Slik stopper du hunden bjeffer med kommandoopplæring

Det er ikke noe argument for at hunder er Våre lojale følgesvenner som er en glede å leke med. Problemene oppstår når deres uopphørlige bjeffing blir overdreven, noe som kan være irriterende for rett og slett irriterende for eierne og deres naboer hvis de ikke er løst. Første gangs eiere må vite Slik stopper du hunden bjeffer med kommandoopplæring, som er den beste måten å gå om dette problemet.

Som vi allerede vet, bjeffer hundene Av mange forskjellige grunner: Å advare om oppfattet inntrengere, fremmede eller annen fare, å be om noe (".

For de nysgjerrige på hvorfor hundene bjeffer, Kathryn Herre, PhD of Gettysburg College har gjort en vitenskapelig studie for å finne årsakene til deres uopphørlige bjeffer, og bevisene peker på noen veldig interessante og uventede konklusjoner. Du kan lese Kathryns studie og den fulle artikkelen her.

Hundene bjeffer som en måte å uttrykke seg på, siden de ikke kan snakke eller gjøre tegnspråk. Hvis du prøver å lytte nøye på hundens bjeffer, finner du at forskjellige lydende bjeffer har forskjellige betydninger eller uttrykk. Når det gjelder hvordan å stoppe hunden bjeffer, spesielt med kommandoplæring, har noen hundeksperter gitt gode tips, som jeg vil dekke i denne artikkelen.

Ekspertintervju: Hund trening tips fra dr. Roger Mugford

Slik stopper du hunden bjeffer med kommandoopplæring

Stopp hunden bjeffer trening

Hvor å begynne å trene

Trening hunder å slutte å bjeffe eller produsere akkurat den rette mengden bjeffer er definitivt mulig. Faktisk er flertallet av eiere selv inkludert finne denne typen & # 8220; Barking trening & # 8221; En veldig morsom prosess å gå gjennom, så lenge du ikke har noe imot å lytte til hundens konstante bjeffer for en stund.

Det første du må gjøre er å lære deg selv hvordan du trener hunden din til å bjeffe og slutte å bjeffe på kommandoen. Denne opplæringen er faktisk en av de viktigste for de fleste hundetrener, siden hunden bjeffer er en felles atferdsmessig problem For de fleste kjæledyrseiere.

La oss raskt se de to vanligste typer hund bjeffer og hvordan de kan bli kontrollert: Be om å bjeffe og se på bjeffer.

I SLEKT: 6 Dog Barking Tips for å stille ned hunden din

Hundens forespørsel bjeffer

Hund forespørsel bjefferNoen hunder bjeffer når de er glade, jeg.E. Når du forventer en spasertur utendørs eller venter på et måltid.

Hvis hunden din gjør for mye av det som er merket som & # 8220; forespørsel bjeffer, & # 8221; Det første du må slutte å gjøre er å gi hunden din hva han vil før han stopper det han gjør. Det er den Grunnleggende om hundens operative kondisjonering.

Målet ditt skal være å ignorere hunden til han slutter å bjeffe helt.

Det er vanskelig i begynnelsen, men vær tålmodig; Det er en kamp mellom deg og din pooch som du må vinne hvis du vil lære å stoppe hunden som bjeffer med kommandoplæring raskt og effektivt.

Når poochen slutter å bjeffe, gå til ham og gi ham det han vil ha. Han vil til slutt lære det overdreven & # 8220; forespørsel bjeffer & # 8221; er bortkastet tid, og vil finne bedre og roligere måter å fortelle deg når det er noe han er bekymret for eller trenger fra deg.

Dette er ganske enkelt og krever bare tålmodighet og konsistens fra eieren.

Ekspertintervju: Hvordan håndtere separasjonsangst i hunder

Hundes Watchdog Barking

Dog Watchdog BarkingHundene føler at det er deres plikt til å advare sine mestere når det er noen på døren. Ser på dette fra et perspektiv på tusen år lang domestication prosess, Det har alltid vært deres jobb.

