Petbrosia lanserer nettstedet som tilpasser hundemat

Petbrosia lanserer nettstedet som tilpasser hundemat

Forbrukerne bruker milliarder dollar hvert år på hundemat, og nylig har mange historier dukket opp i nyhetene som har gjort hundeeiere spørsmålet til kjøpene de gjør. Petbrosia, et selskap som ligger i Cincinnati, Ohio, håper å gjøre ting litt lettere på kjæledyrforeldre ved å skape tilpasset hundemat som er formulert for å møte behovene til deres individuelle hundes behov.

Med nylig Recalls og Lawsuits Hitting Aviser og TV Over hele verden er det ikke rart at hundeeiere leter etter alternativer til kommersielle kjæledyrmatvarer. Forskere lærer mer hver dag om hvordan balansert ernæring er viktig for domesticated hunder, og det er opp til eierne å gi det.

I SLEKT: Hund Nutrition 101: Hvordan mate en hund

Keith Johnson, administrerende direktør på Petbrosia, sier at selskapet designer sminke av hver mat det selger. Han forklarer at forskjellige hunder krever forskjellige ernæringsmessige standarder. Akkurat som spedbarn, barn og voksne trenger alle forskjellige matvarer, så gjør hjørnetenner.

Petbrosia lanserer nettstedet som tilpasser hundemat

Brukere av nettstedet må fylle ut en undersøkelse før du får informasjon om ernæringsmessige behovene til deres spesifikke hund. De må legge inn hundens alder, vekt, rase, kjønn, høyde og noen kjente allergier. Systemet anbefaler en formel, og hvis hundens eier bestemmer seg for å kjøpe den, sender innkjøpsordren til lageret.

I SLEKT: Hva du trenger å vite om giftforebygging for hunder

Johnson sier at kundens formel er blandet innen 20 minutter etter at bestillingen blir plassert og sender vanligvis samme dag. Selskapet begynte i 2012 og har nå 12 ansatte. I desember i fjor fikk de en $ 1.5 millioner kommersielle akselerasjonslån fra staten Ohio. De vil bruke den til å utvide sin e-handelsvirksomhet.

Det er en seksjon på bestillingsskjemaet som tillater kjøpere å fylle ut noen spesielle kostbehov og disse ordrene er overvåket av et menneske. For tiden kommer bare om lag 10 prosent av deres bestillinger med noterte spesielle behov.

Johnson rapporterer også at akkurat nå er selskapet rettet mot den høyere enden av Consumer Dog Food Market. De fokuserer på folk som er villige til å bruke mer på hundens mat for å holde dem så sunne som mulig.

Petbrosia bruker bare økologiske ingredienser, og de blander dem aldri med lavere kvalitetsmat. Selvfølgelig varierer abonnementsprisene, men det er vanligvis omtrent $ 35 per måned for en gjennomsnittlig størrelse hund. De har et formelt partnerskap som bringer dem mange henvisninger fra veterinærer, men de oppfyller ikke reseptbelagte dietter ennå. Men de håper å i nær fremtid.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Petbrosia lanserer nettstedet som tilpasser hundemat