5 Måter å løse hundens bjeffeproblem

En hund bjeffer er helt naturlig for dem, og det er urimelig for oss som eiere å forvente at hundene våre aldri bjeffer. Vi kan ikke alltid sette pris på eller forstå det, men bjeffe er måten hundene kommuniserer sine følelser til hverandre og til verden. Det betyr imidlertid ikke at overdreven hund bjeffer problem bør aksepteres, og det er måter å håndtere det på.

Hund bjeffer problemHunder bark av ulike grunner, derfor er det første å finne ut å finne ut Hvorfor Din hund bjeffer på hva du kan vurdere å være de mest upassende tider. Når du kjenner årsaken bak den ukontrollable bjeffing, kan du begynne å behandle problemet i kjernen.

Les også: 7 bevist måter å roe ned en hund (støttet av vitenskapen)

Hvorfor hunder bjeffer

Det kan være hundre grunner til at du nå må håndtere et hund bjeffer problem, men de vanligste er disse:

1. Territoriell / beskyttende bjeffing

Når hunden din ser eller hører noe i et område som han sannsynligvis vil vurdere sitt territorium, vil overdreven bjeffing ofte bli utløst. Hunden din vil se varsling og enda aggressiv under denne typen bjeffende og bjeffende blir ofte høyere og raskere som trusselen kommer nærmere. Legg merke til at denne typen hund bjeffer problem er ofte motivert av frykt eller en oppfattet trussel i hundens territorium (eller hundens menneskelige).

2. Alarm / Fear Bark

Ukontrollert bjeffende kan utløses av en støy eller en gjenstand som fanger kjæledyrets oppmerksomhet og starter ham. Dette kan skje hvor som helst og ikke bare hjemme. Hvis det skjer hjemme, kan det muligens være en del av territoriell eller beskyttende bjeffer som diskuteres ovenfor.

3. Hilsen / Spill Barking

Dyret ditt liker å hilse på deg etter at du ikke ser deg en stund. Dette kan føre til overdreven hund bjeffeproblem. Det er vanligvis en lykkelig bark, ledsaget av en wagging hale og noen ganger hopping eller whining. Dette er et av områdene hvor eiere, uten å være klar over, belønne hunden deres for deres uønskede oppførsel. Mer om dette senere.

4. Oppmerksomhet søker bark

Din hund vil bjeffe når han vil ha noe, det være seg mat, vann eller din oppmerksomhet. Det kan være hundre grunner til at hunden søker din oppmerksomhet. Noen raser er flere oppmerksomhetssøkere enn andre.

5. Boredom / ensomhet bark

Vi vet alle hundene er pakningsdyr, og når de er alene i lange perioder, kan de bli kjedelig eller trist. Mangelen på mental stimulering vil få dem til å varsle deg om deres ubehag eller underholde seg selv, noe som fører til at hunden bjeffer.

6. Separasjonsangst bjeffer

Hunder bjeffer overdrevet når det er alene, kan ikke bare være ensom eller kjedelig, men lider av alvorlig separasjonsangst. De viser ofte andre symptomer som pacing, destructiveness, depresjon og kan til og med defecate på steder de vet at de ikke har lov til å. Dette er en av svært vanlige grunner til et hund som bjeffer.

7. Kompulsiv bjeffing

Kompulsive barkers bark bare for å høre lyden av sine egne stemmer. Som med hunder som lider av separasjonsangst, vil de ofte gjøre repeterende bevegelser, for eksempel å løpe i sirkler eller pacing langs et gjerde. Både separasjonsangst og tvangsbarking er vanskelig å behandle og hjelp av a Canine Behaviorist bør vurderes. Medisinering kan også brukes til å hjelpe dem med å takle, eller mens de lærer mer akseptabel oppførsel.

8. Medisinsk tilstand

Andre medisinske problemer kan også forårsake overdreven bjeffer hos hunder. For eksempel, en hjernesykdom eller en hund som er i kronisk smerte. Mens generelt de fleste kjæledyr lider stille i smerte, kan noen få imot deres ubehag gjennom sporadisk bjeffing. Eldre kjæledyr kan også utvikle en form for hundens senilitet (hund demens) som kan forårsake ukontrollabel bjeffing.

Ha ditt kjæledyr kontrollert av en veterinær for å utelukke eventuelle medisinske forhold som grunner for overdreven vokaliseringer, og hvis ingen blir oppdaget, så er det på tide å håndtere et hund bjeffer problem gjennom å fikse kjæledyrets atferdsvaner.

I SLEKT: De mest effektive måtene å få en hund til å slutte å bjeffe

5 måter å løse hunden bjeffer problem

Dog Barking Problem - 5 enkle måter å løse det raskt

Når du har funnet ut de mulige grunnene til at hunden din bjeffer, kan du begynne å bruke noen teknikker for å løse hunden bjeffer problemet. Å få din overdreven barkerhund å bark mindre vil ta tid og krefter. Innse at det ikke vil skje over natten, men heldigvis har du flere verktøy til din disponible.

