Oppskrift: hypoallergenisk hjemmelaget hundemat

Hypoallergenisk hundemat er ideell For mange forskjellige hunder, ikke bare de som lider av allergier. De kan også være et godt valg for hunder med følsomme mage og de med helseproblemer som trenger begrenset ingrediensmatvarer. Dette Hypoallergenisk hjemmelaget hundematoppskrift unngår å bruke noen av de vanligste ingrediensene som er kjent for å forårsake matallergi.

Matallergi kan manifestere på forskjellige måter. De vanligste symptomene inkluderer opprørt mage, diaré og kløende hud. Hvis ubehandlet, vil hundens livskvalitet sterkt redusere med matallergi. For ikke å nevne, kunne han bli dehydrert fra oppkast eller kronisk diaré.

Ifølge Louisiana State University Veterinary Teaching Hospital:

Noen kjæledyr utvikler spesifikke hypersensitiviteter til komponenter i deres dietter. Allergen er vanligvis et stort protein eller karbohydratbestanddel som biff, kylling, svinekjøtt, mais, hvete eller soya. Mindre ingredienser som konserveringsmidler eller fargestoffer er også potensielle allergener. (Kilde)

Det er rikelig med kommersielle Hypoallergeniske hundemerker der ute, men kjæledyrseiere kan også lage sine egne. Denne hypoallergeniske hjemmelagde hundematoppskriften bruker kylling som proteinkilden. Hvis hunden din skjer for å være følsom for kylling, bare erstatte en annen proteinkilde som hundens mage kan håndtere.

I SLEKT: Spør en veterinær - gjør hypoallergenisk hundemat virkelig og hvorfor?

Hypoallergenisk hjemmelaget hundematoppskrift

Hypoallergenisk hjemmelaget hundematoppskrift

Ingredienser

  • 1 kopp brun ris
  • 2 kopper vann
  • 2 kopper grønnsaker
  • 1 pund boneless kyllingbryst

Veibeskrivelse

Denne oppskriften har så få instruksjoner som det gjør ingredienser! Fordi dette er en sakte komfyroppskrift, legger du bare ingrediensene, sett den sakte komfyren og deretter gå om din daglige rutine til oppskriften er ferdig med matlaging.

Som jeg forklarer i min videoguide, må du lagre ingrediensene i samme rekkefølge som de er oppført ovenfor. Hell risen i bunnen av crock potten, legg til vannet, grønnsaker og legg deretter kyllingen på toppen.

Snakker om grønnsaker, kan du legge til noen hundevennlige grønnsaker som du vil ha denne hypoallergenic hjemmelaget hundematoppskriften. Jeg brukte squash, gulrøtter og grønne bønner. Erter, brokkoli, gresskar, kale og spinat er også gode valg.

I SLEKT: 50 beste hjemmelagde hundematoppskrifter

Hypoallergenisk hjemmelaget hundematoppskriftNår du har lagt til alle ingrediensene, legg lokket på den sakte komfyren og lag denne hypoallergeniske hjemmelagde hundematoppskriften på lav i ca 8 timer. Etter 4 eller 5 timer vil du legge merke til at kyllingen blir ekstremt ømt, og du kan trekke den fra hverandre i mindre stykker med en gaffel.

Når maten kjøler, kan du tjene den til kjæledyret ditt. De Serveringsstørrelse for denne oppskriften er omtrent 1/2 kopp for hver 10 pounds av vekt per dag. For eksempel veier vår Labrador 80 pund, så hun får 4 kopper av denne maten hver dag. Det er best å dele dette beløpet i to mindre porsjoner for fôring om morgenen og natten.

Du kan lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i 3-5 dager. Du kan også fryse rester i en lufttett beholder i opptil 3 måneder. Som jeg nevner i min video guide, liker jeg å lage store batches på denne hypoallergenic hjemmelaget hundematoppskriften og fryse den til bruk når jeg er for opptatt til å tilbringe en ettermiddag som gjør måltider for hundene mine.

Se neste: Kornfri hjemmelaget hundematoppskrift

Pin og del med andre hundeeiere:

Billig hypoallergenisk hjemmelaget hundematoppskrift

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: hypoallergenisk hjemmelaget hundemat