10 Beste naturlige hjemmelagde rå hundematoppskrifter

Beste naturlige hjemmelagde rå hundematoppskrifter for hunder

Mye som de behandlede matene som linje butikken hyller for mennesker, butikk kjøpt kommersiell hundemat inneholder flere tilsetningsstoffer og fyllstoffer nå enn noen gang før. Eiere som er klar over dette, velger ofte en Best Natural HomeMade Raw Dog Food Reppe og fortsetter å mate sine hunder denne typen hjemmelaget hundemat for ganske en gang.

Dessverre, selv om det er mange kommersielle Dog Food Brands Det er USDA-sertifisert, sunn, organisk, ufarlig og til og med gunstig for våre hunder, mye butikk kjøpte hundematvarer, farlige ingredienser, biprodukter, fyllstoffer og vanlig søppel.

For å unngå alt dette, noen Profesjonelle anbefaler å velge en enkel hjemmelaget rå hundematoppskrift og eller til og med plukke flere for din pooch. Imidlertid må eiere huske på at når det gjelder hjemmelaget hundemat, må du sørge for at kjæledyret ditt får en allsidig ernæring. Ifølge studier er det veldig enkelt å underernæren hunden din med hjemmelaget mat:

"Noen av manglene, spesielt de som er relatert til kolin, vitamin D, sink og vitamin E, kan føre til betydelige helseproblemer som immundysfunksjon, akkumulering av fett i leveren og muskuloskeletale abnormiteter," sier Dr Jennifer Larsen, Prof av klinisk ernæring på UC Davis [kilde]

Med det som er sagt, har mange hundeeiere byttet sine kjæledyr til enten 100% økologisk all-naturlig kommersiell hundemat eller rå diett kommersiell hundemat. Men disse hundemerkene kan være kostbare.

Å lage dine egne måltider for hunden ved hjelp av en hjemmelaget rådogmatoppskrift er mye enklere enn du kanskje tror og mye billigere enn å kjøpe den høyeste kvaliteten kommersiell hundemat. Nedenfor viser jeg seks beste hjemmelagde rå hundematoppskrifter som fungerte for hunden min, og forhåpentligvis vil jobbe underverk for deg også.

Full oppskriftsvideo: Enkel hjemmelaget rå hundemat (Video Guide)

De beste hjemmelagde rå hundematoppskrifter

Beste naturlige hjemmelagde hundematoppskrifterÅ lage din egen hundemat ved å bruke en godt konstruert hjemmelaget rå hundematoppskrift tar litt tid, men du kan lage store batcher og fryse dem for fremtidig bruk.

Husk å supplere hundens mat / diett med nødvendige vitaminer for å unngå underernæring.

Fordelene er at fôring av hundekvaliteten hjemmelaget rå hundematoppskrift kan øke deres immunsystem, hjelp redusere risikoen for allergi, Forbedre fordøyelsessystemet, og gi dem mer energi.

Ta en titt på noen guider på helhetlig hundeservice hvor vi diskuterte flere av disse fordelene og en liste over sensitiv magehund mat For flere eksempler. Hele hunden Journal har også en stor artikkel på å forberede hjemmelagde måltider for kjæledyret ditt.

Her er seks gode hjemmelagde rådogmatoppskriftseksempler som hunden din er sikker på å nyte. Disse kan ikke se for å appetiserer deg, men hunden din ville sikkert være uenig.

Flere ideer: Beste hjemmelagde hundematoppskrifter

1. & # 8220; Easy Peasy & # 8221; DIY Hjemmelaget hundematoppskrift

Hjemmelaget rå hundematoppskrift 1
Foto / Oppskrift: Damndelicious

Damn deilig har en utmerket hjemmelaget rå hundematoppskrift på noen som ønsker å lage mat sitt aller første måltid. Med en balanse på 50 prosent protein, 25 prosent veggies og 25 prosent korn, er dette et sunt valg for de fleste hjørnetenner, og det ser til og med deilig ut.

2. Enkel kokt hundematoppskrift

Hjemmelaget rå hundematrecipe 2
Foto / Oppskrift: HomeMadedogFood.com

En annen hjemmelaget rå hundematoppskrift som kan være en god start for nybegynnere Raw feeders er dette fra Hjemmelaget hundemat nettside. De nevner ikke makronæringsstoffet, men det ser ut til å være tungt på kjøtt, så mye protein, som hunden din definitivt trenger.

3. Sams helsevis rå matkaker

Hjemmelaget rå hundematoppskrift 3
Foto / Oppskrift: Waveearthwindfire

Føler litt mer eventyrlig? Denne hjemmelagde rå hundematoppskriften fra Vann Earth Wind Fire gir en utmerket oppskrivning av en mer intrikat prosess som i retur gir deg og din pooch en fantastisk, deilig utseende og næringsrik hjemmelaget tallerken.

4. Rå hund chili

Hjemmelaget rå hundematoppskrift 4
Foto / Oppskrift: Barkpost

Sjekk ut denne oppskriften på Raw Dog Chili fra Barkpost. Det er fullt av ingredienser og matvarer som hunden din trenger på daglig basis, flott på kalorier og ser yummy selv fra et menneskets perspektiv. Denne kan også ta litt tid på forberedelsen, men er vel verdt det.

5. Rå hund kjøtt kaker

Hjemmelaget Rådog Food Recipe 5
Foto / Oppskrift: Allrecipes

Høy på protein og sunne fett, denne rå hunden kjøttkake oppskriften fra Alle oppskrifter er en av mine go-tos når jeg er i humør for å lage mat noe mer forseggjort enn bare sliping av kjøttet. Lag en stor batch og lagre resten i ytterligere 2 uker.

