Hvilken fremtidig kjæledyrsteknologi hver hund eier vil ønske?

Hundeknologi har kommet langt i de siste årene, og markedet ser ikke ut til å bremse ned. Vi har sett store fremskritt i alt fra mat til å tygge leker og bånd til pooper scoopers, Så hvilken fremtid hundeteknologi er på vei at hver kjæledyr eier vil ha? Ikke bekymre deg, det er nok i verkene for våre hunde venner, og ærlig talt ser fremtiden ganske spennende ut!

Hundens har alltid blitt referert til som menneskets beste venn, men obligasjonen er sterkere nå enn noen gang før. Mange hundeeiere ser på sine kjæledyr som medlemmer av familien, og De behandler hundene sine mer som barn enn dyr. 

Denne oppførselen har ført til en enorm bommen i hundens produktindustri og utallige innovasjoner i hundeknologi.

Faktisk & # 8230;

Ifølge American Pet Products Association, Forbrukerne vil tilbringe en estimert $ 60.59 milliarder kroner på deres kjæledyr i 2015.

Bedrifter jobber kontinuerlig for å kapitalisere på de stadig voksende behovene til kjæledyr foreldre. Ved å se på dagens trender i hundeprodukter og de siste fremskrittene i hundeknologi, er det klart å se hvor disse produktene kan være på vei i fremtiden.

Hvilken fremtidig kjæledyrsteknologi hver hund eier vil ønske?

Fremtidig hundeteknologi som hver kjæledyr eier vil ha

Å ha hunden din mikrochipped med a GPS Tracker er allerede populær blant kjæledyrseiere; Men i Nord-Irland (og snart vil England følge) Mikrochipping hunder er ikke bare populær - det er obligatorisk. Prosedyren gjør det enkelt å finne hunden din hvis han på en eller annen måte klarer å unnslippe gården eller blir tapt mens du er tar en tur.

Nylig har det også vært snakk om å bringe mandater som dette til byer i Amerika hvor hundens befolkning er ekstremt høy. Så hvorfor teller dette som fremtidig teknologi hvis prosessen allerede er rundt i nåtiden?

Mandvert mikrochipping vil gi med seg mange muligheter i smarttelefon og datateknologi som vil forbedre livene til hunder og hundeeiere i stor grad.

I SLEKT: Hvordan vil fremtidig hundeteknologi påvirke kjæledyrforeldrene?

Tenk på mulighetene for å ha hver hund i et nabolag microchipped. Det kan føre til teknologi som lar deg spore bare hunden din, men andre hunder også, så du kan vite hvor mange hunder, og hvilke spesielle hjørnetenner, går i ditt favorittområde eller spiller i din favoritthundspark. Hvis det er en hund som er notorisk unfriendly til andre hunder, kan du enkelt unngå ham hvis du vet hvor han er.

like måte, Forbedringer kan gjøres til byer med høy konsentrasjon av hunder. Hvis byens tjenestemenn vet hvor hundeeiere bor, kan de sette hundemaskinen og hundeparker i områder nærmere hvor de fleste hunder bor.

Forbedringer som disse ville gjøre livet langt mer praktisk for hundeeiere som bor i området, og alle som flytter inn i en by, kan også bruke hundesporingsteknologien også. Før du flytter til et nytt område, vil du kunne se hvor andre hundeeiere lever. For ikke å nevne, vil teknologien som dette bidra til å bygge en følelse av fellesskap blant nabolaget hundelskere.

Fremtidig hundeknologi vil bringe luksus fasiliteter til hunden kenneler

Fremtidig hundeteknologi som hver kjæledyr eier vil ha

Hvis du er en kjæledyrforeldre som liker å ødelegge hunden sin, har Samsung en over det øverste hundproduktet som du vil elske! De har utviklet en ny Kennel Det vil la hundens følgesvenn ha alle de samme luksusene som deg, fra en hundestørrende tablett som fungerer som en tv-skjerm til en paw-opererte snackedispenser.

Denne kennelen har også en Innebygd tredemølle med falsk gress å tillate hunden din følelsen av å løpe utenfor. Det gir også fido med et badestamp spa for ham å slappe av i etter anstrengende trening eller et forfriskende spill av henting. Kennelen er designet for å være helt hunddrevet og er dekorert med hundvennlig PAW-utskriftsdekor og Fotografier av hunder som spiller.

