App hjelper hundens eiere å finne hendelser i sitt område

App hjelper hundens eiere å finne hendelser i sitt område

Dogways, et selskap basert på Rochester, New York, lanserte sine gratis iOS PET app tidligere i år. Appen, også kalt dogways, tillater hundeiere å finne morsomme, kjæledyrvennlige aktiviteter å gjøre med hunden hver dag. Selskapets mål for brukere, og slagordet de bruker, er å gjøre "hver dag en begivenhet for hunden din."

Appen lar brukerne opprette og søke hendelser i deres område uten å måtte bli med i noen spesielle grupper. Det tilbyr et interaktivt kart som viser hundeeiere alle hendelsene i og rundt deres by, og gir også en liste over hundene i området som skal delta på. For tiden viser appen bare den nåværende dagen og en uke i fremtiden, men de håper å utvide seg raskt.

I SLEKT: Forstå hundens kroppsspråk

Andy Simon, grunnlegger og administrerende direktør i Dogways, sa at han tenkt på ideen for appen Etter mange turer til hundeparken og å finne at det var knapt noen gang noen hunder der for sin Pup Marley å leke med. Etter mange år med dette, og en terrier som var desperat for en lekekamerat, opprettet Simon appen for å gi alle hundeeiere i sin situasjon et verktøy for å hjelpe å sosialisere og trene hunden hver dag.

Sosialisering er viktig for alle hundens generelle trivsel. Det gir dem de ferdighetene de trenger for å takle nye erfaringer på en positiv måte, reduserer stressnivået, og gir dem øvelsen de trenger.

App hjelper hundens eiere å finne hendelser i sitt område

Mye som sosiale nettverk for mennesker, brukerne av Dogway App i stand til å skape hendelser på mange forskjellige måter; ved hundestørrelse, hundeslag, for offentlig visning, privat utsikt, eller bare for vennene sine. Brukere registrerer seg som deres hunder, så ingen personlig informasjon deles. De forbinder bare hunden til hunden.

I SLEKT: Hvordan lære en hund å gå på snor

Appen lar hunden foreldre sette opp turer, leketøy og større arrangementer med hundens hund lykke og sosialisering i tankene. Brukere kan lage egne arrangementer eller bare bla gjennom og bli med i hendelser som er opprettet av andre brukere. De kan også invitere venner til offentlige eller private arrangementer og se hvilke aktiviteter andre hunder i deres område er opp til i det øyeblikket.

Akkurat nå er appen bare tilgjengelig for iOS-brukere i New York, men selskapet har tre andre lanseringspartier planlagt for april, og de planlegger å rulle appen nasjonalt senere i år. De håper å utvide til Android operativsystemer i år også.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » App hjelper hundens eiere å finne hendelser i sitt område