Gjennomgang: wopet soft-sidet small dog carrier

En av de største fordelene med å eie En liten hund har muligheten til å enkelt reise med poochen din. En kjæledyrbærer for hunder er den enkleste måten å tote din valp sammen med deg på fly, tog og i ditt eget kjøretøy.

Noen av disse hundene er veldig dyre, mens andre, som denne fra WOPET, er ganske rimelige for kjæledyr foreldre på et budsjett. Men betyr en rimeligere pris et billigere kvalitetsprodukt? Jeg denne myke sidede Small Dog Carrier Review, jeg vil diskutere sine fordeler og ulemper i mer detalj.

WOPET Soft-Sided Small Dog Carrier ReviewFor å starte, må jeg si at jeg var overrasket med kvaliteten på denne lille hunden for prisen det koster i forhold til mange andre kjæledyrbærere. Det er imidlertid ikke uten feilene.

Når du velger en hundebærer, må du basere ditt valg på behovene til kjæledyret ditt og reisen du vil gjøre. Du må sørge for at hvilken transportør du velger, er behagelig for deg og din hund.

Du må også sørge for at operatøren din er godkjent for reisemåten som du vil ta. Hvis du går med bil, må du sørge for at transportøren kan være ordentlig sikret i et kjøretøy. Hvis du tar et fly, tog eller buss, må du sørge for at transportøren du velger, passer til forskriftene for reisemåten.

I SLEKT: 5 Best Dog Reisekasser for lange turer

WOPET Soft-Sided Small Dog Carrier Review

WOPET SOFT-sidet liten hundholder

Denne første tingen du skal legge merke til om denne operatøren er at det er mye billigere enn de fleste lignende produkter. Du kan plukke den opp på Amazon for bare $ 32. Selvfølgelig var jeg skeptisk til det er kvalitet først, på grunn av prisen. Imidlertid ble jeg hyggelig overrasket over kvaliteten.

Det er absolutt ikke toppen av linjen, men det er godt laget og sømmen er holdbar. Det har alle fasiliteter av en dyrere hundbærer, men du kan sikkert se hvorfor det ikke koster så mye. For eksempel kommer det med en myk pute for å holde hunden din komfortabel mens han er inne i transportøren, men det er veldig tynt og vil ikke tilby din fido enhver støtte.

Som jeg nevner i min video, sier selskapet at denne softsided dog carrieren er flyselskapets kompatibel, men du vil fortsatt være forsiktig. Før du kjøper dette, eller en annen transportør, for å ta kjæledyret ditt på et fly, kontroller forskriftene i flyselskapet som du planlegger å fly med. Disse forskriftene endres hele tiden, og dessverre, bare fordi et selskap sier at deres produkt er kompatibelt, betyr det ikke alltid at det er.

I SLEKT: Flying med hunder - Airline godkjente hundekasser og transportører

WOPET SOFT-sidet liten hundholder

Du kan se at denne hundebæreren er utstyrt med et kort håndtak, så vel som en lengre bagasjestropp som lett kan justeres.

Det har også mesh paneler på tre sider for ventilasjon. Du kan få tilgang til hunden din gjennom toppen av transportøren eller forsiden. Som jeg viser deg i videoen min, begge åpner veldig enkelt via en slitesterk glidelås.

De nøyaktige dimensjonene til transportøren er 41 cm x 28 cm x 28 cm.

Det foldes lett opp for lagring, noe som er en fin bonus hvis du ikke vil bruke det mye. Dette er også en fordel at myke sidede bærere har over harde bærere.

Denne lille hundenes transportør fra Wopet er også utstyrt med en bagasjemerke som har plass til ditt navn, adresse, telefonnummer og annen viktig informasjon.

I min video viser jeg deg også de tre små lommene og en liten glidelås på siden av transportøren. De er flotte for å totsende langs hundens essensielle, som et bånd eller godbiter, men de er veldig små. Det sparer sikkert problemet med å måtte tøffe rundt dine myke sidede hundekasser Overalt hvor du går. Ikke plan på å sette alle dine hundesamfunns eiendeler der inne.

For prisen, vil du virkelig ikke finne en bedre myksidet transportør for kjæledyret ditt, men Jeg vil ikke anbefale det til hundeeiere som ofte reiser med sin valp. Denne operatøren gir ikke stabiliteten som du får fra lignende produkter av bedre kvalitet. På bildene mine kan du se at den ene siden av bæreren ikke står opp rett.

Hvis du bare reiser med hunden din for korte turer, eller du ikke reiser ofte, kan du definitivt gjøre dette myke bærerarbeidet, men du vil finne en transportør med mer solid boning hvis du skal reise lenge avstand eller hvis du reiser med hunden din ofte.

ANMELDELSE: Original Territory Reise teppe for hunder

Sammendrag av WOPET Softsided Small Dog Carrier Anmeldelse

Fordeler:

  • 2 tilgangsdører for å få få hunden din inn og ut enkelt
  • Utstyrt med et kort håndtak og en justerbar bagasjestropp
  • Inkluderer en myk, tynn matte for hundens komfort
  • Hevder å være i samsvar med flyselskapsforskriften, men du bør fortsatt sjekke fremover
  • Mye billigere enn mange lignende produkter

ULEMPER:

  • Den medfølgende puten er veldig tynn
  • Mesh Paneling er bare på tre sider
  • Boning er ikke veldig solid

Nå er det din tur til å vurdere WOPet Soft-sidet Small Dog Carrier

Har du prøvd wopet myksidet liten hundholder eller et lignende produkt? Jeg vil gjerne høre din personlige anmeldelse. Fortell oss hvordan du bruker transportøren og hvor ofte du reiser.

Ikke glem å dele bilder av din fido nyter sin transportør. Du kan dele din anmeldelse i kommentarene nedenfor, og husk å følge oss på sosiale medier for å få all informasjon om mine nyeste produktanmeldelser.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: wopet soft-sidet small dog carrier