Giveaway: wopet soft sided dog carrier ($ 30 + verdi)

En av de beste tingene om å eie en liten hund er at du har muligheten til å ta ham sammen med deg når du reiser, kjører ærend eller besøk familie og venner. Alt du trenger er en myk sidet hundbærer, og du og din Fido vil være på vei. Her er din sjanse til å vinne en helt ny en gratis!

Dog carriers holder kjæledyret ditt trygt og behagelig når du er ute og om. De gir også et sted hvor poochen din kan føle seg trygg hvis han blir overveldet med reise. Denne hunden bærer fra selskapet kalt WOPET er stilig og funksjonell!

For å gå inn i gratis giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentar / som / dele.

Du blir automatisk inngått i Giveaway, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - denne giveawayen slutter på 9. september!

Ønsker flere gratis hunder forsyninger? Abonner på vår YouTube-kanal!

Ikke vær redd hvis du ikke vinner denne gangen; bare hold øynene åpne for flere gratis giveaways kommer snart! Ta en titt på vår forrige kule Giveaways for kjæledyr foreldre her.

Så hva kan du vinne?? Vinneren av denne giveawayen vil motta en WOPET-softsided hundebærer (denne nøyaktige) som er i stand til å holde kjæledyr på opptil 16 pund. Du vil bli sendt et helt nytt produkt direkte til ditt hjem.

Hvis du tenker på å bruke dette produktet, eller en annen kjæledyrbærer på et fly, må du sjekke med flyselskapet for deres spesifikke forskrifter. De fleste er relativt det samme, men hvert flyselskap har sine egne regler, og hvis du ikke overholder kjæledyret ditt, vil du ikke fly!

Wopet Soft Sided Dog Carrier Giveaway

WOPET SOFT-sidet liten hundholder

Om produktet du vil motta

Wopet sier at denne operatøren er flyselskapets kompatibel, men som jeg nevnte ovenfor, bør du fortsatt dobbeltsjekke. Det er godt laget og sømmen er holdbar. Denne kjæledyrholderen kommer også med en tynn faux pelspute for å holde puppen din komfortabel mens du reiser.

Wopet Carrier har et kort håndtak, samt en lengre bagasjestropp. Den lengre stroppen er lett justerbar og forblir på plass når du endrer den.

En funksjon som du alltid bør se etter når du handler for en kjæledyrbærer, er tilstrekkelig ventilasjon. Denne bæreren har den dekket med mesh paneling på tre sider. Det er også glidelåsdører på forsiden og toppen av bæreren, og gir tilgang til kjæledyret ditt enkelt og gjør det enkelt å sette ham innvendig.

LES DETTE: Flying med hunder - Airline godkjente hundekasser og transportører

WOPET SOFT-sidet liten hundholder

Som nevnt, kan dette produktet holde hunder som veier opp til 16 pund. De nøyaktige dimensjonene er 41 cm x 28 cm x 28 cm. Det folder seg lett opp for lagring, og gjør denne kjæledyrets transportør ideell for å reise med din pooch.

Snakker om reiser, er denne lille hundebæreren også utstyrt med en bagasjekode som har plass til ditt navn, telefonnummer, adresse og annen viktig informasjon. Det har også tre små lommer på siden. Du kan bruke disse til å lagre alle hundens nødvendigheter, inkludert et bånd, godbiter eller leker.

For mer informasjon, kan du sjekke ut Samantha`s omfattende video og skriftlig gjennomgang på Wopet Sof Sided Pet Carrier her.

Slik går du inn i Giveaway

For å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentar, som eller dele

Du blir automatisk inngått i Giveaway, og vi kontakter vinneren via Facebook. Du kan følge oss på alle våre andre sosiale mediekanaler for oppdateringer om fremtidige giveaways for kjæledyrforeldre og mer gode ting:

Ikke vent og skriv inn denne giveaway akkurat nå! Vinneren vil bli trukket på 9. september 2016. Denne giveawayen er kun for amerikanske innbyggere.

Og ikke gå glipp av noen fremtidige giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: wopet soft sided dog carrier ($ 30 + verdi)