Giveaway: wopet smart pet camera ($ 140 + verdi)

Vi føler oss alle skyldige å gå ut av huset mens de triste doggy øynene stirrer på oss. Ville det ikke vært fint om vi alle kunne ta våre kjæledyr til å jobbe med oss? Dessverre kan vi ikke. Men det neste beste er å kunne samhandle med hundens følgesvenn hele dagen gjennom en app som lar deg se, høre og snakke med ham!

Pet-kameraer vokser raskt i popularitet på grunn av at hund og katteiere elsker å kunne sjekke inn på sine furrige venner mens de er hjemmefra. Vi gir en heldig kjæledyrseier sjansen til Vinn et gratis kjæledyr kamera fra WOPET!

Hvert kjæledyr kamera er litt annerledes, men de har alle en viktig ting til felles. De jobber via en app på en smarttelefon eller nettbrett og lar deg se hva hunden din er opp til i løpet av dagen når du ikke er hjemme. Kameraet kobles til hjemmet ditt WiFi og feeds en live-strøm til mobilenheten din.

Slik går du inn i Giveaway

For å skrive inn denne gratis giveaway for å vinne et gratis kjæledyr kamera, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og liker det, legg igjen en kommentar eller del den.

Husk at du  som vår side for å være kvalifisert. Vi har ofte lesere som kommenterer innlegget uten å likte siden, og dessverre vil det ikke gi deg uberettiget for denne giveawayen og eventuelle fremtidige gaveene.

Etter disse trinnene vil du automatisk skrive inn deg for å vinne denne fantastiske hunden, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 15. november, 2020!

Hvis du ikke vinner denne gangen, ikke bekymre deg; Vi vil snart kunngjøre en annen giveaway! Du kan sjekke ut vår forrige giveaways for kjæledyrseiere å se hvilke andre produkter som top-tips lesere har vunnet i det siste. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Gratis hund forsyninger som du vil Motta

Wopet Smart Pet Camera GiveawayToppen av kameraet (den svarte sirkelen i bildet ovenfor) som enkelt kommer av for å tillate deg å fylle dispenseren med godbiter eller kibble. Bare husk at godbiter må være svært små, mindre en 1/4 "bred for å passe gjennom åpningen. Kibble fungerer bra, men lite Treningsbehandler ville også være et godt valg.

Appen er veldig lett å navigere - selv for de mest teknologisk utfordrede. Når du logger deg på appen, velger du bare enheten din, og den vil laste opp live-feeden fra kameraet i hjemmet ditt.

Det er tre knapper på skjermbildet for appen. Man lar deg slå på mikrofonen og sende en melding til kjæledyret ditt. Det vil fortsette å spille inn og sende meldinger til du slår av mikrofonen. I motsetning til andre lignende produkter, spiller WOPET-kameraet ikke bare den samme forhåndsdefinerte meldingen igjen og igjen. Du kan sende en unik melding hver gang.

En annen knapp lar deg ta stillbilder eller korte videoer av kjæledyret ditt for å spare eller dele på sosiale medier. Den tredje knappen ser ut som en liten hundesøk. Når du trykker på denne, vil enheten starte hunden godbiter på gulvet for kjæledyret ditt for å nyte. Mine skyter 1-3 stykker kibble hver gang.

Ikke bare er dette hundekameraet bra for å behandle og snakke med kjæledyret ditt mens du er borte, det gir nysgjerrige hundeeiere en måte å se hva kjæledyret er opp til hele dagen. Den bruker et 720p HD-kamera, som (som du kan se i videoen min ovenfor) gir et klart bilde. Kameraet er også utstyrt med nattesyn.

Å få de nyeste teknologiske gadgetsene er aldri billig, og det er også sant for dette hundekameraet. WOPET SMART PET-kameraet selger for $ 139.99 på Amazon! Vi gir en heldig kjæledyrseier sjansen til å vinne en gratis!

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Å gjøre dette vil automatisk gå inn i Giveaway for en WOPET Smart Pet Camera for din PUP. Vi kontakter vinneren via Facebook etter tegningen. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Som dette? Abonner på mer handlingsbar Tips for hundeeiere!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: wopet smart pet camera ($ 140 + verdi)