Anmeldelse: petzip mochi carrier dog strollower

Så snart jeg så Petzip Mochi Carrier barnevogn, Det tok øyeblikkelig min oppmerksomhet. Som en hund eier, er jeg alltid på utkikk etter produkter som skal gjøre livet mitt litt enklere. Som kjæledyr blogger, ser jeg alltid etter produkter som skal deles som er allsidige og laget av kvalitetsmaterialer.

Det nye selskapet kalt Petzip Har flere barnevogner for det amerikanske markedet for tiden. Denne Mochi Carrier Dog Stroll Særlig så ut som et flott produkt som kunne være veldig nyttig, men prislappen skremte meg litt. Ville det være verdt investeringen? Ville jeg bruke det så mye som jeg forventet?

Jeg har brukt denne kjæledyrvognen i ca 4 måneder nå, og vi har lagt mange miles på den. Jeg likte mange funksjonene, men det er heller ikke uten feilene. Jeg kommer inn i det i flere detaljer om et øyeblikk.

Barnevogner for hunder er et flott alternativ for små raser som kanskje ikke kan holde seg i lange turer eller for hunder som ikke har utholdenhet for å kjøre lange avstander. Hvis du ikke er sikker på om en kjæledyr barnevogn er riktig for deg eller du tror du kan se dumt å skyve en rundt, sjekk ut vår artikkel på Hvorfor bør du være stolt av hundens barnevogn.

Petzip Mochi Carrier Barnevogn Review

Petzip Mochi Carriage Barnevogn

Jeg har skrevet om kjæledyrprodukter i mer enn fem år. I løpet av den tiden har jeg brukt en rekke kjæledyr barnevogner, og denne er definitivt den mest allsidige barnevognen jeg noensinne har brukt. Du får definitivt mest bang for pengene dine med denne!

Petzip Mochi Carrier BarnevognPetzip Mochi Carrier barnevognen er faktisk et 2-i-1-produkt, fordi du kan bruke det som en hundevogner eller kjæledyrbærer. Faktisk kan transportøren til og med være festet inn i bilen. Så, jeg antar at du kan kalle det et 3-i-1-produkt!

Bæreren er laget med dobbeltsømt glidelås og holdbare materialer. Det er dører på toppen og siden, slik at du kan sette hunden din på hvilken måte som er lettere.

Jeg setter stor pris på at dørene har et maskedeksel som glidelås lukket og også et stoffdeksel som bretter seg over masken. Dette dekselet kan brukes til å redusere mengden stimuli din pooch er utsatt for. Dette hjalp virkelig vår lille Beagle, Molly, da vi var i et overfylt område eller rundt andre dyr.

Petzip Mochi Carrier BarnevognJeg elsker også det faktum at bærerdelen av denne barnevognen kondenserer i seg selv å bli om lag 1.5 & ​​# 8243; tykk. Som du kan se fra bildet til høyre, kan du feste skulderremmen til den kondenserte bæreren og tote det rundt veldig enkelt.

Dette er et absolutt  For alle som skal reise med sitt kjæledyr med jevne mellomrom.

Når du bruker det som en barnevogn, vil du legge merke til hvor lett det er. Hele tingen veier bare 16 pund, så det er veldig enkelt å presse. Dessverre, siden det er så lett, går det ikke over grovt terreng veldig bra.

Jeg har prøvd å presse den gjennom gjørme og på noen turstier. Du må kanskje plukke den opp en gang i mellom, og turen kommer til å være ganske humpete for hunden i vognen.

Det er andre barnevogner på markedet som er spesielt laget for grovt terreng og jogging, som ville være et mye bedre alternativ hvis du planlegger å ta din pooch off-roading ofte.

Rammen til barnevognen går sammen for enkel oppbevaring, og forhjulet blir 360 ° for enkel styring. Denne barnevognen er også utstyrt med en koppholder og snack-skuff som du kan bruke til å holde nøklene, lommeboken, mobiltelefonen eller andre elementer du måtte trenge. Og du vil ha plass i rommet under vognen for å bringe hundens tilbehør sammen.

Dimensjonene til bærerdelen av Petzip Mochi Carrier barnevognen er 22 & # 8243; L x 14 & # 8243; H x 12.5 & ​​# 8243; W. Det kan holde opptil 20 pounds av vekt. Dette er en ganske lav vektgrense for hundens barnevogner, så hvis puppen din veier mer enn 20 pund, trenger du ikke å bekymre deg. Det er mange andre produkter på markedet som kan holde pooches på 50 pounds eller mer.

I SLEKT: 20 Beste hundens barnevogner og vogner til kjæledyr

Petzip Mochi Carrier Barnevogn Review

En annen ulempe er det Petzip selger bare denne barnevognen kommersielt til forhandlere. Bare noen få av alternativene er tilgjengelige gjennom Amazon. Hvilke som må du må sjekke eller søke på dine lokale dyrebutikker for å finne den beste prisen for å finne den beste prisen. Det er vanligvis priset mellom $ 120- $ 180, men du kan alltid finne gode tilbud hvis du handler rundt for salg.

Dette er en høyere prislapp enn mange standard hundevogner, men du må huske på det faktum at du også får en hundbærer. Mens denne barnevognen ikke er perfekt, er det enkelt å reise med og laget av slitesterke materialer. Jeg vil definitivt si at det er verdt pengene.

Sammendrag av The Petzip Mochi Carrier Barnevogn Review

Fordeler:Petzip Mochi Carrier Barnevogn

  • Kan brukes som en tradisjonell barnevogn eller en kjæledyrbærer, og bæreren kan også festes inn i et kjøretøy
  • Topp- og sidedør gir enkel tilgang til hunden din
  • Bæreren kollapser i seg selv for å bli bare 1.5 & ​​# 8243; tykk, som er ideell for alle som ofte reiser med kjæledyret sitt
  • Veier bare 16 pund
  • Sammenleggbar ramme for enkel transport
  • Forhjulet blir 360 °
  • Utstyrt med en koppholder og snackskuff
  • Stor lagringsplass under vogn
  • Dimensjoner av transportøren er 22 & # 8243; L x 14 & # 8243; H x 12.5 & ​​# 8243; W

ULEMPER:

  • Skyver ikke lett over grovt terreng eller gjennom gjørme
  • Støtter bare 20 pounds av vekt, som er mindre enn de fleste andre kjæledyr barnevogner på markedet
  • Faller på den dyre enden av prisklasse for kjæledyr barnevogner

Nå er det din tur til å vurdere Petzip Mochi Carrier barnevogn

Har du noen gang brukt denne kjæledyrvognen? Hva syntes du? Har hunden din ridet i den? Syntes du det var verdt pengene du betalte for det? Jeg vil gjerne høre din ærlige mening. Du er velgyldig til å dele din personlige gjennomgang av Petzip Mochi Carriers barnevogn i kommentarene nedenfor, eller la oss en anmeldelse sammen med et bilde eller en video av valpen din på Vår Facebook-side.


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: petzip mochi carrier dog strollower