11 Beste superfoods for hunder som kan forbedre helsen sin

Mange forbedrer deres diett Ved å inkludere superfoods i deres daglige måltider. Det er en fin måte å forbedre din generelle ernæring og generell helse. Men visste du at hunden din kan dra nytte av superfoods også?

Det er rikelig med gode, ernæringsmessige matvarer du kan bruke til å supplere hundens daglige inntak, enten de spiser Hjemmelaget mat eller kommersiell hundemat diett. De ekstra vitaminer og mineraler som tilbys av disse matvarene gir valutaen din til et nødvendig løft, og kan hjelpe ham å bli sunnere og lykkeligere lenger.

Beste superfoods for hunder som kan forbedre helsen sinHva er Superfoods?

En & # 8220; superfood & # 8221; kan betraktes som en hvilken som helst type matvare som har en større mengde og et større utvalg av nyttige næringsstoffer, mens du har en liten serveringsstørrelse og lav mengde kalorier uten skadelige ting. Alle superfoods er generelt gode og trygge å spise.

Det er Ingen vitenskapelig eller juridisk definisjon for hva superfood Virkelig er, men de fleste anser noen mat som er fullpakket med høyere mengder vitaminer, mineraler og antioksidanter for å være en superfood i kostholdet, derfor er det mer av et markedsføringsperiode enn noe annet.

De fleste superfoods for hunder er de samme som ofte anbefaler folk, med noen få unntak (de som kanskje ikke er sunne eller til og med giftige for hunder). Mengder av disse superfoods for hunder bør også være mindre i forhold til et menneskelig kosthold.

Se også: 19 superfood snacks for hunder [infographic]

11 beste superfoods for hunder som kan forbedre helsen sin

Blåbær for hunder

1. Blåbær

Tro det eller ikke, hunder elsker bær! Mange vil spise dem som en godbit på egenhånd. Tilgjengelig i friske eller frosne former, inneholder blåbærene vitaminer C og E, mangan og fiber. De har også tonnevis av sunne antioksidanter.

Blåbær er et godt valg for energiske, aktive valper. Bare vær oppmerksom på at hunder ikke bør spise for mange blåbær på en gang - dette kan forårsake noen fordøyelsesrøret (aka, diaré). Introdusere dem sakte til kjæledyrets kosthold, akkurat som du ville med en baby eller et barn.

2. Gulrøtter

Gulrøtter for hunderGulrøtter kan virke som en standard vegetabilsk for deg, men de er et flott ernæringsmessige boost for kjæledyret ditt. Gulrøtter er spesielt store fordi de fleste hunder elsker dem, og vil spise dem som en vanlig godbit! Disse veggene er fulle av kalium, karotenoider, fiber, magnesium, mangan og vitaminer B, C og K.

Gulrøtter er flotte for å gi hunden din et løft av energi! De kan også bidra til å beholde kjæledyrets øyehelse. Som en ekstra bonus er de hyggelige og knasete, noe som betyr at de bidrar til å holde din hundens tenner renere.

LIGNENDE: Min Low-Calorie Superfood Secret å trene en hund

Chia frø for hunder

3. Chia

Chia frø har blitt svært populære nylig. De er kjent for sine gode mengder fiber, omega fettsyrer og antioksidanter.

Chia frø er dyre, men du trenger ikke mye for kjæledyret ditt for å høste fordelene. De er også veldig enkle å tjene - bare dryss noen over hundens tørre kibble.

4. Kokosolje

Kokosnøttolje for hunderKokosnøttolje er en superfood som er flott for å forbedre din venns energinivå. Dette er takket være de sunne mediumkjedet triglysercer i oljen.

Disse MCTS gjør også kokosolje fantastisk for helsen til kjæledyrets hud og jakke. Det er bra for deg også!

LES MER: 12 helsemessige fordeler med kokosnøttolje for hunder

Fisk for hunder

5. Fisk

Fisk er et hovedprotein som er en utmerket kilde til næringsstoffer for hunden din. Fisk som sild, laks og ansjos har mange gode omega-3 og omega-6 fettsyrer, som er flott for hud og pels tilstand.

