Gjennomgang: vivo fire hjul kjæledyr barnevogn

Pet Strollers er ikke et nødvendig produkt at hver eier trenger å ta vare på kjæledyret sitt. Imidlertid kan de være et flott verktøy som lar deg ta med hunden din med deg på lange turer, kjører eller går. De Vivo fire hjul kjæledyr barnevogn er mye rimeligere enn mange av de andre modellene på markedet, som er det som piqued min opprinnelige interesse.

Jeg ønsket å teste denne barnevognen for å se om det ville stå opp til min strenge testing. En billigere prislapp er alltid flott, men hvis kvaliteten på produktet lider, er det fortsatt ikke verdt å betale for.

Alt i alt er dette en god barnevogn for prisen. Det er ideelt for kjæledyrseiere som bare skal bruke det av og til. Hvis du leter etter en barnevogn å ta på dine daglige jogger, kommer dette sannsynligvis ikke til å holde opp i mer enn et år eller to.

La oss snakke om de spesifikke detaljene i vivo firehjulet kjæledyr barnevogn, og hvorfor jeg kom til denne konklusjonen.

Flere videoer: Beste Dog Supplies Anmeldelser

Vivo fire hjul kjæledyr barnevogn

Vivo fire hjul kjæledyr barnevogn

Mange hundens barnevogner selger for opptil $ 100. Heldigvis er denne barnevognen rimelig for hundeeiere på ethvert budsjett. På bare $ 48, hadde vivo meg lurer på om denne barnevognen ville holde seg så vel som dyrere merker.

Denne barnevognen holder opptil 30 pund, som er mindre enn mange andre hundevogner. Det kan holde 2 hunder, men de måtte være veldig små. Og ikke glem å måle kjæledyrene dine også. Vognen til denne barnevognen er høyere enn de fleste, men det er ikke veldig bredt. Interiørkammeret måler 19 "x 12" x 19."

Vivo fire hjul kjæledyr barnevognDet er mange maskepaneler som gir ventilasjon og synlighet for hunden din. Dette er en flott funksjon for kjæledyr som har litt angst om å ri i en vogn.

Noen barnevogner tilbyr lett-å-åpne clasps, men vivo firehjulet kjæledyr barnevogn må være utpekt for å åpne. Zippers er vanlige kjæledyr barnevogner, men de er ubeleilig hvis du har et wiggly kjæledyr. Det er vanskelig å holde en squirmy hund i en hånd og prøve å pakke ut en barnevogn med den andre.

Jeg liker også det lille vinduet som ligger på toppen av denne barnevognen. Du kan raskt kikke på kjæledyret ditt uten å forstyrre ham.

Som jeg demonstrerer i min videoanmeldelse, er det pauser på alle fire hjul for sikkerhet. Denne barnevognen har også en koppholder, snackskuff og et stort oppbevaringsrom under vognen.

Det beste med Vivo Four Wheel Pet barnevognen er at den bretter seg flatt for enkel transport. I videoenheten ovenfor demonstrerer jeg hvor lett det er å kollapse denne barnevognen. Alt du trenger å gjøre er å trekke opp på låsene på hver side av rammen. Barnevognen bretter seg flatt og kan så enkelt komme tilbake med en rask trekk.

I SLEKT: Hvorfor bør du være stolt av hundens barnevogn

Vivo fire hjul kjæledyr barnevognDu vil definitivt lete etter en barnevogn som kollapser hvis du planlegger å ta den med deg i bilen eller mens du reiser. Og, På bare 13 pund er denne barnevognen ideell for å ta med på et fly eller utendørs eventyr.

Til slutt, la oss diskutere barnevognerfunksjonen. Det er lett, så det skyver veldig enkelt. Hjulene på forsiden blir 360 ° for å gjøre manøvrering av vivo firehjulet kjæledyr barnevogn en bris.

Jeg likte ikke hvor vanskelig det var å presse denne barnevognen gjennom slam eller over grovt terreng. Når du parrer de billige hjulene med lysvekten på denne barnevognen, gjør det det veldig vanskelig å presse når banen blir grov.

Høyere kvalitet, mer aggressive hjul ville være et flott tillegg til denne barnevognen. Den gode nyheten er at den ikke veier mye, så det er ikke vanskelig å plukke opp og bære over hindringer.

Prisen på vivo fire hjul kjæledyr barnevognen varierer avhengig av fargen du velger, og det er tilgjengelig i 7 forskjellige stiler. De løper rundt $ 50 på Amazon, med svart er den billigste ($ 47.99) og rødt å være den dyreste ($ 51.99).

Les neste: 20 Beste hundens barnevogner og vogner til kjæledyr

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: vivo fire hjul kjæledyr barnevogn