Forstå hunden snakk

Glad ung halv asiatisk koreansk gutt legger og spiller ansikt til ansikt i det grønne gresset med gutten sin

Hunder er sosiale skapninger som bor sammen, og så de trenger et hundespråk for å komme sammen. Hvordan hundene kommuniserer med hverandre er basert på et system med vanlige signaler. Tydeligvis kan hun ikke snakke, så deres "språk" består av andre signaler - primært kroppsspråk, for eksempel bevegelse og posisjonering av ørene og halen, så vel som hvordan en hund posisjonerer seg i nærheten av andre hunder.

Hundens forfedre overlevde ved å danne pakker som jaktet sammen, kommunalt beskyttet ung og forsvaret territorium fra utenforstående. Og mens to personer kan komme sammen, de flere individer lagt til en gruppe øke sjansen for argumenter. Konstant kamper og skader svekker gruppen. Overlevelse avhenger av hver hund og valp i gruppen som holder seg frisk og produktiv.

Hundespråk tillater ikke bare hundene å kommunisere og forstå hverandre. Det er også et system som brukes til konfliktløsning, inkludert beroligende signaler det går av kamper. Faktisk, når du forstår hvordan hundene kommuniserer og måten de tolker ditt verbale og stille kroppsspråk, kan du bedre kommunisere med valpen din.

Hvordan hundene kommuniserer

Canine Communication er et komplekst system med kroppsspråk, vokalisering og til og med duftsalder. Disse signalene forsterker hundens sosiale stilling i gruppen.

Hunder er ganske fleksible med medlemmer av deres familiegruppe. Derfor er det så viktig å sosialisere valpen din tidlig og fortsette gjennom hele livet. Hunden din anser deg og andre mennesker og kjæledyr i husstanden - å være en del av sin familie gruppe, og handler tilsvarende.

Hvorfor det betyr noe

Mange atferdsproblemer oppstår fra normal hundadferd som tygging, bjeffer og mer. Ofte, selv om vi tror vi er klare ved å dirigere og vokalisere til kjæledyrets: Vi er faktisk ikke kommunikasjon på en måte som hunden vår kan forstå. Selv om kommunikasjonen din til kjæledyret ditt virker åpenbart for deg, er det ofte som om du prøver å forstå et fremmed språk til en hund. De kan bare tolke den beste måten de vet hvordan.

Hvis forholdet ditt er å nå sitt fulle potensiale, er det viktig at du forstår hvordan hunden din kommuniserer slik at du kan være mer effektiv til å lære ham. Forvent ikke valper (eller voksne hunder for den saks skyld) å automatisk forstå og lese tankene dine. Valper gjør atferdsfeil fordi de ikke vet noe bedre og oftere enn ikke det er en kommunikasjonsfeil på vår side! Deltakelse i valp trening klasser og arbeider med sertifiserte hund trenere fra en tidlig alder kan være svært nyttig.

Typer

Sammenlignet med valpen, er mennesker høre-døve og duft-blind. Det gjør det umulig for oss å forstå noen av de mer subtile signalene til hundespråket. Men ved å legge stor vekt på kroppsspråk og tilsynelatende vokale signaler som er kjæledyr, gir oss, kan vi lære å tolke de mer åpenbare hundesignalene.

Hunder utviklet seg med evnen og fascinasjonen av å betale nøye med menneskene de elsker. Så valpen din vil møte deg halvveis, gitt en sjanse, og lære et stort menneskelig ordforråd, spesielt når ord og tone- og treningsarbeid brukes med konsistens.

Hunder bruker kroppsspråk, vokaliseringer og duft alene eller i kombinasjon. Hver type kommunikasjon har fordeler og ulemper.

Kroppsspråk er en av hovedveiene som kjæledyret kommuniserer, og det kan være så subtilt at selv en erfaren hund eier kan savne signaler fra tid til annen. Å være klar over øye, øre, hale og kroppsbevegelse og posisjonering og de ulike betydningen er svært viktig for å forstå kjæledyret ditt.

Selv om det virker subtilt, er kroppsspråket en av de få måshundene som har kommunikasjon med oss! Hunden har brukt århundrer som prøver å forstå menneskets for å tilfredsstille dem. Vi kunne gjøre mye mer for å prøve å forstå dem. Jo mer tid du bruker med kjæledyret ditt, sosialiserer, går for turer, jobber med sertifisert trener og hensiktsmessig å være oppmerksom på kroppsspråket, desto bedre får du. Den beste hundens eier er i samsvar med dette.

Lyden bærer over lange avstander. Howls, bjeffer, yips, snarls, grøfter og lettere forstått blant hunder. Imidlertid kan en bark varsle motstandere så vel som pakke medlemmer, så det er ikke effektivt for stealth-kommunikasjon. Bjeffer kan kommunisere mange forskjellige meldinger som spenning, frykt, behov for mat eller vann og mer.

Duftsignaler krever ikke hundens tilstedeværelse for å få en melding på tvers. Duften av vannlating kan etterlates for å varsle andre hunder av deres tilstedeværelse. Anal kjertel dufter kan bli igjen når en hund defecates som er normalt eller i tilfeller når en hund er ekstremt nervøs eller fryktelig, anal kjertler kan uttrykkes som forlater en dvelende lukt.

Hunder bruker kombinasjoner av hver teknikk for å kommunisere mening. Svært i utgangspunktet brukes hundekommunikasjon til å enten redusere avstanden mellom individer med signaler som ber om oppmerksomhet-a Wagging Puppy Tail, for eksempel - eller for å øke avstanden mellom individer med advarselssignaler som grønt.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.

Se nå: Verktøyet som triks, hunden din til å elske bad

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Forstå hunden snakk