Disse fettsyrene kan også hjelpe hundene med kroniske forhold, som leddgikt, finne litt lettelse fra deres smerte. Det er også flott for kjæledyr med hudirritasjon eller allergier. Fettsyrene kan bidra til å redusere riper og helbrede åpne sår.

6. kål

Kale er super populært blant folk som en superfood, og det er flott for kjæledyret ditt også. Kale er veldig lavt kalori, noe som gjør det til et næringsrikt valg for overvektige eller overvektige kjæledyr. Det er fullpakket med vitamin A, C og E.

Det har også rikelig med antioksidanter som hjelper med betennelse i kroppen. Kale kan serveres rå eller kokt. Hvis du gjør det Hjemmelaget hundebehandler, Det er et flott tillegg.

7. Gresskar

Gresskar for hunderGresskar er en populær ingrediens i hundemat og godbiter. Dette skyldes delvis sin enkle fordøyelighet. I tillegg til å være et godt valg for din Pups mage, har Gresskar mye sunn fiber, kalium, karotenoider og vitamin C.

Hvis hunden din er syk, er gresskar en fin måte å få ham litt ekstra ernæring mens du ikke forstyrrer magen. Se etter hermetisert organisk vanlig pureed gresskar; unngå kakefyllingstyper som de har mange tilsetningsstoffer og sukker.

8. Quinoa

Korn er en viktig del av hundens kosthold, men hvete og mais er ikke de beste alternativene. Quinoa er en god erstatning, og det finnes i noen hundemat eller lett lagt til kjæledyrets kosthold.

Den beste delen om dette kornet er at det også er et komplett protein, som inneholder alle 8 essensielle aminosyrer. Dette er flott for kjæledyrets generelle helse. Fiberen gjør det lett fordøyelig, også.

VIDERE LESNING: 10 beste naturlige hjemmelagde rå hundematoppskrifter

Tang for hunder

9. Tang

Tang kan ikke virke veldig appetittvekkende for noen mennesker, men det er en utmerket kilde til vitaminer og mineraler. Det er mange forskjellige typer tang tilgjengelig - for det mest praktiske alternativet, få noen som allerede er smuldret slik at du kan drysse den på hundens mat.

Seaweeds har alle slags vitaminer, inkludert B, C og E, og mineraler som sink og kobber. Det kan også bidra til å øke hundens immunfunksjon.

10. Søtpotet

Søtpotet, som gresskar, er flott for sensitive mage. I tillegg til noen fiber har disse knollene også mange beta-karoten, antioksidanter og vitamin A og C for immunhelse.

Vanlige søte poteter er lette å lage mat for din valp hjemme, eller du kan kjøpe vanlig pureed søtpotet i bokser for et enkelt tillegg til kibble. Du kan også dehydrere søtpotet skiver for en enkel, sunn matbit!

11. Yoghurt

Yoghurt for hunderYoghurt er vanligvis ikke ansett som en superfood av de fleste, men takket være den høye mengden protein, sunne fettstoffer og probiotika, bør det definitivt være!

Det er flott for fordøyelsen. I sommermånedene, Frys noen hundevennlige yoghurt for en spesiell godbit som har rikelig med kalsium, B12, kalium og mer.


Superfoods er en fin måte å øke en hunds ernæring, og det trenger ikke å være vanskelig å legge til disse matvarene til kostholdet deres. I tillegg til disse alternativene er det mange andre superfoods tilgjengelig.

Se etter hundemat og godbiter som allerede inneholder disse næringsrike ingrediensene, eller bare hente litt ekstra mat for din valp på din neste matbutikk. Du vil legge merke til at hunden din kan begynne å føle deg bedre, ser sunnere ut, og har mer energi!

Les neste: Kan hunder gå vegan? Ins og outs av vegetarisk kosthold for hunder

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 11 Beste superfoods for hunder som kan forbedre helsen sin