Eukanuba lanserer ny kampanje som fokuserer på hundens levetid

Eukanuba lanserer ny kampanje som fokuserer på hundens levetid

Eukanuba, Et kjæledyrmat merkevare eid av Mars Petcare oss, annonserte nylig lanseringen av sin nye kampanje som vil fokusere tungt på selskapets dedikasjon til å skape kjæledyrmat som fremmer et langt og sunt liv for hjørnetenner. Kampanjen lansert 19. mai 2015.

Denne kampanjen inkluderer TV-reklamer, utskriftsreklame, oppdatert produktemballasje og en redesignet nettside. Kreativiteten bak prosjektet er drevet av Eukanuba Lang levetid studie. Forskningen ble utført over en 10 års periode med dusinvis av Labrador Retrievere som var strengt matet Eukanuba hundemat.

Den lange livsstudien fant at 90% av hundene som deltok i studien, levde lenger enn 12 år, som er den gjennomsnittlige levetiden til en Labrador. 28% av hundene levde et usedvanlig langt liv, noe som betyr at de levde minst 30% lengre enn den gjennomsnittlige levetiden til rasen.

I SLEKT: Hvor lenge bor hunder?

Fem av hundene fra studien er inkludert i den nye reklamekampanjen. Tre av laboratoriene, Utah, Iowa og Georgia, er alle for tiden 17 år, og to av hundene, kanin og klovn, er for tiden 16 år gammel. Studien begynte da Eukanuba var eid av Procter & Gamble Co. Før Mars kjøpte merkevaren, sammen med Iams, i fjor.

Eukanuba lanserer ny kampanje som fokuserer på hundens levetid

Javier Neves, merkevaredirektør for Eukanuba, sier at hver ingrediens i merkevarens hundemat har et bestemt formål å fremme vitalitet og helse for å sikre at våre hunder ser og føler seg best i alle aldre. Han sier at selv om mange faktorer går inn i å hjelpe en hund til å leve det lykkeligste livet, er Eukanuba dedikert til å gi dem Eksepsjonell ernæring.

Attributtene til hundematen fokuserer på sunn hud og frakk, Tannhelse Helse, et sterkt immunsystem, sterke bein og ledd, og sunn fordøyelse. De har formler skapt spesielt for valper, voksne hunder, eldre hunder og en vektkontroll formel også.

I SLEKT: 10 valg av beste billige hundemerker

Eukanuba bruker bare av høy kvalitet ingredienser i deres hundemat og dyrebasert protein er alltid hovedbestanddelen. De viktigste ingrediensene i maten kommer fra Europa, USA og New Zealand. Hver batch av hundemat de produserer er Testet for kvalitet På hvert trinn i produksjonen. Faktisk testes hver batch mer enn 120 ganger.

Du kan finne Eukanuba hundemat på hyllene til de fleste lokale og store kjede dyrebutikker. Hver og en av sine produkter kommer med en 110% pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med noen grunn.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Eukanuba lanserer ny kampanje som fokuserer på hundens levetid