Topp 5 best raised dog food bowls

Det er noen kontroverser om De nøyaktige fordelene med hevede boller for hunder. Noen eksperter mener at forhøyede hundematskåler er en nødvendighet, mens andre tror de bare er en fin måte å gjøre det lettere for valpen din for å få tilgang til sin middag. Uansett, den Beste hevede hundematskåler kan være et fordelaktig stykke hundeserviceforsyninger som du kanskje vil vurdere for din valp.

Topp Best Raised Dog Food BowlsFørst, la oss snakke om det faktum at det er mye forskning som gjøres på korrelasjonen mellom hevede hundeskåler og sammentrekning av gastrisk dilatasjon og volvulus (GDV), også kjent som hundens oppblåsthet.

For tiden, The største studiet av sitt slag har vist at bruk av de beste hevede hundematskålene faktisk kan øke sannsynligheten for hundens oppblåsthet, men resultatene er fortsatt ufattelige og forskerne oppfordrer til å studere dette videre.

Mens forskerne jobber med å forstå resultatene, er det verdt å nevne at det er noen påviste fordeler med å bruke forhøyede boller for hunder. Hvis du legger en bolle på riktig nivå for kjæledyret ditt (i korrelasjon til hans høyde), gjør det mulig for ham å opprettholde riktig stilling mens du spiser og drikker.

Hvis bollen er i høyre høyde, vil maten være i stand til å reise fra munnen, ned esophagus og i magen. I teorien gjør dette fordøyelsen enklere og mer effektiv. På samme måte, når en hevet hundeskål er plassert i høyre høyde, bærer nakke- og benforbindelsene mindre belastning, som er spesielt praktisk for eldre hunder.

Her er de beste hevede hundematskåler som vi snakker om i denne artikkelen:

Raised Dog Food Bowls Pris Kvalitet Vurdering
Petfusion forhøyet kjæledyrmater $$ EN+ 4.5/5
Suncast forhøyet fôringsbrett $ C 4.6/5
Ourpets høyre høyde kafé hundemater $$ B 4.5/5
Iris lufttett forhøyet lagringsmater $ EN 4.7/5
Bergan forhøyet dobbelt bolle feeder $$ B 4.1/5

* Klikk på de beste hevede hundematskåler mer informasjon og priser, eller bla nedenfor for mer informasjon.

Vi har tidligere snakket om fordeler og ulemper med Vanlige hundematskåler vs forhøyede, og det avhenger hovedsakelig av din spesifikke situasjon, og om hunden din trenger en forhøyet hundematskål (for eksempel hvis han er en eldre hund, eller hvis han gjør et stort rot). Vi har også dekket noen av Fakta og myter av forhøyede boller her, Hvis du er nysgjerrig på det.

Så hvordan finner du riktig høyde for de beste hevede hundematskåler?

Måle hunden din som han står normalt. Mål fra gulvet rett opp til skulderbladene. Nå trekker du seks tommer fra denne måling. Hvis bollen er i riktig høyde, bør den sitte nivå med den nedre delen av hundens bryst. Fido burde være i stand til å spise uten å forlenge halsen oppover eller måtte senke den.

Topp 5: Best Raised Dog Food Bowls
Mest praktisk for rotete eaters eller eldre hunder

Hva er de beste hevede hundematskåler for hunder?

1petfusion forhøyet kjæledyrmater

Petfusion forhøyet kjæledyrmaterForhøyede matere er ofte foreskrevet av veterinærer for hunder som har problemer med å bøye seg mens du spiser eller drikker. Aldrende hunder, og de med leddgikt og andre mobilitetsproblemer, er hunder med et slikt behov. Denne forhøyede kjæledyrmateren fra PETFUSION vil gjøre ting mye lettere for hundens følgesvenn. Tilgjengelig i to størrelser - 4 "høy for små hunder og 10" høye for høye hunder - denne materen vil lette belastningen av hundens nakke, skuldre og ledd under måltider.

  • Raised Dog Food Bowl Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Skålholderen har en stilig og funksjonell design og er holdbart konstruert fra klasse en furu. Materen inneholder tre matkvalitets rustfritt stålskåler. To av bollene kan 3 kopper mat hver, og den andre er mer grunne og bare holder 13 gram. Med to høyder å velge mellom, finner kjæledyrseiere dette å være egnet for en rekke raser og størrelser på hunder.

