Gjennomgang: nutro ultra dog food

Det virker som om det er nye tilbakekallinger på hundemat og godbiter hver dag. Av denne grunn gjør kjæledyrseiere mer forskning og har blitt mer oppmerksomme på ingrediensene som brukes til å lage maten de spiser sine hunder. Nutro Ultra Dog Food har blitt presset inn i spotlighten nylig, takket være sine høykvalitets ingredienser og kornfrie oppskrifter.

Et ord på å velge hundematvarer & # 8230;

Mange populære, toppsalgte merker av hundematbruk skadelige ingredienser som kunstige farger og konserveringsmidler, fyllstoffer og til og med giftige kjemikalier. Som kjæledyrets omsorgsperson, er det din jobb å talsmann for ham og sørge for at du fôrer et kosthold på høy kvalitet som gir ernæringen han trenger uten noen av de skadelige ingrediensene som ofte finnes i kommersielle kjæledyrmatvarer.

Den eneste gode tingen om hundemat som bruker billigere kvalitets ingredienser er at disse besparelsene ofte sendes videre til forbrukeren. I lekmannens vilkår betyr dette at billigere kvalitetsmat ikke koster så mye som et produkt av høy kvalitet. Som det gamle ordtaket, får du det du betaler for.

Som med nesten alle forbrukerprodukter må du se på det store bildet og ikke bare "8220; nå.& # 8221; Lagre noen få dollar på kjæledyrets mat nå kan faktisk koste deg mer i det lange løp. Visste du at noen Studier har vist (PDF) Det er koblinger mellom vanlige ingredienser i kommersielle hundematvarer og risikoen for kreft?

Helsefordelene ved å fôre en høyere kvalitetsmat vil trolig spare deg for penger på veterinærpleie gjennom årene. På samme måte er høyere kvalitetsmat mer næringsstoffet tett. Dette betyr at du kan mate hunden din mindre mat mens du gir samme ernæringsmessige innhold. Du må kanskje bruke mer opp foran, men høyere kvalitetsmat vil betale for seg selv over tid.

På slutten av dagen, en ting som hver kjæledyr eier kan være enige om er at våre hunder ikke lever nesten så lenge vi vil like dem. Mens det ikke er noe vi kan gjøre for å holde våre hundekammerater rundt for alltid, er det sannsynlig å mate en høy kvalitet hundemat å utvide sin levetid, og dette har blitt demonstrert i flere studier.

Nutro Ultra Dog FoodSå, hvordan velger du hvilken hundemat som passer for kjæledyret ditt? Det første du må gjøre er å ha en samtale med veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiør om hundens unike ernæringsmessige behov. Når du forstår kjæledyrets unike individuelle ernæringsmessige behov, kan du se etter en høy kvalitet hundemat som er laget med trygge ingredienser.

Vil Nutro Ultra Dog Food Møt hundens behov? Er det laget med ingredienser av høy kvalitet som annonsene krever? Jeg gir deg alle detaljene i følgende Nutro Ultra Dog Food Review nedenfor og i videoen min ovenfor.

Nutro Ultra Dog Food Review

Nutro Ultra Dog Food ReviewSom du kan se i min video anmeldelse, er denne hundematen tilgjengelig i våte og tørre varianter. Det er en kornfri oppskrift som er laget med ekte kjøtt som den første ingrediensen. Nutro Ultra Dog Food er også laget med ikke-GMO ingredienser.

Denne hundematen inneholder ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler. Det er heller ikke laget med kylling biproduktmåltid, mais, hvete eller soyaprotein. Det tilbyr minimum 29% råprotein og 16% råfett.

Full ingrediensliste (biff, potet og spinat tørr oppskrift): Biff, svinekjøtt måltid, tørket poteter, splitte erter, kikærter, lammemel, kyllingfett (bevart med blandede tokoferoler), potetstivelse, ertprotein, naturlige smaker, spinat, full linfrø, solsikkeolje (konservert med blandede tokoferoler), kolinklorid , Kaliumklorid, dl-metionin, basilikum, salt, blandet tokoferoler og sitronsyre (konserveringsmidler), persille, oregano, timian, sinksulfat, niacin-supplement, jernaminosyre-chelat, biotin, vitamin E-supplement, selengær, kobberaminosyre Chelat, d-kalsiumpantotenat, riboflavin supplement (vitamin B2), manganaminosyre chelat, vitamin B12-supplement, pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), vitamin A-supplement, tiaminmononitrat (vitamin B1), vitamin D3-tillegg, folsyre, rosmarinekstrakt.

Nutro sier at denne maten er formulert for en hunds generelle helse og velvære. Du vil vanligvis finne voksne hundematoppskrifter som er formulert for en bestemt helsetilstand som hud og kapphelse, felles helse eller vektkontroll.

Nutro Ultra Dog FoodNutro Ultra Dog Food er formulert for å markedsføre:

  • Hud- og frakkhelse
  • Sterke tenner og bein
  • sterke muskler
  • slank kroppsmasse
  • sunn fordøyelse

Jeg var imponert over å finne en kommersiell kibble som tilbød alle disse fordelene. Det er et passende kosthold for alle voksne hunder. Som du kan se på bildet ovenfor, er kible størrelsen også ganske liten. Dette gjør det ideelt for eldre eller hunder med tannhelseproblemer.

Denne maten er tilgjengelig i biff, kylling, lam og anda-varianter. Du kan kjøpe en 4-pund pose med Nutro Ultra Dog Food for $ 22.99 på Amazon, som er omtrent $ 5.75 per pund.

Nutro Ultra Dog Food ReviewSammenlignet med lavere kvalitetsprodukter som detaljhandel for mindre enn $ 1 per pund, er denne maten ganske dyrt. Men du må huske at du får det du betaler for. Å bruke litt mer på hundens ernæring nå kan spare deg for hundrevis av dollar i veterinærpleie gjennom årene.

Les neste: 13 Dog Nutrition Tips som faktisk er vitenskapsbaserte

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: nutro ultra dog food