Kjæledyrsmarkedet blir tatt over av menneskelige food selskaper

Pet matmarkedet blir tatt over av menneskelige food selskaper

Nylig har ledende selskaper i det menneskelige matmarkedet deltatt i fusjoner og oppkjøp med selskaper i kjæledyrsmarkedet. Det er ikke rart at virkelig, siden kjæledyrsmatindustrien i USA alene i fjor raket i omtrent 30 milliarder dollar.

Pet Food Market er allerede moden, men det er potensial til å trives, øker også også. Med mer og Flere boliger vedta kjæledyr, Og i mange tilfeller er flere kjæledyr ikke nektet at kjæledyrsmarkedets tall vil fortsette å klatre. Tydeligvis ville det være verdt noe matfirmaets tid å se på å dyppe tærne i kjæledyrmatbassenget.

I SLEKT: Hund Nutrition 101: Hvordan mate en hund

Premium priset kjæledyr mat, økologisk hundemat og naturlig hundemat har også vært i høyere etterspørsel de siste årene, som kjører opp det brutto salg av markedet. Eksperter mener at kjæledyrsmarkedet vil vokse hvor som helst mellom 3-5% de neste tre årene på grunn av økt fokus for kjæledyrseiere på helse og ernæring av deres furrige familiemedlemmer.

J.M. Smucker`s, mest kjent for sine syltetøy og gelé, gjorde en $ 5.8 milliarder kroner kjøp av store hjerte kjæledyr merker nylig. Selskapet er produsenten av kjæledyrmat merker som Meow Mix, Pup-Peroni, Milk-Bone og Kibbles `N Bits. At oppkjøpet alene gjør smucker nå en av de tre beste spillerne I kjæledyrsmarkedet.

Pet matmarkedet blir tatt over av menneskelige food selskaper

I fjor, Candy Giant Mars kjøpte Iams og Eukanuba fra Procter & Gamble for en kul $ 2.9 milliarder kroner. Candy Company hadde allerede ganske imponerende kjæledyr merkevare portefølje før salget som inkluderte stamtavle og whiskas.

I SLEKT: Har hunder mage knapper

Ifølge den pakkede fakta-rapporten Kjæledyr mat i u.S., 11th Utgave, Pet Food Market i U.S. er veldig topp tung, med selskapene i første, andre og tredje spor som utgjør mer enn 69% av det totale detaljhandel i Mass samt Pet Specialty Channels i fjor.

Nestle Purina er i topplasseringen med en massiv 35% andel i markedet, og Mars flyttet opp til andreplass med sine nyoppkjøpte merker fra Proctor & Gamble som gir selskapet en 21% andel. Det eneste andre selskapet å ha en dobbel siffer andel av markedet er stort hjerte kjæledyr merker med 13%.

Med den fortsatte veksten i kjæledyrsmarkedet og mange kjæledyrseiere øker beløpet de bruker på sine hunder og katter, er det ikke rart at så mange store menneskelige matfirmaer prøver å komme inn på handlingen.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kjæledyrsmarkedet blir tatt over av menneskelige food selskaper