Slobbr er en app som vil kombinere alle varer og tjenester for hundelskere på ett sted

Slobbr er en app der alle varer og tjenester for hundelskere krysser

Som hundelskere, er vi hele tiden bekymret for omsorg for våre hundekammerater på best mulig måte. Vi søker de beste groomers, de mest pålitelige hunden vandrere og andre bedrifter som vi kan bringe hunden vår til. Vi tar dem med oss ​​når vi reiser og bringer dem til hundeparker og utendørsarrangementer. Nå er det en app for å hjelpe hundenes eiere med å finne varene og tjenestene de trenger for å gjøre sitt kjæledyr lykkelige og holde dem sunne.

Slobbr med-grunnlegger Michelle Fournier Eies og drives en doggy boutique i Boston i seks år, og hun møtte kontinuerlig kunder som prøvde å finne noen type produkt eller tjeneste for hunden sin. Hun skjønte at det må være en app hvor hundeeiere kunne søke etter disse typer ting, men mye til hennes forferdelse var det ikke.

I SLEKT: De 10 beste Pet Apps for hundeeiere

Det er da ideen til Slobbr slo henne. Hun ønsket å skape og markedsføre en app som ville fusjonere hunden samfunnet, området informasjon, og unik boutique-detaljhandel. Hennes app ville være designet for millioner av hundeeiere som, som deres mottoilder, vil "leve livet med hunden din."Appen gir den perfekte plattformen for hundelskere å dele sine tanker med likemindede mennesker.

Slobbr er en app der alle varer og tjenester for hundelskere krysser

Det første produktet som produseres fra selskapet, vil være en IOS-app som tillater brukere å legge inn vurderinger og bilder av flotte hundevennlige funn, inkludert steder, steder, produkter, eller bare for å bare dele historier om deres elskede kjæledyr. Som antall brukere vokser, vil det søkbare innholdet også utvide eksponentielt.

Slobbr har parret med Google Maps for å legge til en Geo-Locator komponent til informasjonen også. Appen vil plassere hvert hundevennlig hotell, off-leash hundepark, kjæledyrboutique og hundevennlig strand på kartet, bokstavelig talt.

I SLEKT: 10 elementer du trenger når du reiser med hunder

Lauren Galvin, medstifter av Slobbr, sier at hunden mennesker alle har en lignende tankegang og å kunne ha en strømlinjeformet database som er lett tilgjengelig fra en smarttelefon, kan bringe samfunnet enda tettere sammen. Hun sier at apps-målet er å oppmuntre hundens eiere til å leve livet med sine hunder i stedet for forlater dem hjemme meste parten av tiden.

Partnerne drømmer om å snu Slobbr til en enhet som støtter lokale bedrifter, gir pålitelig informasjon om alt hundrelatert, og kan bringe nabolag sammen for veldedige arrangementer. De tror at denne appen vil revolusjonere hunden samfunnet og hvordan vi samhandler med hverandre.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Slobbr er en app som vil kombinere alle varer og tjenester for hundelskere på ett sted