Studien viser at mange hundemat inneholder umerkede dyredeler

Studien viser at mange kjæledyrmatvarer inneholder umerkede dyredeler

Hundemat har vært et varmt tema i nyere nyheter, og nå er en ny studie å finne enda mer forstyrrende bevis for å støtte forbrukernes mistillit til visse kommersielle merkevarer. En studie ut av Storbritannia viser at mange kommersielle merkevarer av hund og kattemat inneholder deler av dyr som ikke er merket på emballasjen.

Studien, publisert i tidsskriftet Acta Veterinaria Scandinavica, analysert innholdet på 17 av de ledende merkene av kjæledyrmat, og hva de fant ville disgust de fleste kjæledyrseiere. 14 av kjæledyrsmatprøver inneholdt ku, kylling eller gris-DNA, men det var ikke tydelig merket på etiketten.

I SLEKT: Må ha hund forsyninger hver hund eier burde ha

Syv av produktene viste biff på etiketten, men av disse syv hadde bare to faktisk mer ku-DNA enn kylling eller gris. Ifølge studien var det 7 til 56 prosent ifølge studien i henhold til studiet.

Studien viser at mange kjæledyrmatvarer inneholder umerkede dyredeler

På samme måte var det seks produkter som viser etiketter som uttalt at de inneholdt kylling. Deres generelle kyllinginnhold varierte fra 1 til 100 prosent. Det betyr at minst en av produktene som var testet, var bare en prosent kylling når den klart var merket "laget med kylling."To av disse seks produktene inneholdt mer biff enn kylling.

Mange hundeeiere vil bli syket av denne undersøkelsen og appalled på bedragerien til kjæledyrmatprodusentene. Dessverre, men legger til disse tre animalske proteiner til kjæledyrsmat uten å indikere det på etiketten er innenfor forskrifter i Storbritannia og USA. Likevel, disse fakta gjør forskere lurer på hva andre stoffer blir lagt til maten uten å være tydelig merket på etiketten.

Ufullstendig avsløring av ingredienser kan ha mange negative effekter på hundene som forbruker dem. Ikke bare er det Forbrukerne kan ikke stole på det som er skrevet på etiketten, Men noen hunder kan ha allergiske reaksjoner på de undeclared animalske proteiner i hundematen.

I SLEKT: Hund Nutrition 101: Hvordan mate en hund

Enhver hund kan utvikle matallergi, men de er vanligere i visse raser, inkludert settere, terrier, flatfaserte raser som boksere og bulldogs, og retrievere. Symptomer kan inkludere irritert rød hud, oppkast, diaré, nysing, konstant slikking og hovne poter. Hvis det blir ubehandlet, kan disse symptomene bli til bakterielle infeksjoner som kan forårsake et antall andre helseproblemer.

Vanligvis når en allergisk reaksjon har funnet sted, foreslår den første veterinærene, en endring i dietten. Men hvis hundeeiere er usikre på nøyaktig hva som er i maten, fôrer de hundene sine, hvordan skal de vite nøyaktig hvilket stoff som forårsaker allergi?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Studien viser at mange hundemat inneholder umerkede dyredeler