Coastal pet produkter lanserer nytt nettsted

Coastal Pet produkter lanserer nytt nettsted

Coastal Pet Products Inc., En familie-eid produsent av hund og kattekrager, bånd og seler, lanserte deres Ny nettside forrige måned. Selskapet, basert i Alliance, Ohio, ønsket å krydre sin nettside med flere brukervennlige funksjoner og livsstilsbilder av hunder og katter som hadde på seg utstyr laget av selskapet. Enkel å bruke funksjoner gjør det også enklere for kundene å bestille varer.

Kystnære kjæledyr produkter har produsert kjæledyr tilbehør siden 1968. Selskapet kjøpte Bergan kjæledyr i mars i år. De fant det å være en naturlig passform siden begge selskapene hadde de samme høye standarder og verdier. Coastal Pet er forpliktet til å gi utmerket kundeservice og ledende industrien med kvalitet, innovative produkter til kjæledyr.

Den amerikanske produsenten hevder å gjøre de beste hundestøttene i bransjen. Deres produksjonsanlegg er nesten 300.000 kvadratmeter, og de er stolte av å tilby mer enn 7.500 produkt SKUS. Selskapet designer sine egne interne proprietære maskiner for å best passe sine unike produksjonsbehov. Automatisering spiller en nøkkelrolle i å la dem gi flere produkter, spesielt de som er laget av lær og nylon.

I SLEKT: 10 typer hundeforsyninger for å kjøpe i bulk

De har også et internt testlaboratorium, og de utfører hyppige tester på alle sine produkter for å opprettholde et høyt kvalitetsnivå i både utførelse og materialer. Selskapet er også kjent av forbrukere for deres fantastiske logistikk. De har en 99.9% nøyaktighet vurdering i forsendelser og konsistente på tid leveranser. Faktisk sier deres nettside at de er leder i nøyaktige og leveranser på tid i kjæledyrproduktindustrien.

Coastal Pet produkter lanserer nytt nettsted

Nå vil det bli enda enklere for kjæledyr foreldre å bla gjennom selskapets nettside. Det nye nettstedet tilbyr enklere navigasjon, enkelt søkbare sider, oppdatert produktinnhold, bestillingsplassering med en enkelt pålogging og nedlastbare produktkataloger. Den inneholder også lenker til Coastal Pet Products `Social Media Sider og How-To Product Video.

Donna O`Connor, Markedsføringsdata Koordinator for kystnære kjæledyrprodukter, sier at å ha et nettsted som er mer brukervennlig, er viktig for selskapets suksess. De ville også ha kjæledyr foreldre å kunne bruke nettstedet som en ressurs for å utdanne seg om riktig bruk av produktene de kjøper. Selskapet produserer bånd, krage og seler, men deres nettside viser også de mange andre produktene de selger, inkludert leker, mat og vannretter, grooming verktøy og hundematboller.

I SLEKT: Må ha hund forsyninger hver hund eier burde ha

Ikke bare er selskapet bekymret for kjæledyrene som kjøper sine varer, men de vil også gi denne informasjonen til forhandlere som kjøper sine produkter til videresalg. De tror at å tilby denne informasjonen til forhandlere vil skape en bedre forbrukerkjøpserfaring. Hvis forhandlere har informasjonen til å overføre forbrukerne, vil det hjelpe dem med å hjelpe dem med å kjøpe Riktig produkt å møte deres behov.

Websites Education Center har tips og råd, videoer og en blogg med ekspertuttalelser om de nyeste trender, produkter og ideer for å holde følgesvennene lykkelige og trygge. Brukere kan også abonnere på kystnære kjæledyrprodukter Nyhetsbrev for å få disse flotte tipsene og triksene som leveres rett til deres e-postboks.

Coastal Pet Products Inc. har distributører over hele USA. Hvis kundene foretrekker å handle i butikken, kan de også slå opp forhandlere på den nye og forbedrede nettsiden også. Sammen med eget kystmerke, selger selskapet også kvalitetsprodukter fra ledende merker som Safari, Li`l Pals, Circle T og Power Walker.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Coastal pet produkter lanserer nytt nettsted