Wonderwoof bringer mote til hundeknologi

Wonderwoof bringer mote til hundeknologi

Betsy før kunne ikke finne ut hvorfor hennes elskede hund fikk så mye vekt. Hun var borte på jobb hele dagen, og hun lurte på hva han var opp til mens hun var borte. Hennes løsning var å skape wonderwoof bue slips for hunder. Det er en bueformet aktivitetsmonitor som klemmer seg på en hunds krage.

Wonderwoof Bow Tie kommuniserer med Wonderwoof App. Bue slipset er utstyrt med et akselerometer som sender informasjon til appen om hundens aktiviteter i løpet av dagen. Bow Tie bruker Bluetooth-teknologi for å koble til appen.

I SLEKT: Ti uvanlige hundprodukter som kjæledyr foreldre kjøper

Appen har en planlegger som gjør det mulig for kjæledyrforeldre å legge inn avtaler, leketøy, medisiner påminnelser og annen nyttig informasjon som de ønsker å lagre. Appen varsler også eiere når hunden deres er utenfor rekkevidde, noe som er flott hvis du hyppige hundparken eller ta mye av Off Leash Walks. Appen lar brukeren også koble til hverandre for å diskutere problemer med hunden deres, få råd, sette opp spilldater, eller bare koble til med andre hundene som elsker mennesker.

Wonderwoof bringer mote til hundeknologi

Wonderwoof bruker et oppladbart batteri som kobles til en mikro USB, og det varer omtrent en uke før den må belastes igjen. En LED-indikator lyser når Wonderwoofs batteri kjører lavt. Enheten er fullt vanntett, så det er flott for aktive hunder og hunder som bruker mye tid utendørs.

Estetikken er definitivt hva som setter wonderwoof bortsett fra andre Aktivitetsovervåking Produkter til kjæledyr. Appen bruker en lys pastellmal og er godt designet og svært brukervennlig. Buebåndene kommer i seks funky farger med morsomme navn, inkludert dårlig til bein oransje, dogquamarine blå, candy cane rosa, hounds grå, bowtie svart og valp lilla.

I SLEKT: Dog Safety: Dette er grunnen til at hunden din trenger en GPS-tracker

Ikke at du trenger incitament til å leke med hunden din, men Wonderwoof Gamifies som har en tendens til din pooch ved å la deg tjene benbitt og merker når du og hunden din når visse milepæler. Aktivitetsskjermen vil spore din kjæledyr spiser, Sove, og aktivitet om du spiller med dem eller sitter fast på kontoret.

Brukere vil motta oppdateringer på telefonen hele dagen, slik at de kan holde fanene på hva hunden deres er opp til. Du vet når kjæledyret ditt er aktivt om dagen, og det kan hjelpe deg med å spore hvilken tid hunden walker kommer også. Du kan bruke informasjonen til å spore noen forskjeller i kjæledyrets oppførsel også, så du vil alltid være på toppen av hundens helse.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Wonderwoof bringer mote til hundeknologi