Denne appen lar deg koble til kjæledyrressurser rundt om i verden

Denne appen lar deg koble til kjæledyrressurser rundt om i verden

Verden blir mer kjæledyrvennlig én restaurant om gangen. Hundparker popper opp i byer over hele verden og flere bedriftseiere er innbydende firbente kunder med åpne armer. Men hvordan kan kjæledyr foreldre finne hotell, spise etablissementer og andre offentlige områder som er kjæledyrvennlige? Teknologien gjør det enklere enn noensinne, og Hund land appen bidrar til å koble hundelskere med kjæledyrressurser over hele verden.

De fleste apper vil hjelpe hundenes eiere lokalisere ressurser i sitt lokale område, eller muligens deres tilstand, men hundeland kan knytte kjæledyrforeldre til ressurser over hele verden. Inkludert i appen er dyrebutikker, hundeparker, hundstjenester (for eksempel grooming), veterinærer, dyr redning og shelters, Mat og mat, Den store utendørs, kafeer, butikker og reiser og hotell. Den er tilgjengelig for iPhones, iPads eller en iPad Touch og krever IOS 7.1 eller senere.

Skaperne av appen visste at kjæledyr foreldre ønsket et sted at de kunne få tilgang til den beste hundevennlige underholdningen og ressursene alle på ett sted. Det er apper og nettsteder som hjelper deg med å planlegge reiser eventyr Med kjæledyrene dine, nettsteder for kjæledyrvennlige restauranter, samt apps og nettsteder som er spesifikke for forskjellige regioner. Hund land måtte gå utover den teknologien. De ønsket å skape et sted hvor kjæledyrforeldre kunne få tilgang til alle typer ressurser fra hvert hjørne av kloden uten å måtte skure Internett eller laste ned flere apper.

I SLEKT: Topp 10 beste Pet Apps for hundeeiere

Denne appen lar deg koble til kjæledyrressurser rundt om i verden

Brukere er ikke bare i stand til å søke etter etablissementer som vil tillate deres Fido å handle med dem, appen lar dem også beskjed om andre hundelskere fra sitt lokalsamfunn eller rundt om i verden. I motsetning til lignende apper, trenger du ikke å være "venner" med noen til å sende dem en melding. Du kan bare nå ut til andre og snakke med dem. Du trenger ikke å være koblet til noen til du er komfortabel.

Brukere kan bla gjennom bilder av andre hunder og deler også bilder av deres elskede kjæledyr. Hvis du ser noe du liker, kan du "grave det", som er en lignende funksjon for å "likte" noens innlegg eller bilde på facebook. Hvis du har prøvd en av Dyrevennlig steder oppført, kan du stemme på det og dele med andre hva du trodde. Noen steder hevder å være kjæledyrvennlige, men når du kommer dit, skjønner du at de er mindre enn vennlige til sine furrige kunder.

Denne appen lar deg koble til kjæledyrressurser rundt om i verden

Dog Land-appen lar deg selv "markere ditt territorium" slik at du kan vise andre brukere der du har vært. Du kan også lese og lage dine egne tips for andre Pet-Loving Adventurers. Det er et flott sted for alle som liker å bringe sitt kjæledyr med dem når de er ute og om. Appen er veldig omfattende, og en Android-versjon forventes å bli utgitt senere i år.

I SLEKT: Hvilken fremtidig kjæledyrsteknologi hver hund eier vil ønske?

I alt ærlig, bruker de fleste kjæledyrseiere ikke mye tid med dyrene sine. De går på jobb, driver ærend og nyter deres sosiale liv mens hundene sitter hjemme tålmodig venter på eierne tilbake. Ville ikke hunden din livskvaliteten være mye bedre hvis du tok ham ut en gang i en stund? Akkurat som deg, er hunden din et sosialt dyr, og han vil nyte å gå til hundeparker, spise i kjæledyrvennlige restauranter og surfing i kjæledyrvennlige butikker.

Den fine tingen om hundeland er at du kan finne disse typer steder hvor som helst du går. Hvis du besøker familie eller du tar hunden din på ferie med deg, vil du fortsatt ha en liste over hundbaserte ressurser i håndflaten din. Sjansen er at du sikkert vet hvor de fleste av de kjæledyrvennlige etablissementene er i ditt lokale område, så du kan til og med få mer brukt ut av appen når du er ute av byen.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Denne appen lar deg koble til kjæledyrressurser rundt om i verden