Nutro frigjør to nye hundematlinjer

Nutro frigjør to nye hundematlinjer

Hundeeiere blir mer skeptiske til ingrediensene i deres hundemat. Med alle de siste tilbakekallingene og mange ingredienser som hentes fra andre land, vet Pet Foreldre ikke hvilket selskap de kan stole på, og som de ikke kan. Hundeeiere vil ha mat som inkluderer ærlig, naturlig ernæring uten kunstige farger eller smaksstoffer. Derfor Nutro merkevare frigjør to nye hundematlinjer.

Nutro har vært leder i Pet Food Industry i nesten 100 år. Begge deres nye hundematlinjer inneholder ærlig hentet ingredienser som vil gi hjørnetenner med høy kvalitet, naturlig ernæring. Keith Danoff, Markedsdirektør for Nutro-merkevaren på Mars Petcare, sier at merkevaren forstår hvilke kjæledyrseiere som leter etter i deres hundemat og NuTro gir det, fra ærlig ingrediens som er sourcing til flere sikkerhetskontroller.

I SLEKT: Hvordan lese hundematetiketter

Selskapets produkter produseres i deres U.S. fasiliteter, og de utfører over 600 Kvalitetskontroller hver dag. Sammen med de to nye produktene lanserer Nutro en ny reklamekampanje for å styrke at merkevaren avslører hele sannheten om maten og at forbrukerne kan stole på dem 100 prosent.

Nutro frigjør to nye hundematlinjer

Den første av de nye linjene er Nutro Farms Harvest som selskapet hevder vil tillate kjæledyr foreldre å se forskjellen i kjæledyrets mat med egne øyne. Som linjens slagord sier, det viser seg, ekte frukter og veggies trenger ikke noen ekstra farge."Oppskriften bruker ekte gårdsdyrkede frukter og grønnsaker som høstes på riktig tidspunkt og deretter frysetørket for å låse i de viktigste næringsstoffene de gir.

I SLEKT: Dog Food Advisor Review - Er det pålitelig?

Nutro Farm`s Harvest inkluderer ingredienser som erter, søte poteter, epler, tranebær og grønne bønner. Ekte kjøtt er også den første ingrediensen. De bruker ekte lam, kylling eller laks som nummer én ingrediens i en tre-proteinblanding. Det er også forsterket med 100% hele korn for vedvarende energi og sunn fordøyelse. Naturlige fettstoffer og oljer er også innlemmet i oppskriften for å gi kjæledyret ditt en sunn hud og frakk.

Den andre nye linjen kalles Nutro-rotasjoner. Normalt tar egnede matoverganger omtrent en uke, men nutrorotasjoner gjør det mulig for uanstrengt overganger mellom poser, slik at kjæledyret ditt kan nyte et lite utvalg i kostholdet. Hver av de tre smaker inneholder fem premie, unike ingredienser som utfyller hverandre med konsekvent fett, fiber og proteinprofiler.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Nutro frigjør to nye hundematlinjer