Den forhøyede bolleholderen gjør ikke bare å spise morsommere og uanstrengt, det holder også fôringskålene på plass og fôringsområdet mer ordnet. Den naturlige tonen i materialet blander seg lett med eksisterende innredning, og alle deler av Petfusion forhøyet kjæledyrmater er en bris å rengjøre og vedlikeholde.

Beste hevede hundematskålerDe fleste hundeeiere som kjøpte dette elementet, sier at det har tjent dem godt i mange år nå. Mens det kan være en av de beste hevede hundematskålene, men noen korrekturlesere bemerket at vinylen var lett dirtied. De sa også at i bare noen få korte måneder hadde vanndråper forårsaket vinylen å skrelle.

Fordeler ULEMPER
  • Tilgjengelig i to størrelser - 4 "høy for små hunder og 10" høye for høye hunder
  • Wooden Bowl Holder er konstruert av klasse en furu
  • Inkluderer 3 rustfritt stålskåler
  • Mens det kan være en av de beste hevede hundematskålene, men noen korrekturlesere bemerket at vinylen var lett dirtied
  • Kjøpere sa at i bare noen få korte måneder hadde vanndråper forårsaket vinylen å skrelle.

Beste hevede hundematskålerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review + Video): "En rask videoanmeldelse, vert for vår 80lb gule Labrador Retriever, Zed. Som du kan se, elsker Zed sin nye Petfusion forhøyet Pet Bowl Holder, og vi elsker det også! Vi var & # 8230; "

2Suncast forhøyet fôringsbrett

Suncast forhøyet fôringsbrettDenne forhøyede fôringsbrettet fra Suncast er en god investering for kjæledyrseiere med store hunder som må bøye seg veldig lave for å nå maten. Belastningen på nakken, skuldrene, og tilbake forverrer ofte eksisterende forhold, og kan til og med føre til stillingsforstyrrelser. Dette oppsettet ble utformet for å forhindre situasjoner som de nevnte.

  • Raised Dog Food Bowl Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Brettet måler 13 "x22" x4 "og er laget av høy kvalitet hard plast med ben som kan lagres under. To rustfrie stålskåler er inkludert, hver måler 8 "i diameter med en kapasitet på 6-8 kopper mat eller vann. Når det brukes uten bena, er skuffen akkurat den rette høyden for valper eller små kjæledyr. Brukt i sin hel høyde, det bringer mat til ca 1 fot fra bakken - den ideelle høyden for middels til store hunder.

Kjøpere som har brukt dette for en stund, er glade for at bollene ikke har vist noen tegn på rusting, og brettet har stått opp til hundens normale lekenhet. Petiere øker tommelen opp for dette produktet. Den suncast forhøyede fôringsbrettet bringer mat opp fra gulvet til den perfekte høyden, holder ting i kjæledyrfôringsområdet i rekkefølge, og forhindrer oppblåsthet og mange lidelser forbundet med bøyning mens du spiser eller drikker.

Beste hevede hundematskålerDette produktet er rimelig også, noe som gjør det til et veldig bra kjøp. En anmelder delte bilder av to små rustflekker som utviklet seg i bunnen av en av de rustfrie stålskålene etter bare noen få måneder med bruk. Andre kjøpere var ikke glade for at bena ikke var justerbare. De sier når de plasseres på gulvet, er bollene ikke høye nok, men når de er hevet med beina, er de for høye for medium raser.

