Gjennomgang: outward hound kyjen slo-bowl slow feeder for hunder

Gulping Down Dog Food er ekstremt dårlig For hundens fordøyelseskanal. Vår Labrador, Saddie, spiser som hun har aldri sett mat før. Hvis hunden din gjør dette også, må du finne en måte å senke henne ned. Jo raskere hunden din spiser, desto mindre tid tar hun for å tygge maten. De Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow Feeder er en av produktene som er tilgjengelige for å hjelpe med dette problemet.

Gulping ned mat kan føre til choking eller gagging. Det kan også være begynnelsen på maten aggresjon. Scarfing ned mat kan også resultere i en tilstand som heter gastrisk dilatasjon-volvulus (GDV), som er en veldig stor bekymring. Raskt å spise hundemat resulterer i overdreven væske, luft og mat som fyller opp magen.

Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow FeederDette følges av hevelse i magehulen. Når magen vokser, kan den vri rundt på sin akse (Volvulus). Dette vil gjøre det umulig for noe å passere gjennom magen i tarmene. Hvis dette skjer, kan hunden din gå i sjokk og muligens dø veldig plutselig. Det er grunnen til at slow feeders liker dette Kyjen Slo-Bowl ble oppfunnet.

Jeg bruker sakte matere med Saddie, men noen ganger er hun i stand til å finne ut hvordan de jobber veldig raskt. Av denne grunn bruker vi noen forskjellige slow feeders og endrer det for å legge til mer mental stimulering. Det holder Saddie engasjert og fokusert på noe i tillegg til å hogge ned hennes middag så fort som mulig.

LES DETTE: Hundematskåler som senker å spise - når trenger du en?

Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow Feeder for Dogs Review

Outward Hound Kyjen Slo Bowl Slow Feeder for hunderSom du ser i min video gjennomgang ovenfor, gjør denne materen hva den skal gjøre. Saddie kan vanligvis spise et måltid på ca 3 minutter hvis det er i en tradisjonell hundeskål. Denne sakte materen for hunder fra Utover hunden øker det til ca 12 minutter, som er ganske bra!

Når du handler for sakte matere, må du være sikker på at de kommer til å være effektive og trygt for kjæledyret ditt. Dette produktet er laget av høy kvalitet, mat-sikker ABS-plast. Det er også BPA, PVC, bly og ftalatfri.

Den ytre hunden Kyjen Slo-Bowl Slow Feeder er tilgjengelig i to størrelser. Mini-størrelsen holder opptil 2 kopper mat og den vanlige størrelsen (som er den som jeg bruker for Saddie), holder opp til 4 kopper.

Det er også tilgjengelig i 3 forskjellige farger / design. Hvert design er like i stil, men har et annet mønster av spor. Som jeg nevnte tidligere, er det gunstig å ha mer enn en langsom feeder tilgjengelig for hunden din. Hun vil ikke bli kjedelig med det samme en dag etter dag, og det gir også mye nødvendig mental stimulering for henne.

Outward Hound Kyjen Slo-Bowl Slow FeederTil side danner det faktum at det bremser vår lille piggy ned, jeg elsker også at bollen er utstyrt med en glidebestandig base. Saddie har en tendens til å skyve boller hele veien over hele rommet mens du spiser, så dette er en stor fordel for oss.

Som du sikkert kan forestille deg, samler det riflete mønsteret av den utadvendte hunden Kyjen Slo-bowl sakte feeder mye slobber. Den gode nyheten er, det er topp rack oppvaskmaskin trygt for enkel rengjøring.

Vi har vært veldig fornøyd med denne materen. Saddie nyter det (og du vil se i min videoanmeldelse at vår beagle gjør også), og den harde plasten som den er laget med, er veldig holdbar. Langt, det beste med denne materen er prisen. Det er rimelig for kjæledyrseiere på ethvert budsjett.

Den oransje materen jeg har er på salg for $ 9.99 på Amazon på den tiden jeg skriver denne artikkelen. Du kan hente den lilla designen for $ 8.49 og teal for $ 7.79. For mindre enn $ 30 kan du plukke opp alle tre og gjøre måltidet mye moro for poochen din!

Anbefalt: Hunden oppløsning - 5 måter å forhindre det

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: outward hound kyjen slo-bowl slow feeder for hunder