Oppskrift: squash mash dog food for allergic dogs

Hvis du har en hund med allergi, du er ikke alene. Dette blir et veldig vanlig problem som mange eiere har å gjøre med. Denne squash Mash-oppskriften bruker begrensede ingredienser og bakken Tyrkia som proteinkilden. Det er en egnet hjemmelaget hundemat for allergiske hunder I de fleste tilfeller, men vær sikker på å sjekke med veterinæren din før du bytter til denne dietten.

Allergier er et tegn på at hundens immunsystem kan overreagere til en ingrediens i maten hans. Nesten alle typer kommersielle kjæledyrsmat har minst en ingrediens som kan forårsake en allergisk reaksjon.

Deilig squash mash hundemat for allergisk hunder oppskriftNoen av de mest Vanlige matallergener For hunder inkluderer:

  • hvete
  • korn
  • soya
  • kylling
  • storfekjøtt
  • Egg

Hvis du tror at hunden din lider av allergi, mat eller på annen måte, må du søke hjelp fra veterinæren din. Ikke prøv å diagnostisere tilstanden selv. Mens du går gjennom Prøve-og-feilprosess For å avgjøre hva som forårsaker allergi, vil hunden fortsette å lide.

Din veterinær vil undersøke kjæledyret ditt og høre på dine bekymringer. Hvis de tror at allergier er skyldige, utfører de en blodprøve for å avgjøre hva hunden din er allergisk mot. Det er best å gjøre denne testen når allergien er i full gang for å få de mest nøyaktige resultatene.

Når veterinæren din er ut av hva valpen din er allergisk mot, kan de hjelpe deg med å lage oppskrifter eller finne hundemat for allergiske hunder som utelukker allergenet og oppfyller alle kjæledyrets ernæringsmessige behov. Før du bytter til denne oppskriften (eller annen hundemat for allergiske hunder), må du diskutere det med veterinæren din. De vil kunne fortelle deg om måltidet møter de riktige ernæringsmessige kravene eller Anbefal kosttilskudd å legge til maten for å gjøre det balansert.

Squash Mash Dog Food for Allergic Dogs Oppskrift

Hjemmelaget squash mash hundemat for allergisk hunder oppskrift

Ingredienser

  • 2.5 pund Ground Tyrkia
  • 1.5 kopper tørr jasmin ris
  • 1 kan nyrebønner
  • 1.5 kopper butternut squash (hakket)
  • 1.5 kopper gulrøtter (hakket)
  • 1/2 kopp erter
  • 4 kopper vann

Bruksanvisning

Denne hjemmelagde hundematen for allergiske hunder kan gjøres i en sakte komfyr. Hvis du ikke har mye ekstra tid for å tilberede måltider for hunden din, bruker du en sakte komfyr kan være nyttig. Sakte komfyr oppskrifter krever bare litt prep arbeid, og det er ikke nødvendig å ha maten mens den er matlaging.

Hvis du jobber utenfor hjemmet, er denne oppskriften et godt alternativ til måltider som du må forberede dagligFor denne oppskriften, alt du trenger å gjøre er å legge til ingrediensene som er oppført ovenfor til den sakte komfyren og slå den på. De fleste sakte komfyrer er programmerbare, men hvis din ikke må du holde øye med tiden. Dette måltidet skal lage mat på lavt i ca 6 timer.

Hvis du jobber utenfor hjemmet, er denne oppskriften et godt alternativ til måltider som du må forberede daglig. Du kan sette ingrediensene i den sakte komfyren før du går på jobb, og når du får Home Pups mat vil være klar. I tillegg kan du gjør maten i bulk, Så du må bare lage et par ganger per måned.

Så snart denne hunden mat til allergiske hunder har avkjølt, kan du mate den til hundens følgesvenn. Du kan lagre rester i en lufttett beholder i kjøleskapet i 3-5 dager eller fryse dem, og de vil holde i 8-12 uker.

Den anbefalte serveringsstørrelsen for denne oppskriften er omtrent 1/2 kopp for hver 20 pund kroppsvekt per porsjon, og det skal serveres to ganger om dagen. Husk at flere aktive hunder kan kreve flere kalorier hver dag, mens Lazier Pups kanskje ikke trenger så mye.

Som jeg nevnte ovenfor, er det beste som du kan gjøre, arbeid med en veterinær eller utdannet hundens ernæringsfysiolog når du fôrer en hjemmelaget hundematdiett. De kan hjelpe deg med å evaluere dette (eller en annen) hjemmelaget oppskrift for å sikre at den blir ernæringsmessig balansert for hunden din.

Rød neste: 12 hjemmelagde hundematoppskrifter for hunder med allergi

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Oppskrift: squash mash dog food for allergic dogs