Gjennomgang: inception hund mat våt og tørre oppskrifter

Velge riktig hundemat for kjæledyret ditt er noe du ikke bør ta lett. Du må ha en samtale med veterinæren din om hundens ernæringsmessige behov og hvor mange kalorier han vil kreve basert på hans vekt, energinivå og alder. Inception Dog Food er tilgjengelig i både våte og tørre oppskrifter og passer for de fleste raser og størrelser.

Når du er på Pet Store Shopping for et nytt kosthold for din valp, må du se etter en kvalitetsmat som passer ditt budsjett og gir din pooch med alle nødvendige næringsstoffer hans kroppsbehov. Når du handler for en ny hundemat merke, se etter:

  • Naturlige ingredienser (ingenting kunstig)
  • Kvalitets ingredienser (hormon og antibiotika gratis, ingen GMO, ingen fyllstoffer, etc ...)
  • laget og hentet i USA eller andre pålitelige land
  • Et anerkjent selskap uten tilbakekallinger

Inception matDu kommer ikke til å kunne få all den informasjonen du trenger fra etiketten. Du må gjøre noen undersøkelser på nettet før du går til butikken. Ta anbefalinger fra veterinæren din og / eller hunden ernæringsfysiologen, så vel som andre kjæledyrseiere. Sjekk inn de anbefalte merkene litt mer dypt ved å undersøke dem på nettet.

Husk, når du leser vurderinger som dette for Inception mat, Bare fordi en hundemat fungerte for noen andres hund, betyr det ikke at det vil være en god passform for din. Inception hundemat, for eksempel, er et anerkjent selskap som bruker toppkvalitets ingredienser i deres hundematvarer. Hundene mine likte å spise kibble og hermetisert mat, men hunden din kan ikke - det avhenger av hundens preferanser.

Inception Dog Food Review

Inception Dog Food ReviewBåde de våte og tørre varianter av Inception Dog Food er tilgjengelig i de følgende smaker:

  • kylling
  • svinekjøtt
  • fisk
  • Kylling og svinekjøtt

De første 2 ingrediensene i hver oppskrift er kjøtt og kjøttmåltid. Noen kjæledyrseiere er leery om å mate hunden sin en mat som inkluderer kjøttmåltid, men det er faktisk mer proteinpakket enn hele kjøttkildene som den er laget av.

Alle Inception Dog Food Products har minst 70% protein. Det er ingen poteter, belgfrukter, mais, hvete eller soya i noen av deres oppskrifter. De inkluderer også kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler.

Denne hunden maten er formulert for alle livsstadier unntatt veksten av store raser (70 + pounds).

Garantert analyse av inception hundematJeg samplet alle fire varianter i både hermetikk og tørre alternativer. Hundene mine er ikke veldig kresen når det kommer til våt mat, fordi de ikke får det veldig ofte. Men de spiser hjemmelaget mat, så de kan være veldig spesielle når det gjelder kibble.

Som du kan se i min video gjennomgang ovenfor, var de alle glade for å spise oppstart av matvarer (selv min pickiest eater). Kibble-størrelsen er veldig liten, så det er ideelt for små raser og kjæledyr med tannhelseproblemer.

Som med alle høyere kvalitet hundematvarer, er disse ikke de billigste alternativene på markedet. Du kan kjøpe en 13.5 pund pose med tørr hundemat for $ 21.99- $ 26.99, avhengig av smaken du velger. Bokser selges på Amazon i 12-pakker for $ 23.88 ($ 1.99 per boks).

Mens denne prisen ikke passer inn i alles budsjett, er det svært sammenlignbart med andre hundematalternativer for en lignende kvalitet. Når det gjelder kjæledyrsmat, er det billigeste aldri det beste alternativet. Du får det du betaler for i dette tilfellet, og jeg tror at Inception Dog Food tilbyr en god verdi for prisen.

Les neste: 10 kreft forårsaker ingredienser i hundemat

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: inception hund mat våt og tørre oppskrifter