14 Dog helse og velværeapps for kjæledyrseiere

Helse og velvære av hunder er de viktigste bekymringene av de fleste eiere. Med genetiske predisposisjoner plaget mange raser, så vel som med den generelle aktive og uforsiktige holdningen til våre eventyrlystne hundekammerater, er potensialet for å avtalte sykdommer og bli skadet alltid der.

Mens vi aldri kan ta vare på enhver eventualitet og forhindre alle mulige helse relatert problem hos hunder, har moderne teknologi klart å hjelpe hundenes eiere mye. Spesielt er det en rekke smarttelefonprogrammer som hjelper hunder og eiere, inkludert å ta vare på våre kjæledyrs helse, mosjon og generelle velvære. Her er 14 apper som jeg syntes å være veldig nyttig, og jeg tror de er nyttige for å holde hunden din sunn.

Apps for å opprettholde hundens velvære

1. Dog Buddy Free

Denne appen er en virtuell dagbok for hunden din. Med det kan du spore din poochs vekt, medisiner, milepæler, vaksinasjoner, veterinærbesøk, allergier, og alt annet du trenger å vite om hunden din. Med denne appen trenger du ikke å huske noe, og du trenger ikke å holde noen unødvendige stykker papir rundt. Neste gang du er på veterinæren din, bare åpne appen, og du vil ha en enkel tilgang til hundens helseinformasjon.

2. Aspca

Denne appen er gratis og er veldig nyttig hvis du bor i et område der naturkatastrofer ikke er en sjelden forekomst. Appen lar deg lagre hundens medisinske poster, slik at du også kan få dem til din disposisjon. Det gir også en god tilgang til guider på hva du skal gjøre for kjæledyret ditt før, under, og etter en naturkatastrofe. Det krever også ingen Internett-tilkobling.

3. Dyrehastighetstjenester

Gauvin sier denne appen (iPhone, gratis) er et must-ha hvis du reiser med kjæledyret ditt. Ved hjelp av GPS, vil den finne de nærmeste Vet-klinikkene, kjæledyrvennlige hoteller, groomers og dyrebutikker over Canada og U.S. Telefon eller e-post nærliggende nødklinikker, og se veibeskrivelse ved hjelp av Google Maps.

4. Pet Master Pro

Dette er en annen flott app for lagring av kjæledyrets medisinske informasjon. Pet Master Pro App (iPhone, gratis; Android, $ 4.99) Kan administrere alle kjæledyrets informasjon som vaksinasjoner, identifikasjonsnumre, medisiner, forsikringsdetaljer, vekthistorie og mer. Uansett hvor du og kjæledyret ditt er, vil du alltid ha all hundens medisinske info i lommen, klar til å vise den til en hvilken som helst veterinær. Informasjonen må først legges inn i appen, men når det er gjort, er resten lett.

5. Kjæledyr telefon

Denne appen lar deg spore hundens helse med letthet. Du kan bruke den til noe - for å holde oversikt over veterinæravtaler, allergier, medisiner og matpreferanser for flere hunder samtidig. I tillegg kan appen synkroniseres med kalenderen din for å få påminnelser.

Apps for å ta vare på hundens helse

Apps for å ta vare på hundens helse

6. ASKPETMD

PETMD er et kjent nettsted som tilbyr uendelige artikler og ressurser på alle ting relatert til kjæledyrs helse. Hvis du bruker PETMDs app også, vil du få tilgang til all denne informasjonen og muligheten til å stille spørsmål om hundens helse og motta et gratis veterinært svar innen 24 timer.

7. PUPTOX

Puptox (Android, $ 0.99; iPhone, $ 0.99) er en app som viser mer enn 250 elementer som kan skade eller drepe kjæledyret ditt hvis det er inntatt. Dette inkluderer mat, planter, kjemikalier og vanlige farer som mynter, batterier og bein. Til slutt gir appen en-klikk-telefon tilgang til gift hotlines.

8. Veterinær på forespørsel

Denne appen er en "Tele-Health" -app for hundeeiere. Med det kan du ordne sanntids video konsultasjoner med veterinærspesialister for å hjelpe deg med å vurdere alvorlighetsgraden av symptomer kjæledyret ditt opplever og gi deg et tilstrekkelig råd om hva du skal gjøre. Mens en slik app er ikke noe erstatning for et levende besøk til en veterinær, er den perfekt for når du ikke er sikker på om du skal gjøre turen til veterinæren eller ikke.

9. Kjæledyr førstehjelp American Røde Kors

Å vite hvordan å gi førstehjelp til hunden din er viktig for enhver hundeeier, men det kan være mer komplisert enn med et menneske. Med denne appen kan du sjekke symptomer og se på videoer for å svare på vanlige nødsituasjoner. Du kan lære førstehjelpstrinnene, du kan informere deg om tidlige advarselsskilt, samt ta quizzer på kjæledyrs helse og sikkerhet. I tillegg, i mer alvorlige situasjoner, kan appen også finne de nærmeste nødhjelpssykehusene og lar deg sette opp en veterinæravtale.

10. Petcoach

Med Petcoach kan du snakke med ekte, lisensierte veterinærer og trenere gratis, hver dag i uken. Du kan bruke appen til å konsultere i nødstilfeller, å spørre om symptomer, eller til og med finne råd om ernæring. Appen lar deg også planlegge avtaler med veterinærer og kjæledyrspesialister.

11. Petoxins

Mye som Puptox, hjelper Petoxins-appen fra ASPCA deg ved å gi deg en omfattende liste over giftige planter og ingredienser som du trenger for å holde hunden din borte fra. Denne appen er flott for hundeeiere som nylig har flyttet og er ukjente med den nye lokale floraen.

Apps for å tilfredsstille hundens treningsbehov

Dog Health and Training Apps

12. P5 hundetrening

P5 Dog Training App er perfekt for hundeeiere som ønsker å holde hunden sin i en god fysisk form. Du kan opprette en profil av hunden din i appen og sette forskjellige trenings- og treningsmål for hunden din. Du kan spore hundens fremgang i områder som styrke, smidighet, triks og lydighet. Appen gir også guider for å trene din valp, slik at du har all nødvendig informasjon.

13-14. iClicker eller Dog Clicker Training

Clicker Training er en fin måte å trene hunden din gjennom condition og sette opp en positiv og negativ forsterkningsmessig tilbakemelding. Denne appen tilbyr detaljerte opplæringsprogrammer, men hovedideen er at den vil spille spesielle lyder (for eksempel: leketøy squeaks eller dørklokker) for å styrke visse typer oppførsel. Som enhver form for hundetrening, tar dette praksis og disiplin, men i forbindelse med godbiter er Clicker-apper en fin måte å holde hunden din i en optimal fysisk form.

Les neste: Topp 10 beste Pet Apps for hundeeiere

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 14 Dog helse og velværeapps for kjæledyrseiere