Men det er tider når hunden din er Spidey Sense (doggy Sense?) er rett og slett av. Så når hunden din advarer deg som han skal, eller gjør det uten at du vil at han, her, er hvordan du trener ham til å bjeffe med en kommando som "8220;Hvem er der?& # 8220;

Prøv disse følgende trinnene for å stoppe Watchdog Barking:

1. Spør en venn eller et familiemedlem å stå utenfor døren eller porten;

2. Fra innsiden, blikk på døren og gi hunden din kommandoen & # 8220;Hvem er der?& # 8220 ;;

3. Hvis hunden din ikke bjeffer ennå, bør vennen din banke på døren høyt nok for deg og hunden å høre;

4. Gjenta trinn 2 og 3 til hunden din bjeffer. Når han gjør det, må han stoppe med en rask & # 8220;Nok!& # 8221; eller & # 8220;Greit!& # 8220 ;;

5. Hvis han hører på din kommando, belønner han ham med en hundesøk og anerkjenner hans innsats.

Gå gjennom trinnene ovenfor noen flere ganger til hunden din lærer spillet og bjeffer på kommandoen blir en vane. Før eller senere, din pooch vil bjeffe med & # 8220;Hvem er der?& # 8221; kommandoen uten at noen banker på døren. Du vil også kunne stoppe hunden bjeffer når han hører kommandoen & # 8220;Greit!& # 8220;

Igjen, prosessen er ganske enkel. Det eneste du trenger for å sikre at du ikke straffer hunden din på noen måte (ignorerer er hvordan du skal "straffe", og i stedet bruke positiv forsterkning. Husk å alltid belønne hunden din med en godbit for når han følger dine kommandoer, spesielt i begynnelsen av denne opplæringen.

Noen hunder tar lengre tid å trene, mens andre tar tak i dette konseptet nesten umiddelbart. Så hvis kjæledyret ditt holder bjeffer etter at du forteller ham å stoppe, bare ikke gi ham noen godbiter. Han vil raskt innse at ytterligere bjeffer ikke vil få ham det han vil, og vil innse at det ikke er verdt innsatsen.

Full guide: Slik stopper du en hund fra Barking - trinnvise instruksjoner

Verktøy for å stoppe hunden bjeffer

Verktøy for å stoppe hunden bjefferEndelig er det virkelig stædige hunder som er nesten umulige å trene for å slutte å bjeffe med kommandoopplæring (eller andre metoder).

Noen hundetrener anbefaler å benytte seg av hundetreningskrem i disse tilfellet, og bruker dem på den sikreste måten mulig. Disse metodene forblir kontroversielle, men de jobber, og de kan være veldig trygge for hunder.

Hvis du tilfeldigvis har en hund som bjeffer uopphørlig og bare ikke svarer på kommandoplæringen, har du to alternativer: Lei en profesjonell hundetrener, som er dyrt, men kanskje (eller kanskje ikke) løser problemet, eller få deg en høy- kvalitet, Sikker hundbark krage og lær hvordan du stopper hunden bjeffer ved hjelp av denne metoden.

For de som er i motsetning til å bruke treningshundkrager, anbefaler jeg å lese Samantha er omfattende Intervju med en velkjent og erfaren hundetrener på hvorfor sjokk krage er ikke så ille som mange eiere tror at de skal være, og hvordan man bruker disse enhetene trygt og effektivt.

Her er litt mer lesing for eiere vurderer eller motsetter treningshunder ved hjelp av elektroniske krage:

Til slutt kan den samme hundetreningsprosedyren som bruker kommandoer endres for å lære hunden din av mange andre grunner eller fikse andre atferdsproblemer hos hunder. En ting du må vurdere er hvordan denne typen hundetrening kan påvirke kjæledyrets sosiale ferdigheter mot gjester og fremmede. Men hver hund er annerledes, og den kommer med praksis.

DISKUSJON: Forvirring om negativ forsterkning under hundetrening

3 ekstra tips for å stoppe hunden bjeffer

Ekstra tips for å stoppe hunden bjeffer

Kommandoplæringen er trolig den beste metoden for å stoppe hunden bjeffer, men det er andre ekstra måter du kan supplere denne treningen med. Disse metodene gjelder mer av årsakene til at hunden din bjeffer som avvike av hunderaser, Og når du finner ut det, kan du kanskje stoppe en hund fra å bjeffe raskere.