1. Bruk synbarrierer

Den enkleste og raskeste måten å løse et hund bjeffende problem og stille ned din pooch som er en territoriell / alarm / forsvar barker er å klare sitt miljø. Ved å blokkere hundens synlinje til potensielle bjeffende utløsere, kan du stoppe den ukontrollable bjeffen.

For å blokkere utsikten til nærliggende Yards eller gaten, kan du bruke personvernfjerning eller personvernhastigheter. Dette vil ikke bare bjeffesikker din hage, men gjør også ditt hjem ser mer attraktivt ut!

Inne i hjemmet ditt kan du bare lukke dine persienner eller installere en avtagbar plastfilm som gjør Windows ugjennomsiktig til å skjule hundens syn. Pass på å plassere vinduet film noen få inches over hundens syn. Du kan også kjøpe et spray-on glassbelegg.

2. En doggy stille sone

Hvis hundene dine lider av separasjonsangst, sett opp et trygt og rolig sted for dem når du ikke er hjemme. Velg et rom i ditt hjem som er borte fra inngangsdøren og med begrensede distraksjoner fra omverdenen. Dette kan være et bakrom, vaskerom eller ekstra plass. Du kan enten lage en barriere med a Pet Gate for den doggy ganske sone, eller du kan inkludere en hundekrise Med komfortabelt sengetøy og et personvern dekker i et rom.

Andre nyttige verktøy for å hjelpe med dette er:

  • Leker: Separasjonsbarkers fordeler å ha noe å gjøre når du forlater huset. En hard gummihund leketøy som dispenserer godbiter er en fin måte å holde dem lykkelige, og deres munn opptatt med noe annet enn bjeffer. Bare vær forsiktig med at leketøyet er stort nok til ikke å være en chocking-fare.
  • Hvit støymaskin: Denne maskinen maskerer utvendige lyder som kan utløse overdreven bjeffer hos hunder, og det kan til og med gi beroligende lyder for din fido. De er ganske rimelige, som denne fra Marpac, og kan være ekstremt effektiv.
  • Feromonbasert behandling: Diffusorer etterligne de "beroligende feromonene" gitt av kvinnelige hunder og vil bidra til å berolige hundene som bjeffer på grunn av stresset. Du kan ikke se et dramatisk skifte i oppførsel, men husk at kjemikaliene er mildere enn medisinering, men er en enkel og rimelig måte å ta kanten av.

3. Bark Control Gear

Med teknologiske fremskritt er det nå mulig å tech ut huset ditt for å gjøre deg og hundens liv lettere når det gjelder å løse hunden bjeffer problem.

Ultrasonic Anti-Bark Birdhouse

En ny type anti-bjeffende teknologi, som denne fra Dogtek, kan være en av de mer humane verktøyene. Denne bark-avskrekkende utviklingen virker ved å utføre en ultralyds lyd som hunder finner ubehagelig og forretter dem ut av bjeffer. Anmeldelser av ultralyds anti-bark enheter for hunder, er imidlertid blandet, med noen kjæledyrseiere som sier at det helt løst deres hund bjeffer problem og andre sier at deres hunder ikke reagerte i det hele tatt.

Citronella spray krage

Citronella Spray Bark Cragars, som denne fra Petsafe, bruk en utbrudd av Citronella spray for å redusere og til slutt eliminere overdreven bjeffing. De regnes som trygge for hunder, og spraien selv er bare ubehagelig for hunden og ikke i det hele tatt skadelig. Samme som med andre anti-bjeffende enheter over og under, virker Citronella Dog Collars ikke for hver hund. Noen kjæledyrseiere sier at det løste sitt bjeffende problem, mens andre fant dem ineffektive. Det samme resultatet var vist i studier.

Stress-reduserende krage

Dette ligner diffusorene som diskuteres tidligere. En hundespenningsreduserende krage, som denne fra Komfortsone, vil bli lastet med beroligende feromoner som vil hjelpe stressede hunder rolig og redusere engstelig bjeffer. Det er en annen human måte å løse et hund bjeffer problem, men som med andre, selv om studier viser at feromonkrager er det mest effektive verktøyet for overdreven bjeffing vi har i dag, resultatene er blandet i henhold til kjæledyrseieromtaler.

Thundershirt angst vest

Angst vester, som den berømte Thundershirt Vest, ble laget for å løse angstproblemer hos hunder og trøste dem. Imidlertid er disse vestene ikke bare vitenskapelig bevist angstsrothers hos hunder, men er også effektive for å løse hunden bjeffer problem i visse situasjoner. Wrap hjelper hunder utsatt for angst, overstimulering, frykt fobier, eller de som er utsatt for tvangsbarking, for å roe seg ned. Det virker ved å bruke et forsiktig, konstant press som beroliger kjæledyret ditt.

