Trenger hunden din en smarttelefon?

Trenger hunden din en smarttelefon

Hva gjør du når du savner noen? Du henter smarttelefonen og gir dem en samtale, høyre? Ville det ikke vært fint om du kunne gjøre det samme med hunden din? Vel, nå kan du - snill. Petbot hevder å være den første enheten på markedet med "petificial intelligence" som kan se over hunden din og gi deg beskjed når han er opp til noe.

Denne enheten bruker en innebygd kamera, automatisk behandler dispenser og en høyttaler for å sende deg bilder av hunden din og barkmeldinger fra ham når du er borte fra hjemmet. Kameraet lar deg også sende talemeldinger til kjæledyret ditt, forteller ham hvor mye du elsker og savner ham. Du kan også spille litt beroligende musikk for en hund som har separasjonsangst.

I SLEKT: Topp 10 beste Pet Apps for hundeeiere

Petbot lenker til en app på din mobiltelefon, slik at du kan motta oppdateringer på Fido hele dagen. Appen som følger med enheten kan lastes ned gratis på både Android og iOS-enheter. Gjennom appen kan du sende hunden din en talemelding, eller du kan belønne ham med en hundebeskyttelse.

Petbot har flere behandler gir, som lar deg velge størrelsen på Hunden behandler at kjæledyret ditt blir. På denne måten kan du se din Poochs kalori-telling, selv når du ikke er rundt. På toppen av alt dette kan du også motta videoer av hunden din via smarttelefonen. Dette gjør at du kan sjekke inn på ham under pauser på jobb.

Trenger hunden din en smarttelefon

Det ville også være flott å bruke hvis du reiser mye og ønsker å sjekke inn på kjæledyret ditt fra tid til annen. Hvis du er bekymret for at hunden din kan komme til petbot og tippe den over, kan du feste den på veggen via veggmonteringen på baksiden av enheten.

Du trenger å ha wifi i ditt hjem for at denne enheten skal fungere. Petbot kobler seg til wifi og sender deg varsler hvis det registrerer din hunde bjeffing eller flytte rundt. Du vil ha oppdatert informasjon som kommer til telefonen hele dagen om hva hunden din gjør mens du er borte.

Kjæledyret self som du vil motta kan deles på sosiale medier også, slik at du kan oppdatere familie og venner om hva som skjer med din fido. Hvis du ikke har lov til å få telefonen med deg på jobb, har du ingen frykt. Petbot er også tilgjengelig gjennom selskapets webgrensesnitt.

Dette fungerer bra for hundeeiere den reiser ofte og foretrekker å interagere med sitt kjæledyr via en bærbar eller tablett. Du kan også utføre videoopptaket og bildet som tar handlinger manuelt også; Bare hvis du ikke kan vente på Petbot å sende deg en melding.

Petbot har ikke blitt utgitt ennå. Selskapet er i de siste stadiene av å anskaffe midler gjennom publikumsfinansieringsstedet Indiegogo. De forventes å begynne å sende sitt produkt i mai i år.

I SLEKT: Hvordan Future Dog Technology vil påvirke kjæledyr foreldre

Heldigvis for kjæledyrforeldre, vokser teknologien i kjæledyrindustrien raskt. Det tillater oss å underholde våre hunder, ta kontakt med vår veterinær med trykk på en knapp, og nå kan vi til og med sjekke opp på våre furrige familiemedlemmer når vi ikke er hjemme. Forestill deg fordelene som et produkt som dette kunne ha på hundens med separasjonsangst!

En enhet som dette vil sikkert være utenfor budsjettet til de fleste hundeeiere, men for de som har råd til det, vil en petbot tilby lykke og trygghet til hundeeiere som jobber utenfor hjemmet eller reiser ofte. Det er lignende enheter på markedet, som Petzi Behandle Cam, og jeg er sikker på at vi skal se mer utviklet i de kommende månedene. Ikke glem å gi oss beskjed om din mening om Petbot, eller et lignende produkt, hvis du har en i ditt hjem.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Trenger hunden din en smarttelefon?