Student pet startup hjelper deg med å spore hundens ... Hale?

Et studentstartfirma hjelper deg med å spore hundens tittel =

Ja, du leste det riktig. En student oppstart kalt Dogstar vant årets $ 10.000 ECE Innovation Award ved å hjelpe hundenes eiere bedre å koble til sine kjæledyr ... gjennom deres haler. Konkurransen utfordrer elevene til å designe og utvikle teknologi som er basert på datamaskin og elektroteknikk. De er også pålagt å demonstrere produktets forretningspotensial.

Dogstar startet som et semester lang prosjekt som ble tildelt Cornell Tech Studenter som jobbet mot MBA. Li Guo, Michael Karp og Yanni Tsampalis pitched Dogstar Tail Tracker for konkurransen etter svaret de mottok fra medstudenter og fakultet.

I SLEKT: Forstå hundens kroppsspråk

Enheten består av et maskinvarestykke som festes til hundens hale og par med et mobilgrensesnitt som sporer hundens halebevegelser og deciphers hva de mener. Deretter kan eiere Bruk grensesnittet til å bedre forstå deres hundekammerater. Hunder formidler sine følelser gjennom halebevegelsen, og mennesker kan ikke alltid forstå hva de mener, og trioen håper å hjelpe med dette problemet.

Et Student Startup Company hjelper deg med å spore hunden din

For eksempel, når du kommer hjem fra jobb og hunden din går opp til deg med deres hale som vasker, er det lett å fortelle at de er glade, men hva med når de er sur, forverret eller skremt? Det er ikke alltid så lett å lese kroppsspråket, og de tre studentene ønsket å gi hundens eier en enhet som ville hjelpe dem forstå deres hund litt bedre.

Den største utfordringen som laget står overfor, fant ut en måte å feste enheten til hundens hale uten å plage dem. De trengte å sørge for at enheten selv var ikke irriterende hunden og endrer humøret sitt. De måtte også sørge for at det var nesten uoppdagelig av hunden, slik at de ikke prøvde å tygge den av.

I SLEKT: Har hunder mage knapper?

De jobbet med hundens atferdsspesialister fra universitetets høgskole for veterinærmedisin for å skape mange forskjellige design. Så rekrutterte de venner og familie for å hjelpe dem med å prøve ut de forskjellige designene på deres intetanende hunder. De brukte resultatene av deres funn i deres presentasjon for prisen.

Teamet skal bruke pengene de vant for å lage et skreddersydd kretskort for hale tracker. De arbeider for å utvikle en prototype som passer for beta-testing. Trioen er veldig spent på å bevege seg fremover med prosjektet, og de håper å se at deres enhet treffer forbrukerenes produktmarkedet i fremtiden.

Du kan finne Dogstar på engel.Co

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Student pet startup hjelper deg med å spore hundens ... Hale?