Små oppstart forvandler seg til multi-million dollar kjæledyr virksomhet

Små oppstart forvandler seg til Multi-Million-dollar Pet Buisness

Snoozer Pet Products er et selskap som gjør high-end hund reise forsyninger og hundesenger. Nå er de kjent over hele verden for deres kvalitetshundprodukter, men det var ikke alltid tilfelle. Faktisk begynte selskapet faktisk som en liten kjelleroppstart som gjorde varmeovner for å holde hundene varme da de var inne i hundene sine.

Nå raker selskapet i over $ 8 millioner i året som gjør sine high-end hundprodukter i South Carolina. Selskapet har vokst ut av kjelleren og inn i en 50.000 kvadratmeter produksjonsanlegg som drives av Gary og Brian O`Donnell. Brothers ansetter over 65 lokalbefolkningen som kutter, sy, og monterer alle sine produkter.

I SLEKT: Hvordan velge den beste kjæledyrsengen for hunden din

Ifølge American Pet Products Associations National Pet Eier-undersøkelse har ca 65% av amerikanske husholdninger hunder. Som oversetter til ca 80 millioner amerikanske hjem. Det tallet fortsetter å øke jevnt hvert år, så det er ingen tvil om at Etterspørselen etter Pet produkter vokser også.

O`Donnell sier at når de var barn, ble dyr brukt mer for å jobbe og de fleste ble holdt utenfor hjemmet. De forstår at i dag er det ikke tilfelle, og mange hundeeiere tenker på sine kjæledyr som familie. Hundeeiere vil ha sine hundekammerater i hjemmet og så behagelig som mulig.

Små oppstart forvandler seg til Multi-Million-dollar Pet Buisness

Som et resultat, ser mange eiere på senger og andre hundeprodukter som enkelt kan rengjøres og er attraktive når de vises rundt huset. Av denne grunn sier brødrene at deres produkter er ment å blande seg med innredningen av et hjem. De produserer senger som er ment å bli sett som et møbel, ikke bare en gammel skitten hundeseng som ligger på gulvet.

I SLEKT: Slik holder du hunder av møbler gratis

Snoozers Pet-produkter tilbyr mange forskjellige stilenger, inkludert noen som er foret med Sherpa-stoffet, trimmet med pels, og til og med noen som er designet for å se ut som små mikrostyrede sofaer. De lager Senger for å passe hver rase fra Yorkies til Newfoundlands.

Noen har en blanding av Cedar Chips for å kontrollere lukt og andre er laget av polyetylenskum. Selskapet har også en linje med ortopediske senger for eldre kjæledyr med leddgikt eller hunder med andre fellesproblemer. Noen av sengene deres kommer selv med minne skum toppers.

Snoozers produserer selv hundesenger med temperaturregulerende stoff for å holde hundene varme om vinteren og kule om sommeren. Alle deres hundesenger er dekket av flyttbare stoffer som er maskinvaskbare. De tilbyr også vannbestandige modeller for bruk utendørs.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Små oppstart forvandler seg til multi-million dollar kjæledyr virksomhet