6. Doggy beef stew

Hjemmelaget rå hundematoppskrift 6
Foto / Oppskrift: Lifeatcloverhill

Alle elsker en god gryte, hunder inkludert. Denne rå biffgryten for hunder oppskrift fra Livet på Cloverhill er veldig enkel å lage og krever ikke for mange eller for dyre ingredienser. Få det aller grunnleggende og hunden din med takk for en frisk servering av et hjemmelaget måltid.

7. & # 8220; BEEFALOAF & # 8221; Meatloaf for hunder

Hjemmelaget rå hundematrecipe 7
Foto / Oppskrift: Petguide

Jeg er en stor kjøtt eater selv, så denne beefaloaf oppskriften fra Petguide (og bildene spesielt) gjør meg faktisk litt sulten. Det er en veldig enkel hjemmelaget rå hundematoppskrift som også ikke trenger for mange ingredienser, og det er sannsynlig at du allerede har dem alle i kjøleskapet.

Disse var noen av de beste hjemmelagde røde hundematoppskrifter som jeg fant online og personlig brukt når jeg fôret hundene mine. Nå har jeg noen av mine egne ting å vise deg, men hvis du leter etter mer hjemmelagde hundematoppskrifter, og du foretrekker å se på videoene på hvordan du lager mat til hunden din, så sjekk ut Top Dog Tips `Dog Food Oppskrifter.

3 enkle rå hjemmelagde hundematoppskrifter

For hundeeiere som har råd til å tilbringe litt mer på den røde hjemmelaget hundematdiet og ikke sitter fast med Budsjett hundemat valg, Jeg har noen beste hjemmelagde hundematoppskrifter av min egen fra lenge siden, og jeg lister de nedenfor. Disse kan være noen av standardene til råhundens matere, men de jobber og er veldig enkle å lage.

Mine hjemmelagde hundematoppskrifter er svært lik de som er nevnt ovenfor, men med noen få variasjoner og justeringer av min egen. Så du kan velge og velge hvilken metode du vil bruke, eller til og med oppfinne din egen basert på hva du ser; Jeg har gjort det - det er enkelt!

I SLEKT: 7 beste rå hundematoppskrifter

1. Enkel kylling og ris hjemmelaget hundematoppskrift

Ingredienser:

  • 3 pounds av hakket kylling
  • 2 ½ kopper hakket frossen grønnsak (ingen hvitløk eller løk)
  • 4 kopper ris
  • 6 ½ kopper vann

Veibeskrivelse:

  • Trinn 1 - Sett kyllingen, risen og grønnsaker i en stor gryte og rør i vannet til blandingen er jevn. Kok over middels varme, rør hele tiden, til den kommer til koking.
  • Trinn 2 - Reduser varmen til lav, deksel, og kok til risen er øm og alt vannet har blitt absorbert (ca. 30 minutter).
  • Trinn 3 - Kult helt før servering. Lagre rester i kjøleskapet i opptil 3 dager, og frys dem hvis det blir lengre enn det.

LIGNENDE: Enkel hjemmelaget rå hundematoppskrift

2. Easy Dog Chili Hjemmelaget Rå Dog Food Recipe

Ingredienser:

  • 4 kyllingebryst
  • 1 kopp drenert svart bønner
  • 1 kopp drenert nyrebønner
  • ½ kopp tomatpasta
  • 1 kopp terninger med terninger
  • 4 kopper kyllingbuljong

Veibeskrivelse:

  • Trinn 1 - Fjern fettet og terninger kyllingen i nikkelstørrelser. Kok kyllingen i en skillet og legg deretter til alle ingrediensene sammen i en stor kasserolle.
  • Trinn 2 - Kok på middels varme i omtrent 10 minutter til blandingen oppvarmes gjennom.
  • Trinn 3 - Tillat det kult før du serverer. Lagre rester i kjøleskapet i opptil fem dager og frys dem hvis det blir lengre enn det.

3. Rask-å-lage hjemmelaget hund kjøttkaker

Ingredienser:

  • 1 ½ kopper brun ris
  • 3 kopper vann
  • 2 revet store poteter
  • 4 revet store gulrøtter
  • 2 hakkede stengler av selleri
  • 6 pounds av bakken biff
  • 8 egg
  • ¼ kopp olivenolje
  • 1 ½ kopper rullet havre

Veibeskrivelse:

  • Trinn 1 - Forvarm din ovn til 400 grader F og Grease 36 store muffin-bokser.
  • Trinn 2 - Kombiner ris og vann i en kasserolle. Ta det til en bolle og deretter redusere varmen til lav, dekk den, og la den simre i 20 minutter. Fjern det fra varmen, la det avkjøles, og fluff det med en gaffel.
  • Trinn 3 - Kombiner potetene, selleri, gulrøtter, egg og kjøttbiff i en stor bolle. Bland ingrediensene sammen og legg deretter til olivenoljen, rullet havre og ris. Pass på at den er blandet sammen veldig bra.
  • Trinn 4 - Fyll hver muffinkopp med blandingen og klapp dem ned slik at de er faste. Bake i 45 minutter og la dem kule i 10 minutter. Slå muffin-bokene opp ned for å fjerne kjøttkakene.

Kjøl / frys dem i en forseglet veske som nødvendig.

Se neste: Hvordan lage hjemmelaget hundemat - en instruksjonsguide

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Beste naturlige hjemmelagde rå hundematoppskrifter