Ovenstående er ikke en omfattende liste over verktøy for å løse hundens bjeffeproblemer, og du vil sannsynligvis finne forskjellige andre produkter for å hjelpe deg med å stoppe hundens overdreven bjeffer. Du kan finne flere alternativer blant de mest rangerte mest effektive hund beroligende krage, og for spesifikke situasjoner kan du vurdere anti-angst meds eller andre angst vester. Disse alternativene er Mest humane måter å løse overdreven bjeffing hos hunder.

Kontroversielle alternativer

Det er mer effektive måter å håndtere et hundekjøttproblem på; Imidlertid anses de kontroversielle og meningen er delt på om kjæledyrseiere skal bruke dem. Et slikt alternativ bruker Anti-Bark Dog Collars som gir en rask, lav-nivå utbrudd av elektrisk støt for å motvirke hunden fra å bjeffe. Det er hundetrenere og hundeksperter som støtter bruken av disse enhetene, og andre som sterkt fraråder dem.

Et annet alternativ som noen hund eiere bruker er avnarkering deres hunder (devocalization, bark mykning), men dette er en enda mer kontroversiell metode som ikke adresserer den underliggende årsaken til bjeffer i hunden, og kan til og med betraktes som dyrs grusomhet. Det er en kirurgisk prosedyre hvor stemmeboksen er fjernet, og forlater hunder med en raspet stemme, i stedet for full bark. Annet enn det uetiske aspektet av selve prosedyren, er det også mulige komplikasjoner, og operasjonen kan være livstruende.

4. Bark trening

Du kan jobbe med en trener for å øve desensibiliseringsteknikker med hunden din. Det vil hjelpe kjæledyret ditt til å bli vant til å bjeffende utløsere og til slutt løse hundens bjeffeproblem. Husk at hundetrening tar konsistens og tålmodighet, men de langsiktige belønningene er verdt det.

Her er noen viktige kommandoer som kan bidra til å kontrollere bjeffer:

Minnes: Dette er perfekt for å ringe hunden din bort fra noen bjeffende utløsere som dørklokken. En av de mest essensielle kommandoene for en hund.

Snakke: Dette gir ingen mening, rett? Du vil at hunden din skal slutte å bjeffe! Faktisk, trening din hund å bjeffe på kommandoen kan hjelpe til med å lære dem når de ikke skal bjeffe.

Stille: Kombinert med & # 8216; snakke `, kan du ta full kontroll over hundens vokaliseringer. Undervisning din hund "stille" vil hjelpe dem å roe seg på cue.

Sitt / opphold: Den svært grunnleggende og kjente, denne kommandoen er nyttig for å holde hunden din okkupert når en bjeffende utløser er i nærheten.

For mer grunnleggende kommandoer, se på Samantha`s 101 video, og sjekk ut denne artikkelen.

5. Mye trening

Hvordan stoppe en valp fra å bjeffeEn sliten hund er en rolig hund. Nesten hver hund kan gjøre fra litt ekstra trening, både mentalt og fysisk. En hund som har hatt en god trening, vil være mindre sannsynlig å reagere på bjeffende utløsere. Ta deg tid til å trene hunden din daglig ved å gå for en løp eller spille henting. Mind-teaser spill som "finne leketøyet" eller skjul og søk vil også dekke hunden din ut.

Endelig Do`s og Don`ts

Her er noen tips om hva som ikke skal gjøre i din innsats for å avslutte hundens overdreven bjeffer:

  • Ikke rope. Snakk rolig og fast. Shouting stimulerer hunden din til å bjeffe mer som han tror du er med i.
  • Roping "Shut up" eller "stille" vil ikke bety en ting til hunden din med mindre du har trent ham / henne for å vite hva det betyr.
  • Være konsekvent. Oppfordre hunden din til å bjeffe på dørklokken, men reprimandere ham når han bjeffer på fremmede på døren, bare forvirrer ham.
  • Ikke snu hunden din for å holde dem stille i lange perioder når de er alene. Det kan være farlig for kjæledyret ditt. Hunden din regulerer temperaturen gjennom munnen med panting og en muzzles forhindrer at hunden din gjør dette, så vel som drikkevann og spising.
  • Ikke straff hunden din hvis han bjeffer på grunn av frykt eller separasjonsangst. Du vil mest sannsynlig øke sin angst, og derfor hans bjeffing.
  • Ikke intensiver hundens bjeffer ved å handle begeistret når du kommer hjem. Det er best å ignorere hunden din til han / hun beroliger seg og så rolig si hei.

Full guide: Hvordan stoppe hunden din fra å bjeffe

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Måter å løse hundens bjeffeproblem