Fordeler ULEMPER
  • Brett måler 13 "x22" x4 "
  • Skuffen er laget av høy kvalitet hard plast med ben som kan lagres under
  • Inkluderer 2 rustfritt stål boller; Hver måling 8 "i diameter med en 6-8 koppkapasitet
  • En anmelder delte bilder av to små rustflekker som utviklet seg i bunnen av en av de rustfrie stålskålene etter bare noen få måneder med bruk
  • Andre kjøpere var ikke glade for at bena ikke var justerbare og sa at når de plasseres på gulvet, er bollene ikke høye nok, men når de er hevet med beina, er de for høye for medium raser

Beste hevede hundematskålerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Jeg hatet å se på valpen min, må bøye seg ned og strekke nakken for å spise eller drikke, så jeg endelig bestemte meg for å investere i en forhøyet mater for henne. Jeg hadde gått til noen lokale dyrebutikker & # 8230; "

3 Ourpets Høyre Høyde Café Dog Feeder

Ourpets høyre høyde kafé hundematerDe Ourpets Høyre Høyde Kafé Hundemateren måler 13.5 & ​​# 8243; x 27.75 "x 16" og øker maten 16 tommer av bakken. Dette gjør å spise praktisk og belastet, spesielt for store hunder. Skuffen er laget av slitesterk plast med faste ben som holder det stabilt. Den ytre leppen på skuffen er hevet for å holde spildt mat eller vann fra å falle på gulvet.

  • Raised Dog Food Bowl Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

De rustfrie stålskålene måler 10 "i diameter og 3" dyp. Det trenger ikke å være tucked away fra visningen selv når den ikke er i bruk, fordi den svarte farge og slank design er visuelt tiltalende. Kjæledyrseiere fant dette til å være det perfekte oppsettet for sine større hunderaser, for eksempel flotte dansker og st. Bernard. Høyden er god og har løst problemer som oppblåsthet, kaster opp etter et måltid, eller kvel.

Skålene er større enn vanlig og holder en betydelig mengde mat og vann. Kjøpere som at bunnen av bollene er avrundet, noe som gjør det lettere for hundene å slikke maten ren, selv om noen kjæledyrseiere ønsket flatbunn for å tillate større volum eller kapasitet. Denne amerikanskede materen har vært en fixtur i de fleste hjem i mange år nå på grunn av de nevnte grunnene. The Ourpets Høyre Høyde Café Dog Feeder Wipes Rengjør med en klut.

Dette produktet er en av de beste hevede hundematskålen, da den kan vaskes i oppvaskmaskinen og er ganske lett å håndvask også. I motsetning til noen matere som har et åpent hull for å slippe bollene inn i, har denne lukkede rom for hver bolle. Anmeldere likte ikke dette, som vann og matpartikler ville komme inn mellom bollen og materen som krever hyppig rengjøring.

Fordeler ULEMPER
  • Måler 13.5 & ​​# 8243; x 27.75 "x 16" og øker maten 16 tommer av bakken
  • Laget av slitesterk plast
  • Ytre leppe av skuffen er hevet for å holde spilt mat eller vann fra å falle på gulvet
  • Inlcudes 2 rustfritt stålskåler som måler 10 "i diameter og 3" dyp
  • Laget i USA
  • Vann og matpartikler kommer inn mellom bollen og materen som krever hyppig rengjøring
  • Som med mange av de beste hevede hundematskålene, er rettene tett sammen som kan føre til soggy mat hvis du har en hund som drikker mye eller er utsatt for å droolere

Amazon-kundeanmeldelserMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review + Photo): "Veldig høy, gjør jobben sin. Så jeg så andre vurderinger som sa at båndet som holder bollene på plass for frakt, etterlater en klebrig rest, det er sant. Med en liten goo gått og en brillo pad det & # 8230; & # 8221;

4 Iris lufttett forhøyet lagringsmater

Iris lufttett forhøyet lagringsmaterForhøyet mater og matlagring rullet inn i en - er hva dette produktet fra Iris usa, inc. handler om. Den er tilgjengelig i tre størrelser - små, mellomstore og store - og farger av tan, grønn og svart. Den store størrelsen måler 21.53 "X14.29 "X15.04 ", står på 15" høyt, lagrer 64 kopper tørr mat, og holder to 2-kvarts rustfritt stålskåler.

  • Raised Dog Food Bowl Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Kjæledyr eiere som kjøpte dette var svært fornøyd med deres kjøp. Utformingen av denne materen er enkel, men veldig godt gjennomtenkt. Plastmaterialet som brukes til basen og lagringen gjør oppsettet trygt fra vannsprut og drypper - klart, en fordel over tre eller metalliske skuffer.