Ideen til kennelen kom fra en undersøkelse som viste at et økende antall hundeeiere tror at deres hunder vil dra nytte av flere gadgets og teknologi rettet mot hunder. "Samsung Dog Dreamhouse"Er ikke på markedet ennå, men var på skjermen på Crufts, Storbritannias største hundekonkurranse og messeshow.

& # 8220; Med Samsung Dream Doghouse, ønsket vi å gjenspeile nasjonens voksende trend for å bruke teknologi. Fra hunder som har sosiale medier profiler til eiere som bruker videosamtaler for å sjekke på kjæledyret mens han er borte, blir teknologien raskt en integrert del av hverdagen. Samsung Dream Doghouse ser slank og moderne, med den typen teknologi, den kresne hunden i fremtiden vil trenge." - Andy Griffiths, Samsung Electronics UK President

Dream Dog House tok seks uker å bygge og koste over $ 20.000, men det kan føre til gode innovasjoner i standard kennel. De kan ikke ha alle de samme fordelene som "Dog Dreamhouse", men i fremtiden kan mange kenneler se hundstyrte tabletter, behandle maskiner og andre fasiliteter som er banebrytende av Samsung-produktet.

Fremtidig hundeteknologi som hver kjæledyr eier vil ha

Kunne teknologien gi oss en enklere måte å kommunisere med våre hunder?

Jeg er sikker på at du har hørt om de falske gadgets som hevder å fortelle deg hva hunden din prøver å si når han bjeffer, men et nytt produkt som rammer markedet i fremtiden, kan faktisk bare gjøre det. Ikke mer woof er et hodesett som for tiden er fortsatt i arbeidene fra et selskap kalt det nordiske samfunnet for oppfinnelse og oppdagelse, og det skal kunne kunne plukke opp visse signaler fra hundens hjerne og oversette dem til engelsk.

Selskapet har fått svært positive resultater så langt, men produktet er fortsatt langt fra å bli satt på butikkhyller. Det nordiske samfunnet for oppfinnelse og funn er fortsatt i ferd med å søke etter mønstre i hjernebølger av hunder som de bjeffer for å prøve å formidle ting som sult, tretthet og lekenhet.

I SLEKT: 9 Beste Dog Tech Devices Pet Eiere Love

Deres indiegogo-kampanje endte i fjor med to ganger finansieringen de hadde bedt om, og forhåndsordrer har henter inn for prototyper som tilbyr forskjellige funksjoner. Ikke mer woof er muligens den mest snakket om og høyt forventet fremtidig hundeknologi for øyeblikket, og for veldig god grunn.

Tenk deg å kunne vite nøyaktig Hva hunden din vil ha i stedet for å måtte gjette. Er hunden din trist, sliten eller syk? Er det tigger for noe eller bare lykkelig og ønsker å spille? Gjennom bruk av et hundevennlig headset, har den ikke flere woof-enheten som mål å skille disse hjernebølge-signalene fra hunden din og formidle dem på engelsk for å høre.

Ikke bare vil dette legge til livets bekvemmelighet for hundeeiere, men de vitenskapelige implikasjonene kan også brukes til tjenestehunder og redningshunder, og forbedre deres evne til å hjelpe folk. Denne teknologien kan også muligens bli brukt med andre populære dyr som katter, fugler og små dyr også.

Vil fremtidig pet-teknologi øke hundens helse og velvære?

Fremtidig hundeteknologi som hver kjæledyr eier vil ha

Å svare på dette spørsmålet er litt vanskelig. Dessverre kan ikke engang vitenskapen gjøre våre hunders liv lenger. Pet Technology endrer imidlertid hvordan vi bryr oss om våre kjæledyr, som igjen gjør dem sunnere og lykkeligere for den korte tiden de er her hos oss. Massevis av forskning gjøres for tiden om ernæringen som hunder krever og hvordan vi kan gi dem de sunneste diettene og kosttilskudd mulig.

