Se hva hunden din er opp til med petbot

Se hva hunden din er opp til med petbot

Hvis du forlater hunden din hjemme alene i lange perioder, må du sannsynligvis få deg til å lure på hva han er i hele dagen. Med denne nye delen av hundeteknologi trenger du ikke å lure deg lenger. De Petbot underholder kjæledyret ditt, sporer hans plassering, og overvåker sin aktivitet på samme tid på samme tid.

Petbot kommer med en bærbar enhet som du plasserer rundt hundens nakke. Petbot er programmert til å følge enheten. Det vil sende informasjon, videoer eller bilder til en hvilken som helst smarttelefon, nettbrett eller datamaskin, slik at du kan spore kjæledyret ditt fra hvor som helst i verden.

I SLEKT: Hvilken fremtidig kjæledyrsteknologi hver kjæledyr eier vil ønske?

Boten er laget av et solidt gjennomsiktig materiale som er dekket av et spesielt belegg for å motstå riper. Men fordi det ruller rundt på gulvet, er skrape uunngåelig. Derfor kommer petbot også med flere ekstra sfærer, slik at du kan endre dem i tilfelle alvorlig skade som påvirker kvaliteten på videoene og bildene.

Se hva hunden din er opp til med petbot

De Brukbar enhet Fungerer med IR Beacon-teknologi, slik at Petbot kan spore det med en plasseringssensor. Den bærbare enheten vil spore hundens aktivitet hele dagen, så du vil vite hvor mye trening han får, når han spiser, og hvor mye han sover.

Enheten er formet som en ball, og selv om den er programmert for å følge den bærbare enheten, kan du også flytte den manuelt med en hvilken som helst kompatibel datamaskin, nettbrett eller Smartphone. Kameraet, eller "øye", av petbot lar deg se hva bot ser. Det kan også ta bilder og videoer av hunden din og laste dem opp til Dropbox eller la deg dele dem med venner på nettet.

I SLEKT: Hvordan Future Dog Technology vil påvirke kjæledyr foreldre

Siden petbot er programmert til å følge kjæledyret ditt autonomt, vil det samhandle med hunden din på egen hånd som gir ham stimulering og spenning i løpet av dagen mens du er borte. Du kan også få tilgang til petbot når som helst mens du er borte fra hjemmet for å sjekke hunden din og holde øye med hva han er opptatt av. Dette kan være spesielt nyttig mens du trener, fordi du vil kunne se hans oppførsel mønstre når du ikke er rundt.

Den mest fascinerende tingenabout Petbot er at den kjører på en åpen plattform, så programmerere kan utvikle sine egne apper som vil være kompatible med enheten. På denne måten kan Petbot ha flere funksjoner og kan programmeres for å få et nytt atferdsmønster hvis noen valgte å gjøre det. I hovedsak kan du bruke Petbot til å overvåke noe; Dine barn, kontoret ditt eller til og med huset ditt mens du er borte på ferie.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Se hva hunden din er opp til med petbot