Alt som trengs er en praktisk fille for å tørke bort utslipp eller smuss for å holde alt rent og tørt. Skålene er flyttbare og kan vaskes uten oppstyr. Dette gir et veldig praktisk og svært nyttig kjæledyr element. Ingenting kan være mer hensiktsmessig når du tar med kjæledyret ditt til en tur eller en camping enn Iris Airtight forhøyet lagringsmateren - et kompakt stykke som lagrer maten og feeds hunden.

Beste hevede hundematskålerSom med noen av de beste hevede hundematskålene, er dette produktet ikke uten feilene. Noen anmeldere var ikke fornøyd med ulempene som dette produktet bringer. I stedet for å bare fylle matskålene, må du fjerne vannskålen før du flipper opp toppen for å få tilgang til maten. Også, som ligner på ourpets bolle over, er det plastbrønner som holder hver bolle. Disse brønnene fyller med vann og matpartikler, noe som betyr at hyppig rengjøring er nødvendig.

Fordeler ULEMPER
  • En av de beste hevede hundematskåler og matlagring alt i ett
  • Tilgjengelig i 3 størrelser og 3 farger
  • Lagrer 64 kopper tørr mat, og holder to 2-kvarts rustfritt stålskåler
  • Ubeleilig, fordi du må fjerne vannskålen før du flipper opp toppen for å få tilgang til maten
  • Vann og matpartikler kommer inn mellom bollen og materen som krever hyppig rengjøring

Beste hevede hundematskålerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review + Photos): "Fakta - hunden din vil elske den. Hunden min nekter å drikke / spise med mindre jeg legger mat og vann i denne forhøyede materen. Det gjør en verden av en forskjell. Hvis du har en stor hund & # 8230; "

5 Bergan forhøyet dobbelt bolle feeder

Bergan forhøyet dobbelt bolle feederDenne ren utseende forhøyede materen fra Bergan kommer i nyanser av grått og svart og måler 15 "x15" x28 ". Bakken er laget av støpt BPA-sikker plast og holder to 2.75-quart rustfrie boller på plass. Disse målingene er for XL-størrelsen, men to andre størrelser er tilgjengelige - medium og stor. Mens dette er designet for store hunder som trenger ekstra høyde for sine boller, kan det også brukes med valper, slik at de kan vokse med materen.

  • Raised Dog Food Bowl Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Benene er flyttbare, så materen avgjøres lavere mens hundene er små. Som hundene vokser høyere, kan materenes ben festes for å gjøre måltider mer behagelig for dem. Denne materen kommer sterkt anbefalt av fornøyde eiere og glade pooches. Det bidro til å løse problemer med hunder med sykdommer som påvirker leddene, stillingen eller fordøyelsessystemet.

Den berganske forhøyede dobbeltskålmateren er veldig solidt laget og står opp veldig bra for sporadisk sanitizing i oppvaskmaskinen. Hundeeiere bemerket at bollene passer sikkert over hullene som er designet for dem. Siden det ikke er gulv under, blir spilt vann ikke akkumulert og det er ingen rotete oppbygging. Det er en mindre del å rengjøre, en mindre chore å gjøre.

Noen anmeldelser klaget størrelsen er ikke nøyaktig, og selv den største størrelsen ville ikke være egnet for en stor eller ekstra stor rase. Noen kjøpere kommenterte også at bena er vanskelige å snap på plass.

Fordeler ULEMPER
  • Tilgjengelig i 3 størrelser
  • Tilgjengelig i grått eller svart
  • Laget av støpt BPA-sikker plast
  • Holder to 2.75-quart rustfrie boller
  • En av de beste hevede hundematskåler fordi den er utstyrt med flyttbare ben
  • Tåler vask i oppvaskmaskin
  • Noen anmeldelser klaget størrelsen er ikke nøyaktig, og selv den største størrelsen ville ikke være egnet for en stor eller ekstra stor rase
  • Noen kjøpere kommenterte også at bena er vanskelige å snap på plass

Beste hevede hundematskålerMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review + Photos): "Fungerer perfekt for min 60lb amerikanske mobbing. Vi elsker det! A + Rask frakt! Easy Assembly & # 8230;."


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 best raised dog food bowls