Gjennomgang: ollie fresh dog food

Hvis du gjør forskning for å finne Beste diett for hunden din, du har sikkert allerede innsett at hjemmelaget er det sunneste alternativet som er tilgjengelig. Men hvis det ikke er gjort riktig, kan en hjemmelaget hundemat diett også være det verste du kan mate kjæledyret ditt. Det er derfor noen kommersielle merkevarer, som Ollie Fresh Dog Food, skaper ferske måltider som er ernæringsmessig balansert.

Hjemmelaget hundemat er laget med ferske, høykvalitets, høyverdige ingredienser. Men det tar også tid å forberede og mye forskning for å sikre at du gir alle næringsstoffene din hund trenger i de riktige beløpene.

Friske kommersielle hundematprodukter tilbyr fordelene med høy kvalitet, menneskelige ingredienser uten problemer. For å si det enkelt, hvis du vil mate hunden din den beste ernæringen uten byrden av å måtte lage hjemmelagde oppskrifter, ville en frisk kommersiell hundemat være det neste beste alternativet.

Ollie Fresh Dog Food Review

Ollie Fresh Dog FoodSom nevnt, er Ollie Fresh Dog Food laget med ingredienser i menneskelig grad. Det er ingen kunstige ingredienser, og de bruker kjøtt av høy kvalitet fra menneskelige gårder i U.S. og Australia.

Hver Ollie-oppskrift er veterinærformulert, som er et must for meg når det gjelder fersk mat. De har ikke luksusen til å legge til alle kunstige konserveringsmidler og kosttilskudd funnet i kibble eller hermetisert kjæledyrmat. Dette er sunnere for dyrene, men det gjør det også vanskeligere å skape ernæringsmessig balansert, trygge måltider.

Ollie Fresh Dog Food er tilberedt på lav varme, som bevarer ingrediensets næringsverdi. Det er for tiden tilgjengelig i fire varianter:

  • Ollie Fesh Dog FoodTyrkia
  • Storfekjøtt
  • Kylling
  • lam

Min favoritt ting om denne hundematen er de tilpassede scoop- og fôringsinstruksjonene du mottar med din første forsendelse. En av de vanskeligste tingene med å lage hjemmelaget hundemat er å finne ut korrekt porsjonsstørrelse for kjæledyret ditt. Med Ollie Fresh Dog Food, er det ingen gjetning.

Som du vil se i min videoanmeldelse, vil Ollie gi deg all informasjonen (og scoop) som du trenger for å gi hunden din den nøyaktige mengden mat som han trenger. De bruker din venns vekt, alder, aktivitetsnivå, rase og allergier for å skape den riktige oppskriften til riktig mengde.

Ollie Fresh Dog FoodHvis du er interessert i å sjekke ut Ollie Fresh Dog Food, må du bestille det fra Selskapets nettside. Ulempen med denne maten er prisen, akkurat som den er med hver høy kvalitet hundemat merkevare. Selvfølgelig avhenger det av mengden kalorier hunden din trenger hver dag, men du kan få mat til en liten rase som begynner på $ 3 per dag.

Det er definitivt dyrere enn lavkvalitets kibble, men du må huske på kvaliteten på produktet og bekvemmeligheten av å ha den sendt til døren din. Pluss, oppskriftene er formulert av veterinærer, så du vet at hunden din får den rette ernæringen.

Podcast: Hvorfor fersk hundemat er bedre

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: ollie fresh dog food