Gjennomgang: petwant automatic pet feeder

Teknologien har gitt kjæledyrseiere Mange fordelaktige produkter for å hjelpe omsorg for deres hundekammerater. Petindustrien har gitt oss GPS-trackers, kjæledyrkameraer og til og med automatiske matere. Disse matere tillater deg å holde hunden din på en spiseplan, uansett om du er hjemme eller ikke. De Petwant automatisk kjæledyrmater er en av alternativene som er tilgjengelige på markedet.

Det er mange forskjellige modeller av Automatiske kjæledyrmatere tilgjengelig. Materen som vil fungere best for hunden din, vil avhenge av sin størrelse, hvor mye han spiser på hver servering, hvilken type mat som du spiser ham og hvor mange ganger han spiser hver dag.

Det er noen andre funksjoner som du også bør vurdere Når du velger den rette materen for hunden din - for eksempel hvor mye mat materen kan holde i hopperen. Hvis du har en stor rasehund, vil du finne en mater som kan holde flere pund av mat. En mater som bare kan holde noen få kopper mat, vil ikke være egnet for hundens behov.

Jeg har hatt muligheten til å bruke petwant automatisk kjæledyrmater med hundene mine de siste månedene. Som du vet, har jeg en Labrador og en beagle-blanding. Gjorde denne materen nok mat til dem? Var det lett å rengjøre? Gjorde mine hunder å bruke det?

Jeg svarer på alle disse spørsmålene og mer. La oss se på fordeler og ulemper med dette produktet, og jeg vil gi deg beskjed hvis jeg anbefaler det til andre kjæledyrseiere.

Flere videoer: Beste Dog Supplies Anmeldelser

Petwant Automatic Pet Feeder Review

Petwant automatisk kjæledyrmater

Denne kjæledyrmateren er et rimelig alternativ i forhold til de fleste andre lignende produkter. Noen automatiske kjæledyrmatere kan koste mer enn $ 300, og det er bare ikke et beløp som er i hver hundes budsjett.

Dessverre, den Petwant automatisk kjæledyrmater holder bare om 18 kopper mat. Det er ikke ideelt for store raser, men det virker for dem. Hvis du har en stor hund, må du bare fylle materen hver dag eller to. Det er en ideell mater for små og mellomstore raser, skjønt.

Min favoritt ting om dette produktet er at det gir deg muligheten til å kjøre på en DC-strømkabel som plugger inn i en stikkontakt eller 3-størrelse D-batterier. Batteriene er ikke inkludert, og de vil bare kjøre materen i ca 7-10 dager. Batteriene er ikke et økonomisk alternativ for å drive materen hele tiden, men dette alternativet gir deg allsidigheten til å ta materen med deg mens du camping eller reiser.

Petwant automatisk kjæledyrmaterDet er også en stor kilde til backup kraft i tilfelle strømbrudd.

Petwant Automatic Pet-feederen lar deg sette opp til 4 måltidstider per dag, og den vil dispensere mellom 1/10 og 1 kopp mat på hvert måltid. Det er også en alarm som varsler hunden din når maten blir dispensert. Det tok våre hunder noen dager å lære hva alarmen betydde, men når de ble trent, ville de løpe til materen så snart de hørte tonen.

Det er et 100x pixel kamera på forsiden av denne enheten som par med en smarttelefon app. Appen er gratis å laste ned på kompatible iOS-enheter over 7.5 og Android-enheter over 4.0. Kameraet registrerer hundens bevegelser i sanntidsvideo.

Du kan også ta bilder med kameraet og lagre dem til appen. Petwant gir deg også muligheten til å dele bildene og videoene på sosiale medier, slik at du kan vise dine venner og familie hvor bedårende din Fido er.

Denne materen selger for rundt $ 150 på Amazon, som er ganske kostbar for en enhet som bare fungerer for små og mellomstore raser. Det gjør imidlertid par med appen for enkel programmering og er utstyrt med et anstendig kamera. Det er midt i spekteret av kjæledyrmatere så langt som prisen går, men tilbyr også noen funksjoner som andre produkter ikke gjør det.

Alt i alt vil jeg si at dette er en rimelig pris for produktet du får. Det er laget med kvalitetsmaterialer som er holdbare, så jeg forventer at det skal vare i mange år.

Les neste: Gjør automatiske hundematere faktisk?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: petwant automatic pet feeder