Gjennomgang: fordi dyr superfood supplement for hunder

Legge til kosttilskudd til kjæledyrets mat er en enkel måte å øke næringsinnholdet i hans diett. Per definisjon er superfood spesielt rike på næringsstoffer og svært gunstig for generell helse og velvære. Liker kosttilskudd, og legger til superfoods til Fido`s diett, er en enkel måte å øke innholdet på næringsstoffet. Fordi dyr superfood supplement for hunder kombinerer fordelene med superfoods med bekvemmeligheten av kosttilskudd.

Fordi dyr superfood supplement for hunderMange superfoods, som gresskar og kokosnøtt, er naturlig appetittvekkende til hunder. Andre, som hvete gress og gurkemeie, kan trenge å være forkledd i mat eller godbiter for at hunden din skal spise dem villig. Dette tillegget for hunder blander flere superfood ingredienser sammen i et tiltalende pulver.

Dette superfood supplement for hunder er laget med 7 typer tang, så jeg var skeptisk at våre hunder ville nyte å ha det lagt til måltidene sine. Nyt de det eller slår nesen opp når jeg sprinklet dette supplementet på maten? Finn alle detaljer i min anmeldelse nedenfor.

Fordi Dyr Superfood Supplement for Dogs Review

Fordi dyr superfood kosttilskudd for hunderDette superfood supplementet for hunder er spesielt formulert for å øke hundens immunsystem, hjelp i hud og frakk helse og forbedre fordøyelsen. Som jeg nevnte, er det laget med 7 forskjellige typer tang og superfoods som blåbær, gurkemeie, gresskar, hvete gress og kokosnøtt.

Fordi dyr også inkluderer pro- og prebiotika i dette tilleggsblandingen.

Den er laget med helt naturlige ingredienser, og alle ingrediensene er menneskelig grad. Dette superfood supplement for hunder er sertifisert organisk, noe som betyr at den ikke inneholder animalske produkter eller biprodukter og har ikke blitt testet på dyr.

Fordi dyr superfood supplement for hunderIfølge fordi dyr, hjelper de marine spormineraler i dette tillegget til å opprettholde sunne kardiovaskulære og metabolske funksjoner. De sier også at inkluderte omega fettsyrer bidrar til å støtte hud- og frakkhelsen, mens antioksidanter i tillegget støtter hundens generelle helse.

Det er over 250 millioner priobotika per gram fordi dyr superfood supplement for hunder for å støtte hundens fordøyelseskanal og immunsystem.

Hele listen over ingredienser erTørket tang måltid, organisk gresskar pulver, organisk hele bakken blåbær, organisk helblad wheatgrass pulver, organisk kokosnøtt mel, organisk inulin, tørket bacillus coagulans fermentering produkt og jord gurkemeie.

Betjeningsanvisningen er å blande supplementet med hundens måltid en gang per dag. De selskapet anbefaler enten å blande den inn med våt mat eller bland den med en liten mengde vann hvis hunden din spiser tørr kibble. Jeg dryss det bare på toppen av hundens kibble (som du kan se i min videoanmeldelse ovenfor).

Serveringsstørrelsesanbefalinger er:

  • 1/4 ts. for hunder som veier mindre enn 10 pounds
  • 1/2 ts. For hunder som veier 11-25 pounds
  • 1 tsp. For hunder som veier 26-60 pounds
  • 1-2 TSP. For hunder over 61 pounds

Fordi dyr superfood supplement for hunderFor vår Labrador, Saddie, ville en container vare omtrent en måned hvis jeg ga henne 1 teskje per dag. Hvis jeg øker den til 2 ts per dag, 4.4-ounce container ville bare vare ca 16 dager. Vi har også en beagle, Molly, som kutter levetiden til produktet ned enda mer.

Du kan kjøpe en 4.4-ounce container på Amazon for $ 25 akkurat nå. Det er mer enn $ 2 per dag for våre hunder. Avhengig av størrelsen på poochen din og hvor mange hunder du har, kan du se at supplementet ikke vil være rimelig på hvert budsjett.

Prisen er imidlertid ganske lik andre kosttilskudd av tilsvarende kvalitet. Å mate din hundekvalitet ernæring er ikke billig - vi vet alle det. Hvis du har råd til å legge til dette superfood supplement for hunder til kjæledyrets kosthold, tror jeg absolutt det er verdt prisen.

Les neste: 7 Essential hjemmelaget hundekosttilskudd

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: fordi dyr superfood supplement for hunder