Maten som vi velger å mate våre hunder er en avgjørende faktor i deres generelle helse. Mange kommersielle hundematvarer er fulle av tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, fyllstoffer og andre ingredienser som er skadelige for våre kjæledyrs fordøyelsessystemer. I det siste blir helt naturlige og økologiske hundematene blitt svært populære, og mange store kommersielle hundematprodusenter har endret ingrediensene i matvarer for å gjøre dem sunnere for dyrene de spiser.

Tro det eller ikke, teknologien tar også hundemarkedet med storm også. Over han siste måneder har vi dekket mange historier om nye PET-oppstart som kommer i hundemarkedet med innovative ideer:

Fremtidig hundeteknologi som hver kjæledyr eier vil ha

Tilpasset hundemat blir mer populær blant hundeeiere fordi det gir kjæledyret ditt den nøyaktige ernæringen som kroppen deres trenger. Teknologi tillater hundemakere å bedre forstå ernæringsmessige krav til spesifikke raser, størrelser og alder av hunder.

For eksempel trenger en valp en høyere konsentrasjon av protein i maten hans for å hjelpe kroppen sin til å vokse og utvikle seg. Senior hunder trenger kosttilskudd som glukosamin og kondroitin lagt til maten for å bidra til å opprettholde felles helse. Det er flere selskaper som tilpasser hundemat for individuelle hunder og leverer det direkte til eierens hjem.

I SLEKT: Topp 10 beste apper for hundeeiere

I de fleste tilfeller logger kjæledyrseiere bare på selskapets nettside og input informasjon om hunden deres, inkludert rase, vekt, alder og eventuelle spesielle kostbehov. Selskapet bruker deretter informasjonen til å formulere en tilpasset mat til hunden. Disse matene er vanligvis helt naturlige og noen ganger enda organiske.

Du finner informasjon om personlig hundemat fra disse produsentene:

Det er ikke mange alternativer på markedet akkurat nå, men som denne teknologien vokser mange flere produsenter vil begynne å bruke den.

Hvem vet? I fremtiden kan kommersiell hundemat være foreldet og personlig hundemat kan være normen.

En annen trend i helse og generell velvære er aspektet av å gå grønn og bli mer miljøvennlig. Hunden produkter har blitt stadig mer og mer miljømessig trygt I de siste årene, og det er gode nyheter for hundens helse. Miljøvennlige kluter, rengjøringsmidler og sjampo er laget med naturlige, økologiske ingredienser og ingen av de giftige kjemikaliene som finnes i lignende PET-produkter.

Fremtiden vil definitivt ta med seg noen teknologiske fremskritt i produktene vi bruker til å groom våre kjæledyr, og vil også gi kjæledyrseiere bedre alternativer for avfallshåndtering. Mange byer er klar over hvor skadelig hundavfall kan være til vannforsyningen, og utviklingen er i arbeidene akkurat nå for å prøve å dempe dette problemet.

Ifølge Poopbags.com & # 8230;

& # 8220; 20-30% av alle forurensninger i vannveier er tilskrevet hundavfall.& # 8221;

Fremtidig hundeteknologi som hver kjæledyr eier vil ha

På samme måte er ikke-fornybar plast en av de høyeste genererte avfallsprodukter i USA. Forhåpentligvis, ved hjelp av teknologi, kan vi drastisk redusere disse problemene.

Skriv inn doggy septiktanker. Mest Kompostanlegg vil ikke ta hundavfall, så Hvilken bedre måte å avhende det enn å spyle det ned på toalettet & # 8212; den doggy toalett som er!

Doggy Dooley er en i bakken septiktank for hundavfall som konverterer den fra et solidt til en væske uten å forurense jorda eller skade gresset. Hundeeiere rett og slett plasser pooet i beholderen og legg til en naturligvirkende bakterier / enzym og lukk lokket. Det er så enkelt!

Med plast poop bag bans på vei opp, kan dette være den fremtidens DOO DOO;.

Fra forbedringer i nabolaget ditt som helhet, helt ned til hundens enkle liv og evne til å kommunisere, vil hjørnetenner ikke bli glemt i den kommende bølgen av teknologi. Med økende antall hunder over hele verden, blir flere og flere undersøkelser gjennomført til fordel for hunder og deres eiere. Fremtiden for hundeknologi er ikke langt unna; Snart vil vi kunne høste fordelene av disse fremskrittene!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvilken fremtidig kjæledyrsteknologi hver hund eier vil ønske?