Studien finner å eie en hund kan hjelpe folk til å leve lenger - spesielt enkeltpersoner

En stor studie utført i Sverige har konkludert med at folk som bor alene og egne hunder lever lenger enn de som bor alene uten hunder.

Gode ​​nyheter! Hvis du eier en hund (som du sannsynligvis gjør, hvis du leser denne artikkelen), står du en veldig god sjanse til å ha god hjertehelse!

Det blir stadig mer kjent at hundeeierskap gir en mengde fordeler for mennesker. Vitenskapen er å finne tid og tid igjen at hunder er bedre for våre følelser, våre barn og vår fysiske helse.

Et team av svenske forskere satte seg for å oppdage mer på denne trenden, og de gjorde det bare. Studien ble nylig publisert i tidsskriftet Vitenskapelige rapporter.

Detaljer om studien

Denne studien var ikke liten feat. Forskere fulgte 3.4 millioner mennesker over en periode på 12 år. Deltakernes alder varierte fra 40 til 80 år gamle.

Deres funn indikerer at i løpet av studien, Hundeeiere som bodde alene var 33 prosent mindre sannsynlig å dø enn voksne som bodde uten en hund.

Nærmere bestemt er hundens eierskap knyttet til en betydelig lavere risiko for kardiovaskulær sykdom.

Kardiovaskulær sykdom er Ledende dødsårsak over hele verden.

Dette er gode nyheter, fordi det kaster lys på noen teorier som de som bor alene, har en tendens til å dø raskere enn de som bor sammen med andre mennesker. Hundeeiere ble vist å leve lenger i denne studien enn ikke-hundeiere som bodde i husholdningenes husholdninger på grunn av bedre kardiovaskulær helse.

I SLEKT: En studie viser hvordan hunder kan forbedre helsen til små barn

Den grunnleggende sammenbrudd er dette: de som bor alene, uten folk og uten hunder, har den høyeste dødeligheten. De som bor med folk lever lenger. Men de som bor med hunder, lever lengst.

Interessant nok ble det oppdaget at de som eide jaktraser var mest beskyttet mot dårlig helse og tidlig død.

Senior kvinne går en hundDenne studien er den største til dags dato for å se på helsetrendene til hundeeierskap.

Hvordan kan hunder hjelpe oss med å leve lenger?

Kanskje en åpenbar grunn til at hundene hjelper oss å leve lenger, er at de krever regelmessig fysisk aktivitet, for eksempel å gå, løpe og spille.

Andre mulige grunner til bedre helse blant hundeeiere er redusert sosial isolasjon, redusert depresjon, og til og med fordeler for bakteriemikrobiomen (fordøyelseshelsen) i eieren, takket være bakteriene de deler med sine hunder.

I SLEKT: Bakterier fra hunder kan være gunstige for menneskers helse

Hunder forbedrer også våre stemninger, gir oss en følelse av hensikt, og gi oss en bedre følelse av mental og følelsesmessig velvære generelt.

Å eie en hund, eller ikke å eie en hund?

Denne nyheten er bra for 30 millioner amerikanere, hvem (takket være endringer i de føderale retningslinjene) bare funnet ut at de har hypertensjon.

Så hvis du ikke har en hund og har lurt på om det er det riktige valget for din livsstil, kan forhåpentligvis studier som denne hjelpe deg med å ta din beslutning.

Noen mennesker er bekymret for at å eie en hund kommer med for mange utgifter, som for eksempel mat og veterinærpleie.

Men hunder er bedre for humøret ditt, sosial aktivitet, fysisk aktivitet, fordøyelsess helse, barns allergier, og nå viser det seg, ditt hjertehelse.

I tillegg kan hunder hjelpe de som lider av forhold som diabetes ved å bli opplært til å varsle eiere til dårlige blodsukkernivåer, og Hunder kan nå til og med ringe 9-1-1 I tilfelle av en nødsituasjon!

Så det kan hevdes at penger brukt er penger lagret; Ved å ha en hund, trenger du kanskje ikke å pådra seg noen andre langsiktige utgifter, for eksempel reseptbelagte medisiner, treningsmedlemskap eller andre helsemessige kostnader.

Stort sett ser det ut som å eie en hund er en veldig god måte å gjøre livet ditt til en god!

Les neste: Studier viser hvordan hunder gjør oss lykkeligere og sunnere

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Studien finner å eie en hund kan hjelpe folk til å leve lenger - spesielt enkeltpersoner