1. Tren din hund

Tren din hundHundetrenere sier at kjedsomhet og mangel på aktivitet for hunder kan føre til at de bjeffer overdrevet. Det er en kul brosjyre laget av trenere fra Windham City Med en liste over grunner og løsninger på hunden bjeffer (Last ned PDF her).

Kort sagt, det er mange hunderaser innvendig aktive og trenger en slags aktivitet i sin dag. Stagnerende tilstand kan få dem kjedelig.

Trening vil holde hundene opptatt som skal være deres naturlige miljø. Kanskje prøve noen Agility trening med kjæledyret ditt, eller finn andre interessante ventures.

For å hjelpe deg med å stoppe hunden bjeffer raskt, finn en gratis minutt, ta tak i noe å snakke på og gå for en løp med hunden din, eller spill et spill med henting i hundeparken. Det er mange ting du kan gjøre for å trene hunden din og ha det gøy på samme tid, selv når det ikke er nok tid til å ta ham ut en tur.

I SLEKT: 7 beste spill å leke med hunder

2. Trene hunden din

Uttrykkelig kjærlighet mot hunden dinPå toppen av din kommando trening for å stoppe hund bjeffer, anbefaler trenere eiere å generelt omfatte vanlige hundetreningsprosedyrer for andre grunner også (PDF). Trening av hunden din konsekvent vil få ham til å lytte til deg til enhver tid.

På toppen av det står regelmessig hundetrening for litt aktivitet og mental stimulering for hunden. Det forhindrer kjedsomhet og gir dere begge tid til å binde. Jo mindre tid det er for hunden din å tilbringe av seg selv, jo mindre sjansene for at han vil bjeffe uten grunn.

Hvis du er ferdig med din kommandoen trening, eller du og din pooch blir kjedelig med det, så er det mange andre hundetreningsmål du kan sette på din gjøremålsliste. Flertallet av disse treningsøvelsene er morsomme å gjøre. Og ikke bare vil dette bidra til å hindre at hunden din barker uopphørlig, men du vil også ende opp med å ha en godt trent og bedre opptrådt hund.

Ekspertintervju: Tips og triks for familiehund trening

3. Uttrykkelig kjærlighet mot hunden din

Trene hunden dinPositiv forsterkning, kjærlighet og kjærlighet til kjæledyret ditt, bør alltid være den primære delen av enhver eiernes in-home dog treningsprogram.

Hvis du bruker kommandoen trening, så spør dem om å "8220;hush!& # 8221; i en rolig, myk, men fast stemme. Roper på dem til & # 8220;Stengt deg dumt dyr!& # 8221; vil bare stimulere hunden til å bjeffe mer som de tror du blir med i klubben.

Studier ha gjentatte ganger vist den positive forsterkningen og bruk av rolig, men fast stemme er den mest effektive måten å trene hundene på. Dette gjelder ikke bare å trene hunder for å stoppe bjeffer, men de fleste andre treningsmetoder og teknikker også.

Prøv å tålmodig vente (ignorere kjæledyret) til hunden din slutter å bjeffe og forsiktig behandle dem med kjærlighet så snart de stopper. Dette vil til slutt få hunden til å forstå at hvis han avbryter støyen på kommandoen & # 8220; hush!& # 8221; han får oppmerksomhet og hengivenhet.

Til slutt, trening en hund for å slutte å bjeffe, er ikke en kortsiktig prosess for flertallet av hjørnetenner. Først må du lære deg selv hvordan du skal trene riktig, og så kan det ta hvor som helst fra noen få uker til flere måneder for din pooch å forstå hva som skjer.

Så lenge du har tålmodighet, kjærlighet til kjæledyret ditt og hold deg i samsvar med treningen din, vil du snart finne en måte å kommunisere bedre med ham, og treningsprosessen skal bli enklere.

Les neste: Ekspertintervju om å berike hundens liv med nesearbeid

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Slik stopper du hunden bjeffer med kommandoopplæring