk akvarium.

Fisk superfood

Fra tid til annen vil du kanskje teste en av de nye fiskene "superfoods" som kommer til markedet. Den beste måten å gjøre det på er å først kjøpe et par billig fisk, isolere dem i et eget akvarium, og mate dem utelukkende med den nye maten. Se deres tilstand. Hvis resultatene er tilfredsstillende, som de vokser raskere eller større, blir det lyse i fargen, eller vis hvilken ekstrautvikling Superfood-løftene - du har funnet en god mat. Bruk den i din store tank.

Du kan imidlertid finne at din nye fisk ikke vokser mye i det hele tatt, eller at deres farge forblir den samme på den nye superfood. Akkurat som menneskelige kosttilskudd som virker "for godt til å være sant," Fiskemat kan også kreve visse resultater og deretter ikke levere på dem. Det beste rådet er å holde fast i merker som har vært rundt blokken for å sikre en sunn fisk.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Bestem den beste fiskematen for tropisk fisk